|
Autor |
Správa |
< Racing ~ Dobšiná - 20.-21.september (posledné TDC tento rok!) |
MUGEN1 |
Zaslal: 16.09.2008, 21:54 |
|
|
Založený: 14 január 2007
1990 Honda CR-X |
Chalani a baby máme tu posledné kopcové podujatie tento rok v rámci nového seriálu TatryDonauCup 2008 a ja som sa ho rozhodol predsa nevynechať nech už mám odjazdený celý seriál.Peňaženka si síce od Baby velmi nestihla vydýchnuť ale toto proste musím ísť,Dobšiná je krásny kopec aspon čo som počul a bola by škoda ho vynechať,cez zimu by som si búchal hlavu..Je to síce dosť ďaleko od ruky na východe ale čo už,ide sa na Dobšinú |
_________________ Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde.. |
|
Návrat hore |
|
MUGEN1 |
Zaslal: 22.09.2008, 16:28 |
|
|
Založený: 14 január 2007
1990 Honda CR-X |
Páni bolo super Aj keď málo zúčastnených,do 1600 sme boli len dvaja a zrovna obidvaja z Levíc..Ja a Juraj..A Juraj na VTi mi opäť nadelil ale nevadí mám pohár za druhé miesto počasie trocha haprovalo a väčšinou pršalo,ale aspon sme si vyskúšali kopec na daždi neveril som tomu ako tieto suché sliky držia na vode!! bol som prekvapený,samozrejme zadok lietal ale predok celkom držal..Čo sa kopca týka tak krásny,obrovské stúpanie a velmi dlhýýýýý aj ma otočilo v sobotu a dokonca na suchu a asi v 130kmh rýchlosti mi hodilo zadok,ale držal som brzdu a nepustil a to ma asi zachránilo..a asi o 3min na to ako som stál pri kraji bum vedla mna do jamy zletela Vectra a to auto je na totálku ale vodič OK..čo už stáva sa...Ďalší pekný víkend za nami a ak všetko bude hrať tak idem v nedelu jazdiť Jankov Vŕšok |
_________________ Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde.. |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 22.09.2008, 16:34 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
no dobsina je pekny kopecek par krat som tade isiel |
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|