Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

pepo crx
Dátum registrácie: 18.06.2008, 10:22
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pepo crx »

pepo crx napísal:
brgo napísal:tak co pani Zilincania, Martincania a Prievidzania plati teda ta Trusalova -Turany ci ako a odtial by sme isli spolu
Volal som teraz pred chvíľou s Marekom BB a dohodli sme sa že Žilina vyrazí o 9.00 zo slovnaftky na šibeniciach, cca. o 9.45 môžeme dať spicha na trusalke so Zvolenom a Prievidzou, príp. BB, a v Ružomberku pak naberieme zvyšok (cca. 10.15), asi pred resp. na začiatku diaľnice (nejaká benzínka po pravej strane, pred zjazdom na starú cestu & po starej sa dopravíme do LM), plánovaný príchod pred 11.00. Dufam že môže byť :wink:
Vyrážať zo Žiliny skôr nechcem bo sa bude pripájať možno pár ľudí z CZ tak aby v pohode stíhali 8)
To Havran:
Takto je to naplánované, v nedeľu ráno sú sľúbené zaitaľ 2 vti z CZ, tak aby stíhali... Všetko budeme priebežne upresňovať počas cesty telefonicky s chalanmi čo sa budú pripájať na trusalke aj v Ružomberku. Samozrejme aj s chalanmi z hondatiningu do LM pred hondu tiež 8)
enjoy vtec
Danqo
Dátum registrácie: 31.08.2008, 13:37
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Danqo »

spominaju sa tu chlapci z honda tuningu to jest? :-) inak priblizne vieme kolko nas cca bude? ;-) nemozem sa dockat nedeleee....uaaaaaaaaaaa
pepo crx
Garáž (1)

Danqo napísal:spominaju sa tu chlapci z honda tuningu to jest? :-) inak priblizne vieme kolko nas cca bude? ;-) nemozem sa dockat nedeleee....uaaaaaaaaaaa
Hondatuning sú chalani z Oravy & radím sa k ním ešte aj ja... :)
Ja by som rátal tak niekde medzi 30 a 50 hondami 8)
enjoy vtec
666potky
Dátum registrácie: 05.11.2008, 12:44
Garáž (2)

Príspevok od používateľa 666potky »

Ako to tu tak čítam tak tu by sa mal konečne podarIť prelude zraz :-D . Idem rychlo vymazať pamäťovku :-D
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
Používateľov profilový obrázok
adgo
Dátum registrácie: 11.12.2007, 19:35
Garáž (2)

Príspevok od používateľa adgo »

Ozaj kto ide z MI, KE a PO kde davate zraz a o ktorej? Ja asi pojdem cez Vranov tak by som sa mohol pripojit niekde v Prešove. Risknem to aj s tym KO ložiskom snad to este vydrzi.
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1
proissue
Dátum registrácie: 15.01.2009, 14:48
Garáž (1)

Príspevok od používateľa proissue »

už aby bola nedeľa..chlapci :DD vyzera to sľubne
Havran
Dátum registrácie: 07.03.2007, 0:14
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Havran »

666potky napísal:Ako to tu tak čítam tak tu by sa mal konečne podarIť prelude zraz :-D . Idem rychlo vymazať pamäťovku :-D
Kto ide? teda kolko preludou tam bude...ja som to zacal citat len vcera tak nemam prehlad
Danqo
Dátum registrácie: 31.08.2008, 13:37
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Danqo »

Ozaj kto ide z MI, KE a PO kde davate zraz a o ktorej? Ja asi pojdem cez Vranov tak by som sa mohol pripojit niekde v Prešove. Risknem to aj s tym KO ložiskom snad to este vydrzi.

napis ss MAT49 povie ti presne kde maju presovcania a kosicania stretko ;-)
proissue
Garáž (1)

Havran napísal:
666potky napísal:Ako to tu tak čítam tak tu by sa mal konečne podarIť prelude zraz :-D . Idem rychlo vymazať pamäťovku :-D
Kto ide? teda kolko preludou tam bude...ja som to zacal citat len vcera tak nemam prehlad
Ideš aj ty?? uz sa dohaduju Kysuce aj ZA, tak este splas niekoho...caf
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

adgo napísal:Ozaj kto ide z MI, KE a PO kde davate zraz a o ktorej? Ja asi pojdem cez Vranov tak by som sa mohol pripojit niekde v Prešove. Risknem to aj s tym KO ložiskom snad to este vydrzi.
Ado, v PO o 8:30 pred mestskou halou.
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
666potky
Dátum registrácie: 05.11.2008, 12:44
Garáž (2)

Príspevok od používateľa 666potky »

Havran
No na prelude ty , ja , danči - a s ním este ďalšie 3by mali prist a možno este stano ale nevedel povedať či isto
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
pepo crx
Garáž (1)

Jo, páni, do nedele už sa tu neukážem, takže kto ide zo ZA, tak pred 9tou na tej slovnaftke, budem na zelenom shuttle 1g s českými ŠPZ & na oknách polepené nálepky VTEC Meeting :twisted:
Tak teda vidíme sa v nedeľu :!:
enjoy vtec
aapalo
Dátum registrácie: 27.10.2008, 14:06
Garáž (1)

Príspevok od používateľa aapalo »

666potky napísal:Havran
No na prelude ty , ja , danči - a s ním este ďalšie 3by mali prist a možno este stano ale nevedel povedať či isto
Na 90% aj ja..Aj keď sa mi po piešťanskom slalome rozpadol katalyzátor a hrkoce to ale chcem prísť..
KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird
proissue
Garáž (1)

aapalo napísal:
666potky napísal:Havran
Na 90% aj ja..Aj keď sa mi po piešťanskom slalome rozpadol katalyzátor a hrkoce to ale chcem prísť..
nevadiii..ja mam komplet vyfuk v tahu....sama diera :DDD
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Poslal som nalepky a vizitky.

Vizitky si nejako rozdelte,su za stierace :wink:
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Napísať odpoveď