Awojte,
je v plane dalsia, ale neorganizovana, charitativna akcia...
V BA je novovzniknuty detsky domov, ktory urcite ziadne satstvo a hracky neodmietne, takze tymto vyhlasujem zbierku oblecenia a hraciek vsetkeho druhu, ktore nebudete postradat....
Ked veci vyzbierame, dame si jazdu do domova bud separe ako HK, alebo sa pridame k ostatnym tunerom.
dolly20 napísal:Awojte,
je v plane dalsia, ale neorganizovana, charitativna akcia...
V BA je novovzniknuty detsky domov, ktory urcite ziadne satstvo a hracky neodmietne, takze tymto vyhlasujem zbierku oblecenia a hraciek vsetkeho druhu, ktore nebudete postradat....
Ked veci vyzbierame, dame si jazdu do domova bud separe ako HK, alebo sa pridame k ostatnym tunerom.
Je to akcia Honda Klubu, alebo opat akcia viacerych/inych tuning klubov?
Vie sa nieco o termine? Aspon nejaky hruby nastrel... napr. mesiac...
je to individualne, ece sa riesi to, ci si tieto veci poriesime kazdy zvlast, alebo, ked bude dostatocny zaujem, spravime darovacku hromadne s ostatnymi klubmi/osve ludmi...
myslim, ze je nas tu dost a mozeme sa prezenovat samostatne ako HK... a termin si urcime sami!
no pekne ze dalsia takato akcoska....
ale tu nas nikdy nebude dost na to aby sa nieco poriesilo..ja by som bol skorej za aby sme sli aj s ostatnymi klubmi..
tak tak... jedine ze by sa naozaj urobil velky ohlas z hk...ako sa nas zislo na lepeni....proste musi nas byt vela a to sa tak casto nedari... preto som asi skor za hromadnu organizaciu s inymi klubmi aspon nieco pospaja nas vsetkych tuningacov ehm teda chcel som povedat tunerov/ky
czert napísal:tak tak... jedine ze by sa naozaj urobil velky ohlas z hk...ako sa nas zislo na lepeni....proste musi nas byt vela a to sa tak casto nedari... preto som asi skor za hromadnu organizaciu s inymi klubmi aspon nieco pospaja nas vsetkych tuningacov ehm teda chcel som povedat tunerov/ky
ti dam takeho tuningaca ty jeden tuningac...
bola to pekna ancia a treba to organizovat castejsie, skor som za hromadnu akciu aj z inymi klubmi
obraz by bol a zvuk tiez, avsak nevidim ziadnu odozvu...
ide len o nasu dobru volu, ze co doma nepotrebujeme (hracky/oblecko), to proste darujeme detom bez akehokolvek "humbuku" okolo toho....