Carat tuning party

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Prides na Carat Tuning party V

Ano
21
45%
Nie
14
30%
Piatok
4
9%
Sobotu
8
17%
Nedelu
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 47

Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Semir napísal:vies kolko je fiatov v bravo-brava clube??boha to je konurejšn
Zdravíčko,teraz som pozeral ze členov je tu 1820registrovaných... kto je zodpovedný za toto fórum? čo to neskúsite spraviť touto formou: Treba rozoslať e-maili členom (teda ak majú v profiloch to som nekukal) ze o co sa jedná a nech aspon ako tým sa zucastnia na parkovisku koli tejto veci. kto moze nech pride....
Ak je to blby napad tak sorry ja ked nieco davam dokopy tak rozosielam e-maili a kazdy mi bud potvrdi alebo zamietne. Zato nič nedate. to bol len moj nazor. Majte sa a vyhrajte :wink:[/quote]

semir a kto to bude robit? ty? :) ...skus to zrealizovat,do vianoc si hotovy,mozes zacat.Za to nic nedame?Ty asi mas vela casu tak sup sup robit nieco pre HC.

Vela krat sa organizoval klubovy parking,vysledok minimalny...semir sa obetuje :) ,radit vie kazdy.. :) .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

M&R napísal:
Semir napísal:vies kolko je fiatov v bravo-brava clube??boha to je konurejšn
Zdravíčko,teraz som pozeral ze členov je tu 1820registrovaných... kto je zodpovedný za toto fórum? čo to neskúsite spraviť touto formou: Treba rozoslať e-maili členom (teda ak majú v profiloch to som nekukal) ze o co sa jedná a nech aspon ako tým sa zucastnia na parkovisku koli tejto veci. kto moze nech pride....
Ak je to blby napad tak sorry ja ked nieco davam dokopy tak rozosielam e-maili a kazdy mi bud potvrdi alebo zamietne. Zato nič nedate. to bol len moj nazor. Majte sa a vyhrajte :wink:
semir a kto to bude robit? ty? :) ...skus to zrealizovat,do vianoc si hotovy,mozes zacat.Za to nic nedame?Ty asi mas vela casu tak sup sup robit nieco pre HC.

Vela krat sa organizoval klubovy parking,vysledok minimalny...semir sa obetuje :) ,radit vie kazdy.. :) .[/quote]

omg.... sa obuvas ??? :!: :?: precitaj si este raz cely moj text a citaj poriadne.... som vyjadril svoj nazor, tak ked nikto cely ,,HC´´ neriesi tak naco tu o tom pisete....
Papek
Moderátor
Dátum registrácie: 09.09.2007, 13:13
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Papek »

semir napady s mailami tu uz boli... na carat nepridu ludia, lebo im dojde mail, na carat proste dojdu ti, ktori tam chcu ist a pripadne sa v tejto teme dohodne clubove parkovisko, a viac sa s tym proste neda spravit
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Semir,prosim ta,vsimni si tych smajlikov a hodne rychlo zmen ton,nikto sa do teba neobuva,zatial... a hlavne sa nauc konecne niekoho citovat ...

Som ti vysvetlil,ze tvoj napad nie je realizovatelny a tiez vysvetlil,ze ak nieco vymyslis mozes prilozit ruku k dielu a nie to hadzat na ludi co su zodpovedni za toto forum a ostatnych...
Takze to ukoncime,nebol to dobry napad :) .Okrem toho by to bol spam.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Danqo
Dátum registrácie: 31.08.2008, 13:37
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Danqo »

no pani tak ja priletim z vychodu...chcem ist piatok poobede okolo 14.00 cca z Popradu...kto sa chce pripojit ale nahodou by siel v piatok hlaste sa...co sa tyka toho cluboveho parkingu myslim pani ze na SKODOFKAROV sa nechytame :-DDDDDDDDD tych je na slovensku snad milion sakra...ale somnou ratajte...sam som zvedavy ako to dopadne...HONDA RULEZzZ
nano88
Obmedzený prístup (ban)
Dátum registrácie: 01.11.2007, 22:31

