Organizacia HondaClub zrazu 2011

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Kedy?

9.-10.4.
7
22%
14.-15.5.
4
13%
11.-12.6.
21
66%

Celkom hlasov: 32

svk01
Dátum registrácie: 15.08.2008, 22:43
Garáž (1)

Príspevok od používateľa svk01 »

zahlasovane... ale pozeram, ze zatial vela ludi teda nehlasovalo. kolko ze to clenov mame? :wink:
PaloMFC
Partner HondaClubu 5/2013
Dátum registrácie: 19.02.2008, 20:19
Garáž (1)

Príspevok od používateľa PaloMFC »

svk nejde o členou, v prvej teme zahlasovalo 50 ludi, tuto tiez neočakavam radikalne viac.. potom ešte je skupina ludi čo nehlasuje a pride.
Používateľov profilový obrázok
MaroK
Dátum registrácie: 20.02.2008, 20:39
Garáž (4)

Príspevok od používateľa MaroK »

Ja som hlasoval za april z viacerych dovodov.

-Nie je este tak strasne teplo ale uz ani zima , tak akurat aby sa dalo vonku byt prijemne.
-April je blizsie ako maj a jun , a ked sa clovek na nieco tesi,tak chce aby to bolo cim skor :o)
-V lete to uz je dost o dovolenkach , koncertoch , festivaloch a peniazky idu inde.
-Mam rad april :)

p.s.: Som v praci kde naozaj nemam moc vela casu surfovat a kym som vycucal podstatu z tejto temy a presiel tymito piatimi stranami , dalo mi to dost zabrat aj kvoli panom ako je Satan alebo takym co quotuju cely prispevok. Da sa premazat tato tema a ocistit od hluposti prosim nech je to prehladne a jednoznacne ?
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
Branislav
Dátum registrácie: 23.02.2007, 1:10
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Branislav »

PaloMFC napísal:.. potom ešte je skupina ludi čo nehlasuje a pride.
a nezabudaj ,ze existuje aj skupina ludi ,co nevedia ake maju plany :D
ale trafil si ,naco hlasovat ,ked terminovo mi to je jedno ,ked chcem prist pridem ,ked mi dotoho nieco vojde ,tak nabuduce :(
Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

no,zahlasovať už len z toho dôvodu,aby sa zistilo aky je záujem o zraz a s akou účasťou sa da počítať +- :wink:
ak sa teda neda samostatne hlasovanie o účasti-neúčasti
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

jaj boa,šak ja už ten topic ani nesledujem :D asi by to chcelo zvýrazniť a označiť za dôležite.
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
svk01
Dátum registrácie: 15.08.2008, 22:43
Garáž (1)

Príspevok od používateľa svk01 »

ale je podla mna dobre ze sa hlasuje... aspon bude po ukonceni hlasovania jasny termin a bude sa moct riesit kde a ostatne.... ja som hlasoval za jun ale nemam problem ani s inym terminom.... hlavne nech je pocasie ok :wink:
M&R
HC Team
Garáž (1)

Tazka realita :wink: aby to nebolo take jednoduche.

Da sa vybavit jedno miesto(Cerine),ale skor na april,lebo je dobra cena na april a musime sa rozhodnut skoro,lebo potom tam to uz nebude mat kto vybavovat a neviem ci niekto nieco ine vybavi niekde inde,alebo tam.

Ide o to ci pustit tuto prilezitost kedze to nebude v termine ktory viaceri chcete,alebo to vyuzit a bude to v aprili a rozhodneme uz teraz bez dalsich inych moznosti kde by to mohlo byt.

Popripade ak by sa dalo este jednat o datume na naskorsi bolo by fajn.
Tazko sa mne rozhoduje kedze sme davali hlasovat a mali by ste vy rozhodnut co vyuzit.

Hmm,co vy na to.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
rumy
Dátum registrácie: 13.02.2008, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa rumy »

jj april moze byt a cerin musi byt :)
HondaCivicCoupeEM2 2001
engine: swap-K20A2
Obrázok
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

M&R napísal:Ide o to ci pustit tuto prilezitost kedze to nebude v termine ktory viaceri chcete,alebo to vyuzit a bude to v aprili a rozhodneme uz teraz bez dalsich inych moznosti kde by to mohlo byt.

Popripade ak by sa dalo este jednat o datume na naskorsi bolo by fajn.
Tazko sa mne rozhoduje kedze sme davali hlasovat a mali by ste vy rozhodnut co vyuzit.

Hmm,co vy na to.
som zvedavy teraz na tie ohlasy... :wink: ja som hlasoval za jun len koli tomu ze mam rad teplo :)
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

ja aj s ostatkom z LV H+ sme za apríl a Čerín... bývali tam jedny z najlepších akcií na SK ešte naposledy v 2009 :wink: pokial treba volako s niečim pomôcť, SS.
daily car - Honda Civic EP1
Satikk
Dátum registrácie: 17.01.2007, 22:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Satikk »

Ok,ak je situacia taka ako je,kludne to dajte na april a hotovo.Sice som hlasoval za jun koli teplu,ale prvorade je to,aby bolo vhodne miesto.
M&R
HC Team
Garáž (1)

Kedze z nasej strany to nema kto a kde vybavit a nemozeme zakazat,prikazovat co kde a kedy to bude kedze to nevybavujeme a musime sa spoliehat na vasu iniciativu.
My mozeme byt len radi,ze sa do toho niekto vobec pusti,vybavi to,tak je to na vas ako to prijmete aj ked to nebude v odhlasovanom termine napr.
maxxxmato
Dátum registrácie: 23.12.2010, 12:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa maxxxmato »

taky som za ten april, ked je taka moznost myslim ze nieje o com
Honda civic 1.5 VTEC ´98
Zamknuté