spoznavaci H zajazd napriec slovenskom
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Ak by sa spravilo Niečo take ako piše Milosko, tak to by bolo ozaj neskutočne... Uričte by sme boli aj v spravach. Keď pozeram tie videa z USA, Japonsko a podobne, tak snivam o tom... Parkovisko plne Hond, joooj, tak to by som sa citili ozaj všetci ako v raji... Len by ma zaujmalo, kedy približne by sa to asi malo konať??? či to zaleži len na ľudoch?
Myslim si,ze by bolo fajn keby ste si medzi prvymi vecami dohodli termin.Co verim,ze bude dost tazke...
Dolezite aby v danom termine(uz vedeli kedy)bolo to letisko volne a hlavne aby si vedeli potencionalni clenovia zajazdu
zariadit dovolenky(ak to bude cez tyzden),neboli inde na dovolenkach,nekolidoval tento termin s nejakym zrazom a podobne,lebo uz vidim co tu budeme citat,ze...joj keby to bolo inokedy tak by som isiel,ale...a podobne.
Dolezite aby v danom termine(uz vedeli kedy)bolo to letisko volne a hlavne aby si vedeli potencionalni clenovia zajazdu
Naposledy upravil/-a M&R v 14.01.2010, 21:05, upravené celkom 1 krát.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
Mno pre mňa nebude žiadny termin problem
, môžem všetko viete čo. Ešte aj keď cvičim v posilke a nevladzem, tak si poviem ,že robim to pre hondu a už to ide
. Takže ja idem určite, ak nebudem mať niečo s autom, alebo ine neodkladne, ale odložiť sa da všetko
. Len ak nebudu peniaze to bude iny pripad... Joooj tento študentsky život 
All: študoval som kalendár ,ale zatial okrem slalomu,mrc a kopcov nieje nič iné v dátumoch, čiže pokial nezaplnia kalendár tuningové zrazy, tak je ťažko dopredu dávať termín. a ako to poznám z minulých ročníkov,tak kalendár sa bude zapĺňať ešte aj v apríli....
a či pred letom, cez leto, alebo po lete to záleží od *H* zúčastnených... Hlavne aby sa dalo byť vonku cez noc + stanovať.
a či pred letom, cez leto, alebo po lete to záleží od *H* zúčastnených... Hlavne aby sa dalo byť vonku cez noc + stanovať.
daily car - Honda Civic EP1
ak chcete v noci stanovat, tak ostava len jun/jul... bohuzial, vtedy je snad kazdy vikend nejaky zraz, nehovoriac o dovolenkach a roznych festivaloch

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Podla mna, ako pozerám kalendár podujatí a ak by počasie bolo také že by sa dalo vonku už vydržať v pohode cez noc a malo by to byť riešené pred letom tak mi prichádzajú do úvahy 2termíny len:
16-17-18.4.2010´ tu sa to prelína ešte len maximálne tak s Autosalónom v BA,ale ten je od 13.4 do 18.4, čiže by si ho mohol kto chce pozrieť skôr teoreticky....
a potom už len: 7-8-9.5.2010 tu sa to prelina s 08.05. - IV. AZ Pneu AutoSlalom 2010 - Letisko TN, zalezalo by kolky by isli na autoslalom v tomto termine. Toto su podla mojho sledovania v kalendari 2terminy pred letom.
16-17-18.4.2010´ tu sa to prelína ešte len maximálne tak s Autosalónom v BA,ale ten je od 13.4 do 18.4, čiže by si ho mohol kto chce pozrieť skôr teoreticky....
a potom už len: 7-8-9.5.2010 tu sa to prelina s 08.05. - IV. AZ Pneu AutoSlalom 2010 - Letisko TN, zalezalo by kolky by isli na autoslalom v tomto termine. Toto su podla mojho sledovania v kalendari 2terminy pred letom.
daily car - Honda Civic EP1
Este datum okolo 31.7. je celkom zaujimavy.
Su tam akcie len pre sprinterov a PAV,ale ako bolo spomenute:kazdy vikend je neaka akcia....
-31.07. - Stredoeurópsky pohár (šprint na 1/4 míle), letisko Trenčín
- 31.07. - Medzinárodný zraz Mustang clubu a amerík, letisko Trenčín
- 31.07. - MRC Banská Bystrica
- 31.07. - 01.08. - MSR PAV Jankov Vŕšok
Su tam akcie len pre sprinterov a PAV,ale ako bolo spomenute:kazdy vikend je neaka akcia....
-31.07. - Stredoeurópsky pohár (šprint na 1/4 míle), letisko Trenčín
- 31.07. - Medzinárodný zraz Mustang clubu a amerík, letisko Trenčín
- 31.07. - MRC Banská Bystrica
- 31.07. - 01.08. - MSR PAV Jankov Vŕšok
.....lude4ever.....
- Performance
- Moderátor
- Dátum registrácie: 28.06.2007, 22:34
- Garáž (1)
Určite by to bolo lepšie spraviť keď už bude poriadne teplo, cez letné prázdniny, myslím že v apríli/máj ešte ktovieaké počasie nebude.
Zase odkladať to kvôli pár ľuďom čo by zrovna vtedy chceli ísť niekde inde je blbosť, taký dátum aby to vyhovovalo všetkým asi nebude.
p.s.- kto bude chcieť ísť na taký zraz tak si čas spraví.
Zase odkladať to kvôli pár ľuďom čo by zrovna vtedy chceli ísť niekde inde je blbosť, taký dátum aby to vyhovovalo všetkým asi nebude.
p.s.- kto bude chcieť ísť na taký zraz tak si čas spraví.