Pravidelné stretnutia Levice
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Pravidelné stretnutia Levice
Takže napadla ma taká vec že všade naokoli da robia stretavky a podobne iba v Leviciach som nič nenasiel...
Chcecl som teda navrhnuť nejaké to stretnutie "honďákov" ktoré by sa postupom času mohlo stať pravidelnou vecou..
Miesto stretnutia by som navrhoval parkovisko pri hypernove ktoré je málo kedy s polovice zaplnené autami..
Termín by sme sa dohodli ale skuste nejaké navrhnuť..
Viem že v LV a okoli je vela "honďákov" takŽe dúfam že sa táto myšlienka zrealizuje...
zatim....
Chcecl som teda navrhnuť nejaké to stretnutie "honďákov" ktoré by sa postupom času mohlo stať pravidelnou vecou..
Miesto stretnutia by som navrhoval parkovisko pri hypernove ktoré je málo kedy s polovice zaplnené autami..
Termín by sme sa dohodli ale skuste nejaké navrhnuť..
Viem že v LV a okoli je vela "honďákov" takŽe dúfam že sa táto myšlienka zrealizuje...
zatim....
...HONDA CIVIC ...ej9 sedan
...Bass Race....
...Bass Race....
No takže na facebuku "zdochol pes" takže skusim sem..(a nie každý užívatel HC má FB)
TakŽe môj návrh je takýto (kto má iný názor alebo nápad sem snim)
Termín 1.stretnutia : 12.5.2012 (sobota) (koliduje to so zrazom v TN takže vravim kto má návrh pre/proti voči terminu sem stym)
Miesto : Parkovsiko vedla hypernovy (Levice)
Kto by sa zúčastnil tak pište tu...
TakŽe môj návrh je takýto (kto má iný názor alebo nápad sem snim)
Termín 1.stretnutia : 12.5.2012 (sobota) (koliduje to so zrazom v TN takže vravim kto má návrh pre/proti voči terminu sem stym)
Miesto : Parkovsiko vedla hypernovy (Levice)
Kto by sa zúčastnil tak pište tu...
...HONDA CIVIC ...ej9 sedan
...Bass Race....
...Bass Race....
Dám echo ďalšiemu kamošovi čo má 7G a ak nebude odcestovaný tiež isto príde. Takže možno už aj 4 a to je prosím pekne slušná účasť
. Ale niee ja dufam že sa pozhnáňame v čo najhojnejšom počte. Ak by sa to spravilo nejako podvečer tak by sa mohli aj ostatný čo budu v TN staviť len tak cestou domov. Pozrieť a pokecať.
treba to spravit hromadne tu,nahlaste počet a vyčlením parkovisko 
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=14346
http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=14346
daily car - Honda Civic EP1