kto sa prida???
spolocny vylet na autosalon do NITRY tuto sobotu 3.10.2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
spolocny vylet na autosalon do NITRY tuto sobotu 3.10.2009
Kto by mal chut spravit si spolocny vylet na autosalon do Nitry, tak sa moze pridat. Odchod z Ba je o 10:00 a stretavka na OMV pumpe (na obchvate z pristavneho mosta hned za letiskom)
kto sa prida???
kto sa prida???
(:
Re: spolocny vylet na autosalon do NITRY tuto sobotu 3.10.20
no o 13:00 vyhodnocuju v hale C zrychlenie.sk, volaj ked budete v NR, mi ideme asi cca okolo 11:00 z LV tak sa tam mozme stretnut a zober si vodica kuakomar napísal:Kto by mal chut spravit si spolocny vylet na autosalon do Nitry, tak sa moze pridat. Odchod z Ba je o 10:00 a stretavka na OMV pumpe (na obchvate z pristavneho mosta hned za letiskom)
kto sa prida???
daily car - Honda Civic EP1
aj ja asi uz mam >:D ale mal by som byt nas5 do 14:00 takze ho este musim ukecat >:)Semir napísal:no o 13:00 vyhodnocuju v hale C zrychlenie.sk, volaj ked budete v NR, mi ideme asi cca okolo 11:00 z LV tak sa tam mozme stretnut a zober si vodica kuakomar napísal:Kto by mal chut spravit si spolocny vylet na autosalon do Nitry, tak sa moze pridat. Odchod z Ba je o 10:00 a stretavka na OMV pumpe (na obchvate z pristavneho mosta hned za letiskom)
kto sa prida???)) ja uz mam, tak si mozme sosnut dačo
![]()
![]()
(:
No to vybavííííš, verím tikomar napísal:aj ja asi uz mam >:D ale mal by som byt nas5 do 14:00 takze ho este musim ukecat >:)Semir napísal:komar napísal:
??????? Ako sorry ale horší autosalón ako v BA neni, veď tam to nemá úroveň už niekoľko rokov a to nehovorím že v NR je niečo extra, aj tam to už ide dolu vodou... v BA by pomohlo vačšie priestory nájsť na autosalón lebo to málo čo je tam je tzv. nič...James napísal:dnes som tam bol a skoro nic tam neni
vobec sa tam neoplati ist, velmi slaby odvar bratislavskeho salonu
PAPUC: zlatý si ty chlapec, tak zajtra si vidíme
bol som na oboch a nitra taha jednoznacne za kratsi povrazSemir napísal:??????? Ako sorry ale horší autosalón ako v BA neni, veď tam to nemá úroveň už niekoľko rokov a to nehovorím že v NR je niečo extra, aj tam to už ide dolu vodou... v BA by pomohlo vačšie priestory nájsť na autosalón lebo to málo čo je tam je tzv. nič...James napísal:dnes som tam bol a skoro nic tam neni
vobec sa tam neoplati ist, velmi slaby odvar bratislavskeho salonu
PAPUC: zlatý si ty chlapec, tak zajtra si vidíme