|
Autor |
Správa |
< Partneri ~ PaloMFC : Finančné služby (poistky, úvery, fondy ...) |
PaloMFC |
Zaslal: 12.02.2014, 19:11 |
|
|
Partner HondaClubu 5/2013
Založený: 19 február 2008
|
Chalani,
v minulosti som viacerým pomohol s PZP a všimol som si, že ste niektorí zistili až dodatočne, že robím aj veľa iných vecí.
V biznise som 11 rokov, z toho v poslednej firme som bol 9,5 roka. Momentálne som zmenil zastrešujúcu firmu a nový email prikladám nižšie.
V stručnosti zhrniem oblasti, s čím všetkým viem pomôcť.
1. Neživotné poistenie - PZP, havarijne poistenie, GAP poistenie k autám, poistenie nehnuteľností, domácnosti a zodpovednosti za škodu, profesijná zodpovednosť či zodpovednosť zamestnanca voči zamestnávateľovi,
2. Životné poistenie - kapitálové poistenie, investičné poistenie, samostatne úrazové rizikové poistenie,
3. Vklady a investície - podielové fondy, sporiace účty, terminované vklady, stavebné sporenie, sporiace schémy na dôchodok a mnoho iného,
4. Úvery - nové úvery, refinancovanie úveru, podnikateľské úvery,
5. Prehľad osobného finančného plánu - upratanie osobných financií, vypracovanie odporúčania čo sa dá vylepšiť, vytriedenie poistiek a upratanie do zoznamu a zároveň uvedenie do obrazu za čo si človek reálne platí, (t.j. komplet rozpísaný prehľad jednotlivých poistení v poisťovniach s výškami poistného, poistnými sumami, poistnými rizikami, atď.)
6. Poistná udalosť - ako postupovať pri poistnej udalosti (pomoc), ktorá voľba má aké výhody a aké riziká/slabiny, čo považujem za vhodné urobiť)
Prikladám nový email pavol.spitalik@fincentrum.com a telefonický kontakt : 0907 465 388, alebo SS na Hondaclube. |
|
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|