Príspevok od používateľa nano88 »

zilina co viem 3 H +mozna havran
Performance
Moderátor
Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Performance »

Keby išli všetci z PD, čo boli aj na honda/mazda zraze, tak by nás bolo hneď trochu viacej, poznažím sa presvedčiť niektorých...
patrick
Dátum registrácie: 14.01.2007, 21:55

Príspevok od používateľa patrick »

Ta co uz pripravujete masiny???
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
Obrázok
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
proissue
Dátum registrácie: 15.01.2009, 14:48
Garáž (1)

Príspevok od používateľa proissue »

jasne
Naposledy upravil/-a proissue v 11.06.2009, 14:59, upravené celkom 1 krát.
nano88
Obmedzený prístup (ban)

proissue napísal:jasneee:))) doniesol by si mi ten prelozeny certifikat na vyfuk?? nemusime sa dobierkovat
kto to ma? aj ja cem jeden!
nano88
Obmedzený prístup (ban)

patrick napísal:Ta co uz pripravujete masiny???
no uz vyhadzujem sedacky a chystam sliky dufam ze sa podari zohnat
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

nebojte nic pridu skodofky z miestnej osady a schovaju hondy bmw aj vw cluby:D
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

ale pokusit sa mozeme o nieco... aspon sa tam konecen ukazeme ako poriadny klub, nie ako banda skodofkarov... apropooo, mame nejake klubove transparenty???

nano88 ides na slikoch a tak takze ides do profi triedy do 2litrov???
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
nano88
Obmedzený prístup (ban)

pa1ec-no ja neviem ako to je rozdelene preco do 2l? ale to je jedno mne ide o cas:-)
daweed
Dátum registrácie: 29.05.2007, 15:57

Príspevok od používateľa daweed »

Cavte Hondaci,

Vidim ze tu mate topic o Carate v plnom prude, ale aj tak Vas vsetkych este touto cestou chcem osobne pozvat na CTP V. a najma zazelat vela stastia v boji o pohar kluboveho parkoviska, lebo ste to zobrali tak jak sa ma! ;)

Takze trochu textu a vidime sa na Carate!

CARAT TUNING PARTY V BUDE!!!

A to v plnej sile na akú ste zvyknutí a to aj napriek zúriacej finančnej kríze!

Medzinarodné letisko Piešťany sa stane 26. - 27. Júna 2009 miestom konania najväčšieho tuningového zrazu Slovenska - Carat Tuning Party V

Ako je už zvykom, Carat Tuning Party má pre vás opäť pripravené zaujímavé novinky, ktoré zabezpečia špičkovú zábavu a skvelú atmosféru:

* Profesionálny Drift pretek zo série King Of Drift Slovakia 2009!
(viac info o preteku na www.drifter.sk)

* Profi sprint na 1/4 mile zo serie Slovenskeho šampionátu v šprintoch
(viac info o preteku na www.zrychlenie.sk)

* Super piatkovú večernú party s Kontrafaktom, K-Fun, sexy striptérkami a najmä kopou srandy a súťaží!

* Jednu z najdlhších slalomových tratí postavenou Vladom Friedlom

* Show & Shine parkovisko - az 12 kategorii!!!

* Najväčšie slovenské klubové parkovisko - pre klub s najvacsou ucastou pripraveny velky pohar!
Pre registraciu klubu zaslat mail na carattuningparty@gmail.com a nahlasit: Nazov klubu, pocet aut a kontakt na zodpovednu osobu.

* dB Drag Racing

* A kopa ďalšieho zaujímavého programu!

Bližšie info o samotnej akcii príde čoskoro! Pre získanie najaktuálnejších informácií sa staň členom skupiny Carat Tuning Party na Facebooku - http://www.facebook.com/group.php?gid=7 ... 000&ref=ts

Takže vidíme sa všetci 26. - 27. Júna 2009 na letisku v Piešťanoch!

Komplet info najdes tu: http://www.tuning.sk/dokument-carat-tun ... ne-sprinty

Vidime sa na Carate…..
Napísať odpoveď