Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Uzavretie Pezinskej baby

Zraz a uzavretie Pezinskej baby

som za  
83%
  [ 31 ]  83%

nechce sa mi tam ist  
2%
  [ 1 ]  2%

newiem  
5%
  [ 2 ]  5%

je to blbost  
8%
  [ 3 ]  8%

Celkom hlasov : 37
Xkeeper
Zaslal: 05.03.2010, 14:57 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Bratislava 1997 Honda Prelude
trosku zabudnuta tema Laughing

BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
M&R
Zaslal: 05.03.2010, 20:03 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
hej,hej,hlavne neaktulna,vela by to stalo zo vsetkym co k tomu treba...

Zaslal: 06.03.2010, 10:08 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
a čo tak varianta 2? : Hondastretko na Ostrej lúke (dole depo) jeden hore,druhy v cieli na zač. dediny ( 2vysielačky) a myslím si že neni taky problem zastavit a povedat napr. dedovi čo naštartuje embuchu a bude chcieť ist dole,aby počkal minutu lebo na kopci je nejaka nasrana preluda napr Laughing
je to kvázy bez nákladou

Zaslal: 06.03.2010, 12:50 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Semir napísal:
a čo tak varianta 2? : Hondastretko na Ostrej lúke (dole depo) jeden hore,druhy v cieli na zač. dediny ( 2vysielačky) a myslím si že neni taky problem zastavit a povedat napr. dedovi čo naštartuje embuchu a bude chcieť ist dole,aby počkal minutu lebo na kopci je nejaka nasrana preluda napr Laughing
je to kvázy bez nákladou

Budeme na TA3,ze tam robime nieco nelegalne a ohrozujeme ostatnych Wink .

Ak by to vedel tam niekto vybavit tak snad by to nebolo take drahe ako Baba to oficialne uzatvorit.

Zaslal: 06.03.2010, 14:31 Odpovedať s citátom
M&R napísal:
Budeme na TA3,ze tam robime nieco nelegalne a ohrozujeme ostatnych Wink .Ak by to vedel tam niekto vybavit tak snad by to nebolo take drahe ako Baba to oficialne uzatvorit.

Myslíš že by nás niekto natrel z hora z dediny? kým by prišli TA3 a rozbalili ich ,,náradie´´ by sme všetci už stáli dole v ,,depe´´ a šak mi máme len stretko na parkovisku Laughing jasné viem je to blbosť, jedine za prúser čo si ale myslím že by mohol byť je že to stretko by sme mali na ( cudzom pozemku ) lebo to vlastní nejaký ,,Pištík´´
neberte ma vážne len rozmýšlam nahlas čo by stálo ža možnosť...

Zaslal: 06.03.2010, 14:42 Odpovedať s citátom
Vies kolko veci vzniklo z takychto blbosti a rozmyslania nahlas. Wink

Zaslal: 06.03.2010, 18:41 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
Laughing .....

Naposledy upravil MUGEN1 dňa 06.03.2010, 18:48, celkom upravené 1 krát.

Zaslal: 06.03.2010, 18:42 Odpovedať s citátom
ja vidím problém len v tom jednom, ak by nás niekto ozaj natrel tak - len že parkujeme na cudzom majetku,inak nemajú čo dokázať keďže muži z PZSR alebo TA3 alebo neviem kto-čo prídu len po dialnici na OL, tým pádom nevidia či niekto smerom hore ide plnku Smile a ked sa už dotyčné auto vracia smerom dole nejde plnku pochopitelne, z mojho hladiska je to tvrdenie proti tvrdeniu. Denno denne tam niekto z domácich určite jazdí aj ked len 2-3x vybehne

Zaslal: 07.03.2010, 2:01 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 203 Bydlisko: New York City
(ostra luka)je to tak domaci tam chodia jazdit....raz ked som tam bol tak si to aj uzavreli dole boli dvaja z vysielackou a aj hore....a bolo tam evo a leon cupra....myslim ze ty co tam byvaju su tam uz na to zvyknuty a neriesia to dako....aj v autach mali vysielacky.... a aj stopky mali dako premyslene....mena nebudem hovorit Very Happy Very Happy su to chalani co jazdia kopce Very Happy Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Semir
Zaslal: 07.03.2010, 2:37 Odpovedať s citátom
raduz napísal:
mena nebudem hovorit Very Happy Very Happy su to chalani co jazdia kopce Very Happy Very Happy

veľmi dobre vieme o koho sa jedná Laughing Laughing Laughing teda aspoň ja určite, žlté evo,čierna cupra 4x4

Zaslal: 07.03.2010, 12:40 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
semir, nas takto raz drapli cajti a samoska ze nikto nic nevedel o ilegal race.. a chvilu na to plny jutub videi od akolo iducich nadsencov, skoro ma *eblo.. Rolling Eyes

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
raduz
Zaslal: 08.03.2010, 1:04 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 203 Bydlisko: New York City
Semir napísal:
raduz napísal:
mena nebudem hovorit Very Happy Very Happy su to chalani co jazdia kopce Very Happy Very Happy

veľmi dobre vieme o koho sa jedná Laughing Laughing Laughing teda aspoň ja určite, žlté evo,čierna cupra 4x4

no Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Pridať novú tému

Prejdi na: