Prešov - zrazy

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Thulo
Dátum registrácie: 21.05.2008, 11:16
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Thulo »

vikend menin rozvody, olej...kadeco... nedela zatial volna
DODO535
Dátum registrácie: 27.05.2009, 21:54
Garáž (2)

Príspevok od používateľa DODO535 »

MAT49 napísal:Chlapciska, co robite cez vikend? ked vijde tym saskom predpoved tak vyzera ze by nemalo prsat... co tak zajst na letisko do DUBOVICE uz niekedy z rana? a potom poobede do Presova na teply caj?kto by mal zaujem prist, aby sme vedeli ci sa oplati nieco planovat...
nazdar Matku znamy počitaj na 100% :D :D :D
Honda Civic Vti DOHC VTEC
M@jk
Dátum registrácie: 08.03.2008, 20:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa M@jk »

MAT49 napísal:Mirec, asi jediny kto tocil fajne videjka, bola ta kočka čo tam bola,ale nikto na nu nema kontakt...
Ahoj,

aj ja mám pekné videjko ..., ale s Ostravy :D

http://www.youtube.com/watch?v=UeIZos8XW4o
© In nomine HONDA et VTEC filii et RED LINE sancti Amen
CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

Príspevok od používateľa CTR01 »

MAT49 napísal:Chlapciska, co robite cez vikend? ked vijde tym saskom predpoved tak vyzera ze by nemalo prsat... co tak zajst na letisko do DUBOVICE uz niekedy z rana? a potom poobede do Presova na teply caj?kto by mal zaujem prist, aby sme vedeli ci sa oplati nieco planovat...
Ahoj Mato ak bude pouzitelne pocko tak v sobotu rad niekam vybehnem. Dame do kopy partiu. Jaro
Používateľov profilový obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

Jaro a co tak v nedelu, lebo podla minuleho zraziku v Mysli usudzujem, ze viacerym vyhovuje nedela, pretoze v sobotu ma vecsina nieco na praci, aspon ja si to tak myslim.Co ale nieje moj pripad :lol: , ja si na take zraziky vzdy najdem cas.
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

Mne to je jedno kedy...ja mozem aj sobotu aj nedelu... co ja viem, Jaro pravdepodobne n Nedelu je v praci. ale ako si napisal Mirec, chalanom to vo vacsine viac vyhovuje v Nedelu, sak sme to videli aj na poslednej ucasti ked sme cakali Majka...
zipy
Dátum registrácie: 11.09.2008, 14:21

Príspevok od používateľa zipy »

M@jk napísal:
zipy napísal:ej chlapci dobre bolo, len trocha kosno....hlavne ze bolo :)
Ahoj Zipy,

bol som rád, že si došiel, ale len nieviem, ktorý si bol ... :D :D
Viem, že 1.8VTi Aerodeck, ale to je všetko ... Prepač.

M@jk
Ahoj,

nuze skoda ze to takto rychlo zbehlo, ak by si nebol meskal... ;)
Dufam ze nabuduce to uz vyjde...
Ozaj tie xenony este xces?

Do skoreho videnia :)

Dano.
DODO535
Garáž (2)

Mirec22 napísal:Jaro a co tak v nedelu, lebo podla minuleho zraziku v Mysli usudzujem, ze viacerym vyhovuje nedela, pretoze v sobotu ma vecsina nieco na praci, aspon ja si to tak myslim.Co ale nieje moj pripad :lol: , ja si na take zraziky vzdy najdem cas.
nazdar v nedelu si myslim že by to bolo lepšie ked v sobotu bude tak sa nedostavymee :( :( :( :(
CTR01
Dátum registrácie: 24.03.2009, 18:26
Garáž (5)

ahojte

Príspevok od používateľa CTR01 »

Zdravim Mato Mirec a ost. ako som povedal,ak budete mat cas v sobotu mozme nieco riesit, ak chcete,v nedelu zial pracujem.
DODO535
Garáž (2)

Re: ahojte

nazdar takže teraz nikto ničč?.....neviem kedy sa to kona či v sobotu či v nedelu a ešte neje upresneny ani čass :( :( :(
Používateľov profilový obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

DODO535 napísal:nazdar takže teraz nikto ničč?.....neviem kedy sa to kona či v sobotu či v nedelu a ešte neje upresneny ani čass :( :( :(
Neboj Dodku, zajtra ideme naisto, trosku popalime gumy i benzin a mozme ist spokojne domov, takze zajtra o 11:30 pred Kauflandom na sekcove.Tesim sa.See ya zajtra. in HONDA patris et VTEC filii et RED LINE sancti Amen :lol: :lol: :lol:
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
MAT49
Moderátor

Mirec22 napísal: in HONDA patris et VTEC filii et RED LINE sancti Amen :lol: :lol: :lol:
Majk :D
MAT49
Moderátor

ta co mirecku, dajak si nedomyslel dnesny zrazik... povolal si kamaratov a ty si lezal doma??take nam viac nerob..... prajem skore uzdravenie...
DODO535
Garáž (2)

MAT49 napísal:ta co mirecku, dajak si nedomyslel dnesny zrazik... povolal si kamaratov a ty si lezal doma??take nam viac nerob..... prajem skore uzdravenie...
presne tak Matku a ešte Mirku vysiš nam za benzin čo dnes naše hondy schalovali :D :D :D
MAT49
Moderátor

do neho vsetci... :D darebak jeden...ale ma stastie ze dnes nedosiel s tym autom co mu hovori ze VTI :D bo dnes sa na neho vsetci chystali :D :twisted: :twisted:
Napísať odpoveď