Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  spoznavaci H zajazd napriec slovenskom

prijal by som takuto akciu

ano  
96%
  [ 51 ]  96%

nie  
3%
  [ 2 ]  3%

Celkom hlasov : 53
CTR01
Zaslal: 14.01.2010, 20:32 Odpovedať s citátom
Založený: 24 marec 2009 Príspevky: 165 Bydlisko: Dúhová 7,Košice 2010 Honda Civic
opravujem samozrejme Jozov nick je hondatuning
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
poki8
Zaslal: 14.01.2010, 20:37 Odpovedať s citátom
Založený: 02 august 2007 Príspevky: 77 Bydlisko: Klaštor pod Znievom 1992 Honda Concerto
Ak by sa spravilo Niečo take ako piše Milosko, tak to by bolo ozaj neskutočne... Uričte by sme boli aj v spravach. Keď pozeram tie videa z USA, Japonsko a podobne, tak snivam o tom... Parkovisko plne Hond, joooj, tak to by som sa citili ozaj všetci ako v raji... Len by ma zaujmalo, kedy približne by sa to asi malo konať??? či to zaleži len na ľudoch?
patrick
Zaslal: 14.01.2010, 20:59 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
Zacina sa mi to pacit:))

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 14.01.2010, 21:03 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Myslim si,ze by bolo fajn keby ste si medzi prvymi vecami dohodli termin.Co verim,ze bude dost tazke...
Dolezite aby v danom termine(uz vedeli kedy)bolo to letisko volne a hlavne aby si vedeli potencionalni clenovia zajazdu Smile zariadit dovolenky(ak to bude cez tyzden),neboli inde na dovolenkach,nekolidoval tento termin s nejakym zrazom a podobne,lebo uz vidim co tu budeme citat,ze...joj keby to bolo inokedy tak by som isiel,ale...a podobne.

Naposledy upravil M&R dňa 14.01.2010, 21:05, celkom upravené 1 krát.

Zaslal: 14.01.2010, 21:04 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Aj mne, posnažím sa doniesť čo najviac H z PD Wink

Zaslal: 14.01.2010, 21:28 Odpovedať s citátom
Založený: 02 august 2007 Príspevky: 77 Bydlisko: Klaštor pod Znievom 1992 Honda Concerto
Mno pre mňa nebude žiadny termin problem Very Happy Very Happy Very Happy, môžem všetko viete čo. Ešte aj keď cvičim v posilke a nevladzem, tak si poviem ,že robim to pre hondu a už to ide Very Happy Very Happy Very Happy. Takže ja idem určite, ak nebudem mať niečo s autom, alebo ine neodkladne, ale odložiť sa da všetko Smile. Len ak nebudu peniaze to bude iny pripad... Joooj tento študentsky život Smile
Semir
Zaslal: 14.01.2010, 21:33 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
All: študoval som kalendár ,ale zatial okrem slalomu,mrc a kopcov nieje nič iné v dátumoch, čiže pokial nezaplnia kalendár tuningové zrazy, tak je ťažko dopredu dávať termín. a ako to poznám z minulých ročníkov,tak kalendár sa bude zapĺňať ešte aj v apríli....
a či pred letom, cez leto, alebo po lete to záleží od *H* zúčastnených... Hlavne aby sa dalo byť vonku cez noc + stanovať.

Zaslal: 15.01.2010, 0:55 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
ak chcete v noci stanovat, tak ostava len jun/jul... bohuzial, vtedy je snad kazdy vikend nejaky zraz, nehovoriac o dovolenkach a roznych festivaloch

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 15.01.2010, 1:40 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
S tym terminom to bude velmi tazke a mozno to aj na nom zakape,popripade pojde menej ludi,lebo to "polovicke" nebude vyhovovat...
Budu uz naplanovane dovolenky,kazdy vikend ako pises nejaky zraz,akcia...

Zaslal: 15.01.2010, 17:59 Odpovedať s citátom
Podla mna, ako pozerám kalendár podujatí a ak by počasie bolo také že by sa dalo vonku už vydržať v pohode cez noc a malo by to byť riešené pred letom tak mi prichádzajú do úvahy 2termíny len:
16-17-18.4.2010´ tu sa to prelína ešte len maximálne tak s Autosalónom v BA,ale ten je od 13.4 do 18.4, čiže by si ho mohol kto chce pozrieť skôr teoreticky....
a potom už len: 7-8-9.5.2010 tu sa to prelina s 08.05. - IV. AZ Pneu AutoSlalom 2010 - Letisko TN, zalezalo by kolky by isli na autoslalom v tomto termine. Toto su podla mojho sledovania v kalendari 2terminy pred letom.

Zaslal: 16.01.2010, 12:36 Odpovedať s citátom
Keďže z najväčšou pravdepodobnosťou dňa 1.5.2010 nebude na Slovakiaring-u, prvé podujatie TDC tak pripadá do úvahy aj termín: 30.4.-1.5.-2.5. alebo len 1.5-2.5.2010
???

Zaslal: 16.01.2010, 13:00 Odpovedať s citátom
Napiste mi poradie terminov do ss a ja to dam do hlasovania v tejto teme,ale skuste viac terminov,cim najviac moznosti od-do.

Zaslal: 16.01.2010, 15:54 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
Este datum okolo 31.7. je celkom zaujimavy.
Su tam akcie len pre sprinterov a PAV,ale ako bolo spomenute:kazdy vikend je neaka akcia....
-31.07. - Stredoeurópsky pohár (šprint na 1/4 míle), letisko Trenčín
- 31.07. - Medzinárodný zraz Mustang clubu a amerík, letisko Trenčín
- 31.07. - MRC Banská Bystrica
- 31.07. - 01.08. - MSR PAV Jankov Vŕšok

Zaslal: 16.01.2010, 16:14 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Určite by to bolo lepšie spraviť keď už bude poriadne teplo, cez letné prázdniny, myslím že v apríli/máj ešte ktovieaké počasie nebude.
Zase odkladať to kvôli pár ľuďom čo by zrovna vtedy chceli ísť niekde inde je blbosť, taký dátum aby to vyhovovalo všetkým asi nebude.
p.s.- kto bude chcieť ísť na taký zraz tak si čas spraví.

Zaslal: 16.01.2010, 16:46 Odpovedať s citátom
Založený: 15 august 2009 Príspevky: 176 Bydlisko: Pod Tatrami 2003 Honda Accord
5.-6. jun
12.-13. jun

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 8
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: