Celoslovensky HondaClub zraz 2011-nove hlasovanie.

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Chces prist na zraz aj po precitani diskusie?

Ano.Ak budem moct.
58
95%
Nie.
3
5%

Celkom hlasov: 61

tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

re

Príspevok od používateľa tatoHP »

Niektori si pod zrazom predstavuju pokec a vymenu skusenosti, ini by len radi vystavili lestenku, v ktorej je kopec nezmyselneho tuningu, nechali sa fotit a pocuvali "uaaau". Verim, ze aspon tym prvym nezalezi na tom, kto na akom aute pride, hlavne ze cti znacku Honda a vie o nej nieco povedat (narozdiel od tej druhej spominanej skupiny).

Na pokec nepotrebujeme letisko,na to nám stačí aj camp.Majo,toto nie je povyšenectvo(vyššie citovane) a toto tak isto:

uff, nooo asi mam na haku, ale tak ako milos hovori.. a ked uz teda nechcete aby "vas vysmiali" tak by som povolil vstup len seriovym hondam, pretoze kopa tych tuningovych uz ako hondy ani nevyzeraju... chlapci mam z tohotu posledny cas zmiesane pocity... trapne neni to co som napisal, ale to ze som tu pred x rokmi spoznal par normalnych ludi a z nich asi polovica s ktorymi som dodnes v kontakte hondu uz nema, a napriek tomu stale dokazu pomahat vam, co sa tu teraz idete akoze separovat... toto je trapne

Pajo,máš pravdu nie je to trápne,ale podľa môjho názoru si to napísal posmešným a dehonestujúcim štýlom.Robiť fotky v photoshope z csHCz je pod úroveň.
Majo,nepísal som o hanbe s autami,ale že sa nám budú smiať a tom je podstatný rozdiel.Ja sa za passata nehanbím,ale ver tomu že medzi hondy by som ho nezaparkoval ani omylom.
Celé sa to uberá nesprávnym smerom a ak to bude pokračovať v duchu povýšenectva a prezentovania sa"ja som naj"môžme to rovno zabaliť.A áno máš pravdu,ľudia si už spravili názor,hlavne tí,podľa Miloša s "nezmyselným
tuningom".Čo je zlé na tom,že aj oni si chcú užiť päť minút slávy v rámci svojej skupiny?Komu sa to nepáči tak predsa nepôjde nad tým ochkať.Každý ma právo prezentovať sa svojím spôsobom,či už tuningom,stylingom alebo jednoducho skúsenosťami a ochotou pomôcť.
Nevidím dôvod vyvyšovať sa komukoľvek nad kohokoľvek z userov HC,len za to že sa niekto regol medzi prvými je viac ako ostatní?,alebo ja mám tri hondy som king?´další ma viac teoretických vedomostí,je niečo viac ako ostatní.Ďalšia skupina userov si myslí že honda je to naj auto a nevidí si ďalej od špičky nosu,máme ich za to odsúdiť?Tak sa konečne preberme a komunikujme ako členovia jednej komunity,bez urážok a povýšenectva,alebo sa na to rovno vykašlime :wink:
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
PaloMFC
Partner HondaClubu 5/2013
Dátum registrácie: 19.02.2008, 20:19
Garáž (1)

Príspevok od používateľa PaloMFC »

tato suhlasim ze treba ist konstruktivne dopredu. zaroven tvrdim ze aj tato "dehonestujuca" debata mala vyznam, ak co i len jeden človek pochopil ze honda fanusik nie je len nadsenec čo ho bavi točiť 9 tis. otačok na starsom či novsom autičku.
boli tu 2 myslienky odlišne, dolezite je aby ludia dokazali prehryzt jesitnost a sklbit to do niečoho kde budu všetci spokojní, vid hondy parkovane a odfotené separe trebars, a tiez hadam sa členit do komunity ludi a nekukat len na to ze mam Hcko na kapote.
Používateľov profilový obrázok
tomasx17
Dátum registrácie: 12.03.2009, 13:37
Garáž (1)

jhb

Príspevok od používateľa tomasx17 »

ja nechapem naco to vlastne riesite proste ten kto nechce a nepacia sa mu podmienky alebo ze tam budu aj auta inej znacky tak nech tam nejde a prestane to tu spamovat takze naspet k teme!!!!!! 8)
MC2 VTI aerodeck EX
EG4 DXI hatchback EX
IT GSR coupe EX
EH9 ESI sedan EX
MC2 VTI aerodeck EX
EH9 SIR sedan EX
MA8 IS sedan EX
EG3 LSI hatch EX :(
EK3 VTEC-E EX
CL9 ACCORD
PaloMFC
Partner HondaClubu 5/2013
Dátum registrácie: 19.02.2008, 20:19
Garáž (1)

Príspevok od používateľa PaloMFC »

tomas, prave preto aby tam prisli aj ludia, ktorym sa to na prvy pohlad nepači a nevidia nejaky dovod tam ist. vznikol problem tak sa riešil, ty mas ako pri aute, ked sa pokazi niečo, snazis sa opravit , a nie jazdit az kym to neklakne uplne
tatoHP

Re: jhb

tomasx17 napísal:ja nechapem naco to vlastne riesite proste ten kto nechce a nepacia sa mu podmienky alebo ze tam budu aj auta inej znacky tak nech tam nejde a prestane to tu spamovat takze naspet k teme!!!!!! 8)
veď ešte žiadne podmienky a pravidla nie su presne určene,na to tu je táto debata predsa aby sa vyjadril a pripomienkoval každy kto ma záujem zúčastniť sa :wink:
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Tato,niekto iny sa zacal povysovat a takto by som mohol odpisat na kazdu tvoju vetu,teda skoro kazdu...Aj s tym smiechom,na smiech su tu ine veci,dolezitejsie ako to,ze by bola ina znacka medzi hondami a co by na to povedali druhi,na smiech sme my...okrem toho nikto z nas co nemaju hondu nechcel byt medzi VAMI,islo o to,ze na inych autach ani nemame chodit a ..vsetko je v prispevkoch.Tato,nie vsetko co som pisal bolo myslene na teba.
Ano,ubera sa to zlym smerom,lebo nie my sme zacali s nezmyslami,povysenectvom kto je vacsi hondak a kto ani nie je,"hadzanim"sa o zem,ze tak nepridem a podobne,ale uz fakt sa mi nechce na vsetko ti odpisovat,kto chce tak argumenty si najde aj ked su to nezmysli len aby nieco napisal a vzdy si najde co odpisat,je tu milion prikladov a ty si si tiez vypichol len svoju pravdu,to co tebe vyhovuje.
Islo o to aby sme sa tolerovali a spolu vymysleli to najlepsie riesenie pre vsetkych a spojilo nas to.Opak je pravdou,len sa podporili nezmyselne vasne.

Pali,myslis,ze aspon jeden clovek to pochopil?Ja si myslim,ze nie,ten kto si mysli,ze Honda je nadauto a len ten kto ma hondu je ten pravy hondak ten toto nepochopi,skor si najde co odpisat.
A tu nejde myslienky,ze ci parkovat spolu,ale aby tam neboli ine auta,tu ide o princip a zmysel tohoto celeho.

Z mojho pohladu toto skoncilo ako ucastnika zrazu,proste nemam chut tam ist,ale to neznamena,ze sa na to vykaslem,pre mna je podstatne spravit zraz,spojit ludi aby prisli,mozno este pomahat dalej HondaClubu a majitelom Honda aut chvilu,ale aj toto bolo na nieco pre mna a posunulo ma to dalej,minimalne v rozmyslani ci mi to cele stoji za namahu venovat HC par hodin denne dalej a ako dlho.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Performance
Moderátor
Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Performance »

Majo, tak hádam sa kvôli 2-3 ľuďom na to nevykašleš. :wink:
coupe EJ6 /// CRV RE6
Obrázok
tatoHP

re

Ako myslíš Majo,je to tvoj názor a pohľad na vec,ja ti ho neberiem.
Pre mňa z toho vyplýva jedno,ak sa aj naďalej budeme hrať na urazených,je pre mňa lepšie hrať sa na svojom piesočku ako tu vypisovať a byť kde komu za debila :cry:
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Nevykaslem :wink: ,len zvazim ci sa nevenovat viacej aj len psovi,spanku a podobnym luxusnym veciam pre mna ako tu denne odpisovat a riesit 40-50 ss denne,pomahat hondakom,stretavat sa s nimi ked nieco chcu,balit,posielat a inac im pomahat na ukor mna,prace,oddychu...Z naseho biznisu vela zanedbavam aj kvoli clubu,mozno toto je impulz nieco zmenit.Vsak uz pomaly ani neviem vsetky aktivity co robime.
Ale stranka,naozajstne clenstvo,vyhody a naozajstny Honda club bude a s tym spojene vsetky vyhody pre majitelov Hond.
Ale bol by som rad keby sa viac ludia angazovali,pomahali.Chceli..,ale nikto nema bud cas,chut a ja mam mat...
Som smutny z toho,ze z mojho pohladu,ale mozno sa mylim najviac majitelom hond pomahaju ludia co nemaju uz hondu,alebo maju aj ine auta a vedia pomoc a chcu pomoct .
edit:
Tato,ja sa nehram na urazeneho,len proste sa mi tam nechce,myslim,ze nikomu tam chybat nebudem a ak to s tym piesockom myslis vazne tak ma nezaujimas.Raz pride cas(snad nie) ked sa bude kazdy hrat na vlastnom piesocku a nikto nikomu nepomoze.

A myslim,ze uz stacilo odo mna :wink: ,pustite sa vy do toho.Je vas tu cez 3000 tak robte nieco pre club.
Naposledy upravil/-a M&R v 27.12.2010, 0:06, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Drobcurik
Dátum registrácie: 26.11.2009, 16:33

Príspevok od používateľa Drobcurik »

ved sa nehadajte a neurazajte ludia ..aspon sa kopec veci vyjasnilo...bude dobre ak sa nieco spravi a napr aspon ja spoznam par ludi odtialto lebo nepoznam skoro nikoho osobne:)mozno nas bude takych viac..aj ta vyska zalohy bude ok nato kolko s tym bude roboty ..ked sa to vysvetlilo tak som pochopil..ide o to aby sme prezili pohodovy vikend ...a nie sa hadat ved su sviatky :)
chcem VTI :)
Milos
Moderátor
Dátum registrácie: 13.06.2007, 14:53

Re: re

Príspevok od používateľa Milos »

tatoHP napísal:ľudia si už spravili názor,hlavne tí,podľa Miloša s "nezmyselným tuningom".Čo je zlé na tom,že aj oni si chcú užiť päť minút slávy v rámci svojej skupiny?
Nemam nic proti nezmyselnemu tuningu a ctim si kazdu pracu. Ale beriem dotycnemu pravo povysovat sa nad ostatnych a zakazovat nehondam zucastnit sa zrazu. S takym spravanim som sa uz na zrazoch stretol.

Myslim, ze vecsina nie je proti zucastneniu sa ostatnych znaciek, takze polemika moze skoncit.
hondatuning
Dátum registrácie: 18.09.2009, 10:18

Príspevok od používateľa hondatuning »

nechapem vas HONDIACI. ako mozete chciet mat zraz plny skodoviek ako to bolo neraz aj na vtec meetingu a pocuvat tie keci na adresu hond zKtorych nebude mat ziadny hondiak usmev na perach. uz ste videli na HONDAY v CZ skodovky? alebo na crx zraze nieco ine ako crx? ved ked sa nedokazete zorganizovat na jednu znacku nenazyvajte svoj zraz hondiacky. myslim ze ked sa to zorganizuje tak ako sa tu pise nebude na zraze ani polovica zucastnenych aut hondy a na taky zraz veru netaha ani jedneho HONDIAKA. ako sa niekto moze povazovat za hondiaka ked si kupi skodovku... ja som mal ine znacky ale ako som skusil hondu ine by som nechcel a myslim ze kto si kupi po honde skodovku alebo tuctovejsieho golfa tak sa nikdy nebude moct nazvat hondiakom a s takymi to ludmi sa na zraze fakt nebudem mat o com porozpravat. vsetci utocite na CTR a pritom myslim ze na tomto fore by sa mali zucastnovat ludia s podobnym myslenim. urcite by sa naslo na Slovensku viac ludi ktory by ocakavali cisto hondiacky zraz ako toto o co sa tu snazite. potom by sa mohol zraz volat nie honda ale zraz chatujucich z hondaclubu myslim ze by to bolo moc vystiznejsie. aloha.
Drobcurik
Dátum registrácie: 26.11.2009, 16:33

