Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Internacional Honda Meeting - Kiskunlachaza

danciswift
Zaslal: 23.04.2010, 21:55 Odpovedať s citátom
Založený: 11 august 2007 Príspevky: 463 Bydlisko: Tomášovce 1995 Honda Prelude
dufam aj ja.tak zajtra pani,majte sa.ak chcete tak sa ozvite ked tam budete- moje cislo 0903 797 593
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Marceloo
Zaslal: 23.04.2010, 23:25 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2009 Príspevky: 595 Bydlisko: Košice SR 1998 Honda Civic
mna umyvanie este len caka Smile)) kedze som po robote len len stihal na hokej inak sme MAJSTRI Smile))
Rano si musim privstat a zbehnut umyt.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
MAT49
Zaslal: 23.04.2010, 23:41 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
chalani prajem Vam vsetkym prijemnu cestu, vela zabavy a sprinterom vela uspechov...
Dufam ze bude po akcii plno plno fotiek a videii Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Semir
Zaslal: 24.04.2010, 19:55 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
parádička Wink hodnotím 4 **** / z 5tich hviezdiciek. Piatu som nedal lebo jediný mínus, čo to premňa malo, bol len jazykový problém. Inak akcia super, hond požehnane, až na tých dvoch ,,maďarských farárov´´ čo sa cestou tam ráno´´ kusok od letiska pred železničným priecestím tukli Rolling Eyes omg....
a trošku som ostal sklamaný koľko málo HOND zo Slovenska tam bolo oproti tomu čo sa tu písalo. Tí čo neboli môžu lutovať Wink fotky aj videjko bude, fotky zajtra,teraz je čas ísť žiť Twisted Evil

Zaslal: 24.04.2010, 20:46 Odpovedať s citátom
Založený: 10 september 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Tomášovce/Banská Bystrica 2004 Lexus IS 300
môžem len potvrdiť semirov názor. úchvatná akcia. tak, ako ma minulí rok prekvapila, tak ma tento rok nesklamala. bodaj by viacej takýchto vymakaných akcií bolo v roku...dávam 5 hviezdičiek, kedže mne nevadil ani ten jazykový problém... Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
666potky
Zaslal: 24.04.2010, 21:50 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
fotkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Zaslal: 24.04.2010, 22:04 Odpovedať s citátom
DeniZ napísal:
môžem len potvrdiť semirov názor. úchvatná akcia. tak, ako ma minulí rok prekvapila, tak ma tento rok nesklamala. bodaj by viacej takýchto vymakaných akcií bolo v roku...dávam 5 hviezdičiek, kedže mne nevadil ani ten jazykový problém... Very Happy

moj nazor je rovnaky, bolo to super. hond zo slovenska bolo dost, len sme boli rozhadzany,ale oproti minulemu roku bolo dost
rumy
Zaslal: 24.04.2010, 22:13 Odpovedať s citátom
Založený: 13 február 2008 Príspevky: 486 Bydlisko: Banska Bystrica 2001 Honda Civic Coupe
ahojte tak prikladam dake foto
bolo fakt super
Internacional Honda Meeting - Kiskunlachaza

Marceloo
Zaslal: 24.04.2010, 23:12 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2009 Príspevky: 595 Bydlisko: Košice SR 1998 Honda Civic
pripajam sa s chvalami, fakt dobra akcia Smile paar ludi sa aj postretavalo, aj ked verim, ze nas tam bolo ovela viac Smile
fotka taktiez pridam aa aj neake videjka sa najdu Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
tunerkoBB
Zaslal: 24.04.2010, 23:32 Odpovedať s citátom
Založený: 27 apríl 2008 Príspevky: 786 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
faakt vyborny zraz , je uzastne vidiet tolko hondiciek pokope... pocasicko vyslo az velmi nas pripieklo:D, slovakou nas tam bolo pomerne dost ved len z BB nas bolo 14 ludi ... tesim sa na dalsi zraz...

PS velmi sa tesim s mojich VTEC teplakou:D
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Mirec22
Zaslal: 24.04.2010, 23:33 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
Hlasim prichod, bola to fakt dobra a vynimocna akcia, pretoze tolko hond pokope sa nevida tak casto Laughing A dufam ze nabuduci rok pojdu aj ti co mali len silne reci Laughing Laughing Laughing

I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) Cool
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MAT49
Zaslal: 25.04.2010, 0:01 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
Mirec22 napísal:
Hlasim prichod, bola to fakt dobra a vynimocna akcia, pretoze tolko hond pokope sa nevida tak casto Laughing A dufam ze nabuduci rok pojdu aj ti co mali len silne reci Laughing Laughing Laughing
presne presne Mirecku, lebo ja viem len z PO ze bolo dost takych....
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
DeniZ
Zaslal: 25.04.2010, 7:47 Odpovedať s citátom
Založený: 10 september 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Tomášovce/Banská Bystrica 2004 Lexus IS 300
Keď sme pri PO. pekne sme sa stretli na dialnici M3. kukám kolóna hond, hrdo ich vedie S2000 a keď pozrem na ŠPZ tak milo prekvapený som, že je to kolóna zo slovenska...Smile

čo sa týka tých silno rečivých, máte chlapi pravdu. na to, koľko z prvej sa hlásilo, že by šli, bolo ľudí dosť málo. ja mám tiež perno teraz, ale aj tak som šiel. beriem, že určite mali na to svoje dôvody. aj my že pojdeme, sme vedeli len v piatok podvečer, ale som rád, že to vyšlo.
vlad0
Zaslal: 25.04.2010, 7:54 Odpovedať s citátom
Založený: 09 máj 2008 Príspevky: 247 Bydlisko: presov 1996 Honda Civic

nejaka ta panorama enjoy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
danciswift
Zaslal: 25.04.2010, 9:49 Odpovedať s citátom
http://www.carsandgirls.hu/cars_and_girls.php?mod=gallery&GalleryID=805&page=1&m=4

naši maďarsky susedia dali nejaké fotky sem.- mys sme na strane 10 Cool Very Happy

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 16
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: