Chalani táto firma ponúka oleje, mazivá a rôzne doplnky za super ceny a keď je niečo v akcii tak je tá cena bezkonkurenčná. Objednávam pravidelne, nikdy nebol problém, že by sa zásielka zdržala, alebo neprišla. Raz nebola možnosť to poslať na dobierku, tak mi zavolali a ochotne to bez príplatku poslali cez kuriéra. (ich návrh) takže... Maximálna spokojnosť.
S tymto internetovym obchodom mam aj ja dobru skusenost. Kupoval som olej total 5 l (5w40). Cena spolu s dopravou 33,60 eur. Olej priviezol kurier o dva dni cca o 17:00, ale to som objednaval o 23:00 hod. Maju naozaj dobre ceny. V Presove som oleje lacnejsie nevidel. Lacnejsie boli uz len v Polsku (leclerc) a na Ukrajine.
DadAN napísal:otazkou je ci ten olej z polska alebo ukrajiny je rovnaky ako olej tu
Osobne si myslim, ze ten z Ukrajiny asi nie, ale ten z Polska asi ano. V Polsku sa nejedna o olej, ktory predavaju na trhoch, ale o olej v obchodnom dome Leclerc (podobny nasmu tescu, ci hypernove).
otázkou je či ten olej z polska nepredáva väčšina slovenských obchodov
osobne si myslím že ak sa jedná o olej konkrétnej značky, napríklad Valvoline, Castrol vyrába sa jeden olej pre všetky trhy a pre všetky obchody jednej kvality, či sa mýlim?