Príspevok od používateľa Drobcurik »

a ty zorganizujes cisto honda zraz ?vies lebo tu ide aj o to ze prave ludia ktori uz nemaju hondu budu zrejme organizovat aj toto ...lebo nebyt ich snahy znamosti moznosti atd..tak by sme nemali nikdy nic ..nie len tento zraz ...proste bude to zraz ludi odtialto nebude to cisto honda zraz ..a nic sa nedeje si myslim ...
chcem VTI :)
Maťo
Dátum registrácie: 17.02.2009, 16:23
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Maťo »

hondatuning napísal:....potom by sa mohol zraz volat nie honda ale zraz chatujucich z hondaclubu myslim ze by to bolo moc vystiznejsie....
..ono sa to aj ma volať Hondaclub Zraz a nie Honda Zraz, máš to aj v názve témy. Je strašne veľa možností, ako môžem byť Honda positive a nemať práve Hondu:
- mohol som svoju rozbiť a voziť sa na nejaký čas na otcovom Punte, čo sa mi aj stalo
- nemusel som si na ňu ešte našetriť a prídem s kamošom, ktorý nemá práve Hondu (ja mám kamošov, čo nemajú Hondu, vy nie?)
- mohli mi dať firemné auto (nie Hondu) a Hondu som musel s ťažkým srdcom predať
- kvoli niečomu (podnikanie, rodina...) som uprednostnil inú značku a typ vozidla, ktoré lepšie naplňa účel, ktorý od neho požadujem
...a stále som fanúšik Hondy a keby som mal na to financie, tak ver, že by moja garáž vyzerala podobne, ako u CTR01
Mali by ste pochopiť, že nikto nejde tento zraz propagovať na iných fórach. Je to zraz ľudí z Hondaclubu, ľudí Honda +, aj keď možno práve namajú Hondu a prídu na inom aute.
...now 2009 FD6 HONDA CIVIC 1,6i-VTEC ES
...ex 1997 MB3 HONDA CIVIC 1,5iLS VTEC
hondatuning
Dátum registrácie: 18.09.2009, 10:18

Príspevok od používateľa hondatuning »

no ano ak to berete takto tak je to potom ina potom by viac sedelo na azetku mat miestnost honda a tam si pisat. ja ked si otvorim tento hondaclub som sklamany ze ten slovensky je este v plienkach a ako pozeram tak skoro sa z toho nedostane. ide o to ze je to hondaclub tak by mal robit honda zrazy a ak sa tam aj vyskytne hondiak ktory musel riesit rodinu a kupil si co ja viem saran tak ok nech pride na sarane no pozname to z meetingu ked frajer prisiel na lancii integrale vysekal S2000 a vystrcil prostrednicek tak to uz je ubohe. alebo kukat neskor na videa ako sa tam nahanaju M3... u nas na orave je to tak ze ked je niekto hondiak a uz nemoze mat crx lebo si zalozil rodinu a ma 2 male deti tak si kupi aerodeck vti a pride na nom aj na hondiacky zraz. moznosti su moznosti a verim ze aj na slovensku sa v buducnosti bude organizovat HONDA ZRAZ kde pridu LEN hondy a ostatne auta budu vedla na parkovisku a ludia s nich budu divaci. ja vam drzim s tymto zrazom prsty ale chystat sa nan nechystam a nemyslim ze aj nejaka oravska honda to sa radsej vybereme na HONDAY kde bude jasne ze tam budu len hondy a cesi nam zasa ukazu coho slovaci niesu schopny...
Napísať odpoveď