Carat tuning party, 8.-9. jun 2007

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

tuningfans
Dátum registrácie: 13.04.2007, 6:27
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tuningfans »

matulo napísal:
tuningfans napísal:matulo na 2dnovych zrazoch sa nespi ale pije do rana a drieme sa v aute...
je par ludi ktori mi spominali ze chcu spat na hoteli...

ked chces, zober to tak ze opat chcem byt niecim specialny... ked nie, proste mi ver ze na noc v hoteli mam celkom dobry dovod... ;)
esteze to nemusim riesit kedze moja mama byva presne 14 km od PN letiska, ale ked pojdem tak urcite spim v aute
TypeR FN2
Tomáš
Dátum registrácie: 20.12.2006, 14:03

Príspevok od používateľa Tomáš »

Rodom napísal:lol, mas recht....ale potrebujem vediet, ci by mohol parkovat pri nas...bo to nechce davat inam, a nieje to seriouka :) takze pohodka si myslim
Závisí to od organizátorov, vieš ak to je opel, tak ťažko povie hondaklub, kedže to by potom mohol povedať hocikto kto pojde s nejakou hondou do areálu. Ano je viac hônd, ktoré nepatria k nám!:) Ak sa mu to podarí, može parkovať na kraji.

Apropo väčšina áut od nás sú stock. :)

pa1ec perfecto! Aspoň sa neupražíme, nezmokneme na zraze.:)

KO NTR a FAKT - chápeš brácho?
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Re: pn

Príspevok od používateľa morloq »

BAD-ANGEL napísal:Takze vazeni a mili HONDACI, parkovisko je reserve cca pre 25aut,takze kto pride v sobotu neskoro ma smolu :lol: ale neee, pretiahneme pasku o par metrov dalej hehe :wink:
Na vstupnej brane sa treba hlasit ako Honda-klub a dostanete nalepku "K"-cko co znamena ze mate pristup na vyhradene parkovisko.
Dalsi organizatori vas budu nasledne navigovat kde to je,malo by to byt blizsie k arealu ako budu parkovat ostatne auta.
Kapišto? :twisted:

PS: Dufam, ze keby piatok padlo par kvapiek tak Vas to neodradi od cesty lebo inak hlaaasia mrteee teplyy viikend 8)
Katka, good job, diky.
All: zaujemcovia o nalepky HK sa hlaste u Tomasa
Nakoniec som sa rozkyval aj ja a uvidime sa v sobotu. Rano odchadzame z BA zatial 2 auta blink9 a ja :) Cca 9:00. Kto sa prida?
Používateľov profilový obrázok
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Re: pn

Príspevok od používateľa matulo »

morloq napísal: Katka, good job, diky.
All: zaujemcovia o nalepky HK sa hlaste u Tomasa
Nakoniec som sa rozkyval aj ja a uvidime sa v sobotu. Rano odchadzame z BA zatial 2 auta blink9 a ja :) Cca 9:00. Kto sa prida?
neuveritelneeeeee... vedenie sa k nam priznava... :D tesime sa na vas, men... :)
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

Tomáš napísal:Závisí to od organizátorov, vieš ak to je opel, tak ťažko povie hondaklub, kedže to by potom mohol povedať hocikto kto pojde s nejakou hondou do areálu. Ano je viac hônd, ktoré nepatria k nám!:)
aj ked dojde hocijaka ina honda mne to nebude vadit..a ked niekto bude protestovat dostane banan za diskriminaciu ;)
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
2Bera
Garáž (4)

matulo napísal:
Xkeeper napísal:No to si si nalozil bo prave na teba mam cislo :lol:

MOJ 100 PRISPEVOK :lol:
neni problem...

pre ostatnych... ubytovanie...

