Internacional Honda Meeting - Kiskunlachaza

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

danciswift
Dátum registrácie: 11.08.2007, 11:52
Garáž (4)

Príspevok od používateľa danciswift »

dufam aj ja.tak zajtra pani,majte sa.ak chcete tak sa ozvite ked tam budete- moje cislo 0903 797 593
Marceloo
Dátum registrácie: 03.04.2009, 0:36
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Marceloo »

mna umyvanie este len caka :))) kedze som po robote len len stihal na hokej inak sme MAJSTRI :)))
Rano si musim privstat a zbehnut umyt.
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

chalani prajem Vam vsetkym prijemnu cestu, vela zabavy a sprinterom vela uspechov...
Dufam ze bude po akcii plno plno fotiek a videii :)
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

parádička :wink: hodnotím 4 **** / z 5tich hviezdiciek. Piatu som nedal lebo jediný mínus, čo to premňa malo, bol len jazykový problém. Inak akcia super, hond požehnane, až na tých dvoch ,,maďarských farárov´´ čo sa cestou tam ráno´´ kusok od letiska pred železničným priecestím tukli :roll: omg....
a trošku som ostal sklamaný koľko málo HOND zo Slovenska tam bolo oproti tomu čo sa tu písalo. Tí čo neboli môžu lutovať :wink: fotky aj videjko bude, fotky zajtra,teraz je čas ísť žiť :twisted:
daily car - Honda Civic EP1
DeniZ
Dátum registrácie: 10.09.2007, 7:33
Garáž (3)

Príspevok od používateľa DeniZ »

môžem len potvrdiť semirov názor. úchvatná akcia. tak, ako ma minulí rok prekvapila, tak ma tento rok nesklamala. bodaj by viacej takýchto vymakaných akcií bolo v roku...dávam 5 hviezdičiek, kedže mne nevadil ani ten jazykový problém... :D
666potky
Dátum registrácie: 05.11.2008, 12:44
Garáž (2)

Príspevok od používateľa 666potky »

fotkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
danciswift
Garáž (4)

DeniZ napísal:môžem len potvrdiť semirov názor. úchvatná akcia. tak, ako ma minulí rok prekvapila, tak ma tento rok nesklamala. bodaj by viacej takýchto vymakaných akcií bolo v roku...dávam 5 hviezdičiek, kedže mne nevadil ani ten jazykový problém... :D
moj nazor je rovnaky, bolo to super. hond zo slovenska bolo dost, len sme boli rozhadzany,ale oproti minulemu roku bolo dost
Používateľov profilový obrázok
rumy
Dátum registrácie: 13.02.2008, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa rumy »

ahojte tak prikladam dake foto
bolo fakt super
Internacional Honda Meeting - Kiskunlachaza
HondaCivicCoupeEM2 2001
engine: swap-K20A2
Obrázok
Marceloo
Dátum registrácie: 03.04.2009, 0:36
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Marceloo »

pripajam sa s chvalami, fakt dobra akcia :) paar ludi sa aj postretavalo, aj ked verim, ze nas tam bolo ovela viac :)
fotka taktiez pridam aa aj neake videjka sa najdu :)
tunerkoBB
Dátum registrácie: 27.04.2008, 15:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa tunerkoBB »

faakt vyborny zraz , je uzastne vidiet tolko hondiciek pokope... pocasicko vyslo az velmi nas pripieklo:D, slovakou nas tam bolo pomerne dost ved len z BB nas bolo 14 ludi ... tesim sa na dalsi zraz...

PS velmi sa tesim s mojich VTEC teplakou:D
Používateľov profilový obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

Hlasim prichod, bola to fakt dobra a vynimocna akcia, pretoze tolko hond pokope sa nevida tak casto :lol: A dufam ze nabuduci rok pojdu aj ti co mali len silne reci :lol: :lol: :lol:
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

Mirec22 napísal:Hlasim prichod, bola to fakt dobra a vynimocna akcia, pretoze tolko hond pokope sa nevida tak casto :lol: A dufam ze nabuduci rok pojdu aj ti co mali len silne reci :lol: :lol: :lol:
presne presne Mirecku, lebo ja viem len z PO ze bolo dost takych....
DeniZ
Dátum registrácie: 10.09.2007, 7:33
Garáž (3)

Príspevok od používateľa DeniZ »

Keď sme pri PO. pekne sme sa stretli na dialnici M3. kukám kolóna hond, hrdo ich vedie S2000 a keď pozrem na ŠPZ tak milo prekvapený som, že je to kolóna zo slovenska...:)

čo sa týka tých silno rečivých, máte chlapi pravdu. na to, koľko z prvej sa hlásilo, že by šli, bolo ľudí dosť málo. ja mám tiež perno teraz, ale aj tak som šiel. beriem, že určite mali na to svoje dôvody. aj my že pojdeme, sme vedeli len v piatok podvečer, ale som rád, že to vyšlo.
vlad0
Dátum registrácie: 09.05.2008, 8:17
Garáž (1)

Príspevok od používateľa vlad0 »

Obrázok
nejaka ta panorama enjoy
danciswift
Garáž (4)

http://www.carsandgirls.hu/cars_and_gir ... page=1&m=4

naši maďarsky susedia dali nejaké fotky sem.- mys sme na strane 10 8) :D