nechystate sa nahodou niekto na Autosalon nejaka vacsia skupina a.k.a. Honda-skupinka? inak neviete niekto nieco o tom otvoreni tuningovej sezony 22.4. na Autosalone? ja som tam este nikdy nebol, ako to prebieha, je to v areali Incheby?
PS: mimo to sem potom mozte pohadzat nejake foto z autosalonu, nech maju potesenie aj ti co sa im nepodari do BA dostavit... (myslime na Vas vychod )
Dream as you will live forever, live as you will die today
Petrik napísal:inak neviete niekto nieco o tom otvoreni tuningovej sezony 22.4. na Autosalone? ja som tam este nikdy nebol, ako to prebieha, je to v areali Incheby?
Podla propozicii by to malo byt sucastou vystavy, na programe je to v nedelu o 9:00... Predpokladam ze v tom case sa este vacsina HondaKlubu bude este len prevracat naruhy bok po velmi narocnej noci vo Vyskovskom hoteli...
nie, ujo klampiar mi vzal aut a povedal ze mi ho neda... a potom mi ho neda ujo co mi bude dopasovavat plasty a este mi ho chce vziat lakyrnik, takze to nestiham... ja najskor tak na Autotuning na letisku v TN...
Petrik napísal:nie, ujo klampiar mi vzal aut a povedal ze mi ho neda... a potom mi ho neda ujo co mi bude dopasovavat plasty a este mi ho chce vziat lakyrnik, takze to nestiham... ja najskor tak na Autotuning na letisku v TN...
to otvorenie tuningovej sezony by som popisal skorej tuzingom,hehehe,tam su vzdy take krasne domachlene kusky,ze som myslel ze zle vidim,ale cest vynimkam,ale nebolo ich vela
hehe...no ale je tam fajn, tento rok to bude na tom parkovisku z predu, minuly rok to bolo zo zadu...a auta maju vstup zo zadnej brany (spojenie zo zadu by bolo divne ) a vstupne sa plati iba za osoby auto je zdarma a ja tam idem, bo do vyskova nemozem ist tak aspon otvorenie sezony...
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
To je otvorenie tuzing sezony, zase budu chalani bez sudnosti a budu pustat votuzene skodare. Ani to za to nestoji.
Ak ide dakto vo stvrtok, tak napiste aj SPZ, podpisem sa vam klucom na auto
mishenko napísal:To je otvorenie tuzing sezony, zase budu chalani bez sudnosti a budu pustat votuzene skodare. Ani to za to nestoji.
Grafitak, ti dam podpisy , hned idem zmenit stvrtok za utorok )
mishenko napísal:To je otvorenie tuzing sezony, zase budu chalani bez sudnosti a budu pustat votuzene skodare. Ani to za to nestoji.
PN-313BD tu by si mohol poskriabat
PS: ako my minuly rok