Uzavretie Pezinskej baby
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
a čo tak varianta 2? : Hondastretko na Ostrej lúke (dole depo) jeden hore,druhy v cieli na zač. dediny ( 2vysielačky) a myslím si že neni taky problem zastavit a povedat napr. dedovi čo naštartuje embuchu a bude chcieť ist dole,aby počkal minutu lebo na kopci je nejaka nasrana preluda napr
je to kvázy bez nákladou
je to kvázy bez nákladou
daily car - Honda Civic EP1
Budeme na TA3,ze tam robime nieco nelegalne a ohrozujeme ostatnychSemir napísal:a čo tak varianta 2? : Hondastretko na Ostrej lúke (dole depo) jeden hore,druhy v cieli na zač. dediny ( 2vysielačky) a myslím si že neni taky problem zastavit a povedat napr. dedovi čo naštartuje embuchu a bude chcieť ist dole,aby počkal minutu lebo na kopci je nejaka nasrana preluda napr![]()
je to kvázy bez nákladou
Ak by to vedel tam niekto vybavit tak snad by to nebolo take drahe ako Baba to oficialne uzatvorit.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Myslíš že by nás niekto natrel z hora z dediny? kým by prišli TA3 a rozbalili ich ,,náradie´´ by sme všetci už stáli dole v ,,depe´´ a šak mi máme len stretko na parkoviskuM&R napísal:Budeme na TA3,ze tam robime nieco nelegalne a ohrozujeme ostatnych.Ak by to vedel tam niekto vybavit tak snad by to nebolo take drahe ako Baba to oficialne uzatvorit.
neberte ma vážne len rozmýšlam nahlas čo by stálo ža možnosť...
ja vidím problém len v tom jednom, ak by nás niekto ozaj natrel tak - len že parkujeme na cudzom majetku,inak nemajú čo dokázať keďže muži z PZSR alebo TA3 alebo neviem kto-čo prídu len po dialnici na OL, tým pádom nevidia či niekto smerom hore ide plnku
a ked sa už dotyčné auto vracia smerom dole nejde plnku pochopitelne, z mojho hladiska je to tvrdenie proti tvrdeniu. Denno denne tam niekto z domácich určite jazdí aj ked len 2-3x vybehne
ostra luka
(ostra luka)je to tak domaci tam chodia jazdit....raz ked som tam bol tak si to aj uzavreli dole boli dvaja z vysielackou a aj hore....a bolo tam evo a leon cupra....myslim ze ty co tam byvaju su tam uz na to zvyknuty a neriesia to dako....aj v autach mali vysielacky.... a aj stopky mali dako premyslene....mena nebudem hovorit
su to chalani co jazdia kopce

Re: ostra luka
veľmi dobre vieme o koho sa jednáraduz napísal:mena nebudem hovorit![]()
![]()
Re: ostra luka
noSemir napísal:veľmi dobre vieme o koho sa jednáraduz napísal:mena nebudem hovorit![]()
![]()
![]()
![]()
teda aspoň ja určite, žlté evo,čierna cupra 4x4