Uzavretie Pezinskej baby

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

Zraz a uzavretie Pezinskej baby

som za
31
84%
nechce sa mi tam ist
1
3%
newiem
2
5%
je to blbost
3
8%

Celkom hlasov: 37

Používateľov profilový obrázok
Xkeeper
Dátum registrácie: 24.12.2006, 9:16
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Xkeeper »

trosku zabudnuta tema :lol:
Obrázok
BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

hej,hej,hlavne neaktulna,vela by to stalo zo vsetkym co k tomu treba...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

a čo tak varianta 2? : Hondastretko na Ostrej lúke (dole depo) jeden hore,druhy v cieli na zač. dediny ( 2vysielačky) a myslím si že neni taky problem zastavit a povedat napr. dedovi čo naštartuje embuchu a bude chcieť ist dole,aby počkal minutu lebo na kopci je nejaka nasrana preluda napr :lol:
je to kvázy bez nákladou
daily car - Honda Civic EP1
M&R
HC Team
Garáž (1)

Semir napísal:a čo tak varianta 2? : Hondastretko na Ostrej lúke (dole depo) jeden hore,druhy v cieli na zač. dediny ( 2vysielačky) a myslím si že neni taky problem zastavit a povedat napr. dedovi čo naštartuje embuchu a bude chcieť ist dole,aby počkal minutu lebo na kopci je nejaka nasrana preluda napr :lol:
je to kvázy bez nákladou
Budeme na TA3,ze tam robime nieco nelegalne a ohrozujeme ostatnych :wink: .

Ak by to vedel tam niekto vybavit tak snad by to nebolo take drahe ako Baba to oficialne uzatvorit.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Semir

M&R napísal:Budeme na TA3,ze tam robime nieco nelegalne a ohrozujeme ostatnych :wink: .Ak by to vedel tam niekto vybavit tak snad by to nebolo take drahe ako Baba to oficialne uzatvorit.
Myslíš že by nás niekto natrel z hora z dediny? kým by prišli TA3 a rozbalili ich ,,náradie´´ by sme všetci už stáli dole v ,,depe´´ a šak mi máme len stretko na parkovisku :lol: jasné viem je to blbosť, jedine za prúser čo si ale myslím že by mohol byť je že to stretko by sme mali na ( cudzom pozemku ) lebo to vlastní nejaký ,,Pištík´´
neberte ma vážne len rozmýšlam nahlas čo by stálo ža možnosť...
M&R
HC Team
Garáž (1)

Vies kolko veci vzniklo z takychto blbosti a rozmyslania nahlas. :wink:
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

:lol: .....
Naposledy upravil/-a MUGEN1 v 06.03.2010, 18:48, upravené celkom 1 krát.
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
Semir

ja vidím problém len v tom jednom, ak by nás niekto ozaj natrel tak - len že parkujeme na cudzom majetku,inak nemajú čo dokázať keďže muži z PZSR alebo TA3 alebo neviem kto-čo prídu len po dialnici na OL, tým pádom nevidia či niekto smerom hore ide plnku :) a ked sa už dotyčné auto vracia smerom dole nejde plnku pochopitelne, z mojho hladiska je to tvrdenie proti tvrdeniu. Denno denne tam niekto z domácich určite jazdí aj ked len 2-3x vybehne
raduz
Dátum registrácie: 07.03.2007, 17:31
Garáž (2)

ostra luka

Príspevok od používateľa raduz »

(ostra luka)je to tak domaci tam chodia jazdit....raz ked som tam bol tak si to aj uzavreli dole boli dvaja z vysielackou a aj hore....a bolo tam evo a leon cupra....myslim ze ty co tam byvaju su tam uz na to zvyknuty a neriesia to dako....aj v autach mali vysielacky.... a aj stopky mali dako premyslene....mena nebudem hovorit :D :D su to chalani co jazdia kopce :D :D
Semir

Re: ostra luka

raduz napísal:mena nebudem hovorit :D :D su to chalani co jazdia kopce :D :D
veľmi dobre vieme o koho sa jedná :lol: :lol: :lol: teda aspoň ja určite, žlté evo,čierna cupra 4x4
vticko
Dátum registrácie: 23.10.2008, 6:09
Garáž (1)

Príspevok od používateľa vticko »

semir, nas takto raz drapli cajti a samoska ze nikto nic nevedel o ilegal race.. a chvilu na to plny jutub videi od akolo iducich nadsencov, skoro ma *eblo.. :roll:
B16A2 EG6
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
Obrázok

http://www.mcp.estranky.sk/
raduz
Dátum registrácie: 07.03.2007, 17:31
Garáž (2)

Re: ostra luka

Príspevok od používateľa raduz »

Semir napísal:
raduz napísal:mena nebudem hovorit :D :D su to chalani co jazdia kopce :D :D
veľmi dobre vieme o koho sa jedná :lol: :lol: :lol: teda aspoň ja určite, žlté evo,čierna cupra 4x4
no :D :D :D :D
Napísať odpoveď