|
Autor |
Správa |
< Racing ~ Slalomovy trening/zraz/grilovacka na Pez. Babe-13.7 od 13:00 |
matulo |
Zaslal: 26.06.2008, 22:19 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
Caute Hondaci,
na znamost sa dava, ze momentalne pripravujeme pokracovanie pomerne uspesneho slalomoveho treningu na Pezinskej babe. Info o prvom a zatial jedinom takomto podujati najdete tu.
V tejto teme, v tomto prispevku, sa budu postupne objavovat vsetky potrebne informacie. Zatial este nemame potvrdenych vela detailov, akciu sa snazime naplanovat na nedelu 13.7.2008 na poobednajsie hodiny. Myslite teda na nu pri planovani svojho volneho casu. Verime, ze sa tam opat zideme v hojnom pocte a vo vynikajucej nalade.
Aby sme mali aspon hrubu predstavu o ucasti, prosime, dajte nam info prostrednictvom ankety.
za HC Team
matulo
//edit/9.7.2008
pre istotu pridavam kompletne a siahodlhe info o akcii aj sem...
Miesto: Kamenolom pod Pezinskou Babou
Datum: nedela 13.7.2008
Cas: od 13:00 dokedy sa nam bude chcet (predpokladany koniec cca o 18:00)
Kto: ktokolvek kto ma zaujem (stari, mladi, zeny, muzi, deti, psi, novacikovia aj stare paky )
Co za to: kedze parkovisko nie je zadarmo, bude sa za vjazd autom do arealu vyberat poplatok. Ti, co akciu absolvovali minule, uz vedia asi ako to funguje. Tentokrat bude ucast na akcii (v predpokladanej dlzke 5 hod., v pripade velkeho zaujmu mozno aj dlhsie) spoplatnena sumou 400 Sk pre jazdiace vozidla (t.j. 80 Sk/hod.), resp. 100 Sk pre parkujuce vozidla. Poplatok zahrna aj obcerstvenie vo forme nealko napojov (mineralka) a nejakej grilovanej maskrtky, samozrejme vsetko v rozumnych mnozstvach (za rozumne mnozstvo sa nepovazuje nakrmenie 4 hladnych chlapov, ktori vyskocia z jedneho 3dveroveho Civica ).
Ak to bude kapacitne mozne, poskytneme vam priestor na ugrilovanie vlastnej prinesenej speciality...
Samozrejme, zucastnit sa mozete aj bezplatne, v tom pripade vas ale nemozeme vpustit autom do arealu, ani vam nebude mozne poskytnut vyhody, o ktorych som pisal v predchadzajucich par vetach...
Aby sme mohli zabezpecit dostatok obcerstvenia, dajte nam, prosim, vopred vediet svoju ucast, a to prostrednictvom ankety, pripadne akoukolvek inou formou.
Pre tych, ktori sa planuju zucastnit mam zopar instrukcii:
- Podrobne informacie o organizacii treningu/jazdenia, dostanete az na mieste v ramci kratkej rozpravy vsetkych jazdiacich, pred zaciatkom jazdenia podla zvyklosti AutoSlalomu bude moznost aj na pesie porejdenie trate.
- Ak je to aspon trochu mozne, prosim jazdcov/trenujucich, skuste sa dostavit medzi 13:00 a 13:30, aby ste rozpravu stihli; iste chapete ze 10 krat opakovat to iste je dost unavne...
- Ak sa nastretneme s technickymi problemami, tentokrat sa bude jazdit uz aj na presne merany cas. Mame k dispozicii casomieru s jednou zavorou, takze trat bude urcite unikatna... Tentokrat by mal byt k dispozicii aj dostatok kuzelov... Tymto este raz dakujem Havranovi za vyrobu casomiery...
- Kazdy jazdec aj divak sa v areali pohybuje na vlastne riziko a zodpoveda za vsetky skody, ktore sposobil sebe alebo ostatnym. Napriek tomu prosim dodrziavajte bezpecnostne usmernenia HC Teamu, a to najma:
- Na jazdenie pouzivajte pevnu obuv.
- Pred jazdou sa vzdy priputajte - tyka sa vsetkych osob vo vozidle.
- Pocas jazdy majte na hlave prilbu - tyka sa vsetkych osob vo vozidle; akceptuje sa akakolvek prilba - skateboardova, cyklisticka, lezecka, idealne samozrejme motorsportova alebo motorkarska; ak nemate, nezufajte, budu tam nejake prilby navyse.
