Internacional Honda Meeting - Kiskunlachaza
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
danciswift
- Dátum registrácie: 11.08.2007, 11:52
- Garáž (4)
parádička
hodnotím 4 **** / z 5tich hviezdiciek. Piatu som nedal lebo jediný mínus, čo to premňa malo, bol len jazykový problém. Inak akcia super, hond požehnane, až na tých dvoch ,,maďarských farárov´´ čo sa cestou tam ráno´´ kusok od letiska pred železničným priecestím tukli
omg....
a trošku som ostal sklamaný koľko málo HOND zo Slovenska tam bolo oproti tomu čo sa tu písalo. Tí čo neboli môžu lutovať
fotky aj videjko bude, fotky zajtra,teraz je čas ísť žiť 
a trošku som ostal sklamaný koľko málo HOND zo Slovenska tam bolo oproti tomu čo sa tu písalo. Tí čo neboli môžu lutovať
daily car - Honda Civic EP1
-
danciswift
- Garáž (4)
moj nazor je rovnaky, bolo to super. hond zo slovenska bolo dost, len sme boli rozhadzany,ale oproti minulemu roku bolo dostDeniZ napísal:môžem len potvrdiť semirov názor. úchvatná akcia. tak, ako ma minulí rok prekvapila, tak ma tento rok nesklamala. bodaj by viacej takýchto vymakaných akcií bolo v roku...dávam 5 hviezdičiek, kedže mne nevadil ani ten jazykový problém...
Keď sme pri PO. pekne sme sa stretli na dialnici M3. kukám kolóna hond, hrdo ich vedie S2000 a keď pozrem na ŠPZ tak milo prekvapený som, že je to kolóna zo slovenska...
čo sa týka tých silno rečivých, máte chlapi pravdu. na to, koľko z prvej sa hlásilo, že by šli, bolo ľudí dosť málo. ja mám tiež perno teraz, ale aj tak som šiel. beriem, že určite mali na to svoje dôvody. aj my že pojdeme, sme vedeli len v piatok podvečer, ale som rád, že to vyšlo.
čo sa týka tých silno rečivých, máte chlapi pravdu. na to, koľko z prvej sa hlásilo, že by šli, bolo ľudí dosť málo. ja mám tiež perno teraz, ale aj tak som šiel. beriem, že určite mali na to svoje dôvody. aj my že pojdeme, sme vedeli len v piatok podvečer, ale som rád, že to vyšlo.
-
danciswift
- Garáž (4)
http://www.carsandgirls.hu/cars_and_gir ... page=1&m=4
naši maďarsky susedia dali nejaké fotky sem.- mys sme na strane 10

naši maďarsky susedia dali nejaké fotky sem.- mys sme na strane 10