Prešov - zrazy
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
nazdar Matku znamy počitaj na 100%MAT49 napísal:Chlapciska, co robite cez vikend? ked vijde tym saskom predpoved tak vyzera ze by nemalo prsat... co tak zajst na letisko do DUBOVICE uz niekedy z rana? a potom poobede do Presova na teply caj?kto by mal zaujem prist, aby sme vedeli ci sa oplati nieco planovat...
Honda Civic Vti DOHC VTEC
Ahoj,MAT49 napísal:Mirec, asi jediny kto tocil fajne videjka, bola ta kočka čo tam bola,ale nikto na nu nema kontakt...
aj ja mám pekné videjko ..., ale s Ostravy
http://www.youtube.com/watch?v=UeIZos8XW4o
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
Ahoj Mato ak bude pouzitelne pocko tak v sobotu rad niekam vybehnem. Dame do kopy partiu. JaroMAT49 napísal:Chlapciska, co robite cez vikend? ked vijde tym saskom predpoved tak vyzera ze by nemalo prsat... co tak zajst na letisko do DUBOVICE uz niekedy z rana? a potom poobede do Presova na teply caj?kto by mal zaujem prist, aby sme vedeli ci sa oplati nieco planovat...
Ahoj,M@jk napísal:Ahoj Zipy,zipy napísal:ej chlapci dobre bolo, len trocha kosno....hlavne ze bolo
bol som rád, že si došiel, ale len nieviem, ktorý si bol ...![]()
![]()
Viem, že 1.8VTi Aerodeck, ale to je všetko ... Prepač.
M@jk
nuze skoda ze to takto rychlo zbehlo, ak by si nebol meskal...
Dufam ze nabuduce to uz vyjde...
Ozaj tie xenony este xces?
Do skoreho videnia
Dano.
nazdar v nedelu si myslim že by to bolo lepšie ked v sobotu bude tak sa nedostavymeeMirec22 napísal:Jaro a co tak v nedelu, lebo podla minuleho zraziku v Mysli usudzujem, ze viacerym vyhovuje nedela, pretoze v sobotu ma vecsina nieco na praci, aspon ja si to tak myslim.Co ale nieje moj pripad, ja si na take zraziky vzdy najdem cas.
Re: ahojte
nazdar takže teraz nikto ničč?.....neviem kedy sa to kona či v sobotu či v nedelu a ešte neje upresneny ani čass

Neboj Dodku, zajtra ideme naisto, trosku popalime gumy i benzin a mozme ist spokojne domov, takze zajtra o 11:30 pred Kauflandom na sekcove.Tesim sa.See ya zajtra. in HONDA patris et VTEC filii et RED LINE sancti AmenDODO535 napísal:nazdar takže teraz nikto ničč?.....neviem kedy sa to kona či v sobotu či v nedelu a ešte neje upresneny ani čass![]()
![]()

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer)
MajkMirec22 napísal: in HONDA patris et VTEC filii et RED LINE sancti Amen![]()
![]()