verko napísal:Rozdiel cez PO alebo Krompachy je do 15km takze sa moze ist kludne aj cez Po aby nas bolo viac Nalepku netreba ved sa moze ist po starej ceste cez branisko aspon bude zabava
Tak stretnut sa mozme o 9.00 na OMV na mieri???
Tak ako pises...nepojde sa dialnicou ale starou cestou... aspon natocime nejake videjka..ja to uz necham na Vas, ked chcete tak podte s nami z PO...vyrazame o 10tej!
OK, tak pre Kosicanov stretko na Benzinke OMW na Mieri o 9tej
Majk je to nedorozumenie, Martin mal na mysli to ze 20 aut pride do Klcova, nie do Kosic, i ked nerozumiem preco sa to riesi v dvoch temach, jedna z nich by sa mala zamknut, jedni pisu sem, druhi zase inde a stale sleduj oba temy jak kkt.
Mirec22 napísal:Majk je to nedorozumenie, Martin mal na mysli to ze 20 aut pride do Klcova, nie do Kosic, i ked nerozumiem preco sa to riesi v dvoch temach, jedna z nich by sa mala zamknut, jedni pisu sem, druhi zase inde a stale sleduj oba temy jak kkt.
Ved klcov sa riesi v teme zraz na vychode... tu pisem len pre presovcanov informacie ale dobre.. Majk aj tak by som bol rad keby na tvoje stretko doslo 20 aut
Mirec22 napísal:Majk je to nedorozumenie, Martin mal na mysli to ze 20 aut pride do Klcova, nie do Kosic, i ked nerozumiem preco sa to riesi v dvoch temach, jedna z nich by sa mala zamknut, jedni pisu sem, druhi zase inde a stale sleduj oba temy jak kkt.
Ved klcov sa riesi v teme zraz na vychode... tu pisem len pre presovcanov informacie ale dobre.. Majk aj tak by som bol rad keby na tvoje stretko doslo 20 aut
Tak on je to trochu Matko problém, lebo téma HONDA Night Adventure je téma, kde sa uvidíme s viacerymi ludmi počas cesty na celom SK a pokial sa to týka aj Prešova píšem do tejto témy ... no Tak pardon.