- Nevchadzajte na trat (autom ani peso), ak sa na trati nachadza ine vozidlo, resp. bez prislusneho pokynu.
- Za cielom vzdy zabrzdite do uplneho zastavenia Po dojazdeni odparkujte auto na urcenom mieste.
- V celom areali jazdite pomaly a ohladuplne (samozrejme, s vynimkou trate).
Nedodrzanie pravidiel a usmerneni HC teamu moze mat za nasledok nevpustenie na trat, pripadne vyhostenie z arealu.
Prosime vsetkych o udrziavanie arealu kamenolomu v cistote a poriadku, aby tato akcia nebola posledna... Dakujeme. |
Naposledy upravil matulo dňa 09.07.2008, 7:47, celkom upravené 2 krát. _________________
Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!
Inzercia, Predbehneme Bratislavu? |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 01.07.2008, 23:31 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Hondaci ,datum je potvrdeny takze vsetci co mate chut pridite,bude sa jazdit,jest,kecat a pozerat,podla toho kto ma na co chut .Budeme moct aj grilovat.Budete sa tam moct vyblaznit s autami(slalom a kratke sprinty mozno aj proti motorke ).
Dalsie info doplni Matulo . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
TheKamil |
Zaslal: 02.07.2008, 21:43 |
|
|
Založený: 13 marec 2008
1998 Honda Civic |
No chalani velmi sa tesim na takuto vydarenu akciu uz len odratavam dni kedy to bude a poriadne si zajazdime......budem tam aj keby kamiony padali heh |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 02.07.2008, 21:46 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
...tak v to dufam,kedze v tom mas prsty aj ty |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 02.07.2008, 21:51 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
PuLo |
Zaslal: 02.07.2008, 21:54 |
|
|
|
Ghost rider co jazdi 200 za hodinu smer Stupava |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 02.07.2008, 21:58 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
HMT napísal: Majo&Rado napísal: ...(slalom a kratke sprinty mozno aj proti motorke ).
to sa tesim, a ktoze pride na motorke?
...Pulo to vystihol... ty ak stihnes . |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 02.07.2008, 22:02 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
Ghost Rider je fakt ze poprdeli vec... teraz som cumel na DVD 2-ku. nechapem, ze ten clovek este vobec zije...
Cierna moto, cierna kombineza a prilba, ziadna SPZ... a prdel velku si robi z chlpatych....
Co sa tyka slalomu: urobim vsetko preto aby som prisiel, lebo je to skvela akcia. Zabava najlepsia na tom svete... |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 02.07.2008, 22:06 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
HMT napísal: Ghost Rider je fakt ze poprdeli vec... teraz som cumel na DVD 2-ku. nechapem, ze ten clovek este vobec zije...
Cierna moto, cierna kombineza a prilba, ziadna SPZ... a prdel velku si robi z chlpatych....
co som pocul tak uz nezije |
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 02.07.2008, 22:08 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 02.07.2008, 22:09 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
2Bera napísal:
co som pocul tak uz nezije
jaj taaaaaaaaak. No tak to sa dalo cakat...
Ale ked si niekto iny da tu istu kerku na chrbat, tak sa moze opat za neho vydavat..
OT: dnes na Babe take veci - - furt auta v protismere - pridrbani uplne. A to este nejaky pubertak na zelenej Mazde 323F sa tam hore tocil pri bufete cez plnu v zakrute dokola a nejake cajocky ho tocili a fotili na fotak... drbnuty. Prehovoril som mu do duse a myslim, ze si trochu cvrkol.. |
|
Návrat hore |
|
MaroK |
Zaslal: 03.07.2008, 7:48 |
|
|
Založený: 20 február 2008
2009 Honda Civic |
Pridem sa pozret a porozpravat s ostatnymi Hondakmi |
_________________ Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 03.07.2008, 11:12 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
pa1ec napísal:
zae ides matulovi oprasit dezen???
no, kedze pridem zas na moto, tak jedine...ze matulovi. Ak mi to da do ruky.. este som mu dlzny predchadzajuci dezen.., ze mato?? |
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 03.07.2008, 12:46 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 03.07.2008, 13:11 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
jasna vec, ved je to len a len na tebe.. treba aj setrit auticko trosku. |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|