Hotel Vila Anne-Mary
Pod Párovcami 5159, Piešťany
033 / 7740511
033 / 7740510 - recepcia
http://www.vila-online.com/

Je to kusok od letiska, cena za 2-lozkovu izbu je 1200,-Sk/noc...
to ako nemyslite vazne....na takej akcii a do hotela?a co grilovacka nocna zabava? stanovacka? :roll:
Obrázok
Tomáš

2Bera napísal:
Tomáš napísal:Závisí to od organizátorov, vieš ak to je opel, tak ťažko povie hondaklub, kedže to by potom mohol povedať hocikto kto pojde s nejakou hondou do areálu. Ano je viac hônd, ktoré nepatria k nám!:)
aj ked dojde hocijaka ina honda mne to nebude vadit..a ked niekto bude protestovat dostane banan za diskriminaciu ;)
Hmm nepochopili sme sa.:) O hondy tam neslo...Nevadi..dobru noc.:)
2Bera
Garáž (4)

Tomáš napísal:
2Bera napísal:
mno mne nebude vadit ani ten opel...
Obrázok
Tomáš

2Bera napísal:
Tomáš napísal:
2Bera napísal: aj ked dojde hocijaka ina honda mne to nebude vadit..a ked niekto bude protestovat dostane banan za diskriminaciu ;)
mno mne nebude vadit ani ten opel...
Keby mi vadil, tak to tam napisem, napisal som, ak ta organizatori pustia.
Vyznelo to diskriminacne? V mojej povahe take slovo neexisuje. Pripravujem ludi na prekazky, korym mozu celit aby ich vedeli obist.
2Bera
Garáž (4)

Dufam ze kazdy donese nieco extra..aj pre ostatnych a nie len pre seba :P
a neze zabudnete gril a pod... :idea:
Obrázok
mishenko
Dátum registrácie: 10.12.2006, 13:35
Garáž (1)

Príspevok od používateľa mishenko »

Hlavne by ste mohli dakto (dakto zodpovedny, ak sa tu da takym niekto nazvat :D) zobrat dake male listocky s URL nasho klubu, ktore by sa mohli dat za stierace neznamym hondiakom. Rozoznat by ich nemusel byt problem, kedze nebudu parkovat na casti vyhradenej pre HK.
BAD-ANGEL
Dátum registrácie: 25.02.2007, 15:40

Príspevok od používateľa BAD-ANGEL »

matulo napísal:
Xkeeper napísal:Kontrolni otazka : o 1800 CET je odchod alebo sa bude este cakat na meskajucich bo moj spolujazdec bude asi meskat tak ci viete pockat do 1815 . abo vas dobehnem na dialnici
zrejme par minut pockame, ale neviem ci 15 minut... kedze nevieme kto vsetko vlastne ma prist... ;)

cislo na niekoho z nas mas, tak pripadne zavolaj... ;)
Noo pockat by sa mohlo lebo ani ja este neviem jak to budem z prace stihat, kazdopadne sa budem ponahlat.
Inak niektori by sme sa potom radi zastavili este v Piestanoch v Tescu na nakupy bo v BA to uz nestiham a v areali taky vyber nebude :lol:
Takze bud sa rozdelime abo pojdeme setci do Tesca hehe 8)
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
skorpions
Dátum registrácie: 22.01.2007, 12:59
Garáž (2)

juhhahahha

Príspevok od používateľa skorpions »

zdrastvujet emali bz sme byt ako tym a ist spolu do tesca ved sa idemem bavit tak snad niekto nebude stresovat
ale dufam ye ma cakate hehehehhehe
:? :?
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

BAD-ANGEL napísal: Noo pockat by sa mohlo lebo ani ja este neviem jak to budem z prace stihat, kazdopadne sa budem ponahlat.
Inak niektori by sme sa potom radi zastavili este v Piestanoch v Tescu na nakupy bo v BA to uz nestiham a v areali taky vyber nebude :lol:
Takze bud sa rozdelime abo pojdeme setci do Tesca hehe 8)
OK, tak inak... o 18:15 sa vyraza... ;)

pokial ide o nakupy... dohodneme sa na mieste pri IKEA... :)
Tomáš

Feri, ty si už pil?:)

Hej First STOP Tesco Piestany...ochladíme sa pri kaproch.:)
Berie niekto gril? Mám nejaké krídla a stehná v gril. marináde, či zoberiem..
Zamknuté