Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Jarny VTEC Meeting

sallo
Zaslal: 07.06.2010, 17:22 Odpovedať s citátom
Založený: 27 máj 2009 Príspevky: 618 Bydlisko: Žilina 1998 Honda Civic
super bolo Wink teším sa na jesenný zraz Wink

EK4 98 pred-face Black Phantom
EJ9 00 po-face red
EJ9 97 pred-face black
EK4 99 po-face black pearl
EK4 98 po-face white EK9 style
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Marek BB
Zaslal: 07.06.2010, 18:12 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
ludia, budu aj dake foto/video???
ved takmer kazdy druhy mal v ruke fotak a teraz sa nenajde nik, kto by to sem nahral??

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gandzi
Zaslal: 07.06.2010, 18:19 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
ale volaco som odfotil, fotku, dve Wink
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
mmaxima
Zaslal: 07.06.2010, 19:44 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2010 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza 1998 Honda Civic
budú fotky, budú, len ja napr riešim teraz iné veci, hádam v stredu sa k nim dostanem, bo ich bude treba aj trochen upraviť Laughing pokúsim sa ASAP
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Supafly666
Zaslal: 08.06.2010, 6:41 Odpovedať s citátom
Založený: 21 október 2007 Príspevky: 670 Bydlisko: Žilina 2006 Honda Civic
zraz bol celkom v pohode...slniecko pieklo o106 (doma sa mi teraz smeju ze mam vypalene okuliare na ksichte Laughing ). Kazdopadne som stale trpol, kedy sa tam niekto zrazi, bo sprinty mi prisli trosku chaoticke a ludia chodili hore dole dost neorganizovane. Nabuduce uz nemusi byt tolko stastia a pokial nechceme byt v spravach s nejakou tragediou, bolo by dobre to trosku dopracovat. Vsetci sprintujuci by pockali po odsprintovani na konci drahy az dojdu vsetci a potom hromadne sa vratili na start (resp aspon po skupinkach). Inak zraz hodnotim pozitivne, no trosku ma sklamalo, ze nebol slalom na ktory som sa tesim asi najviac. Dakujem organizatorom, ze robia pre ostatnych nieco taketo...hadam sa uvidime aj nabuduce Wink

ex Honda Civic 1.7vtec coupe 2001
ex Mazda 323f 2.0i Sportive 2002
Honda Civic 1.8iVtec Sport 2006
aapalo
Zaslal: 08.06.2010, 7:39 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 664 Bydlisko: Nová Baňa 1999 Honda Prelude
Nechcel som, aby ma zasa neohovárali, ale dám aj ja niečo. Súhlasím zo supafly. Krásna príroda, je pekné vidieť ľudí takto sa stretnúť, ale..Organizáciu hodnotiť nemožno, nakoľko žiadna nebola. Toto malo byť hlavne o ľuďoch, ale je vidno, že mnohým ľuďom chýba štipka zodpovednosti. A tie šprinty. 2 aj 3 autá vedľa seba, oproti nim sa vracali ďalši zo zadu, míňali sa o centimetre, vrchol bol keď chalan išiel do protismeru prostriedkom dráhy a dvaja šprintujúci ho obiehali jeden z prava a jeden z ľava v plnej rýchlosti Twisted Evil . Je len zázrak a veľké štastie, že sa nestala nejaká tragédia. Zraz v lone prírody je síce krásna vec, ale trošku zdravého rozumu nezaškodí. Prídem sa pozrieť aj na budúce, páči sa mi tam, ale parkovať budem v úctivej vzdialenosti Very Happy

LastV8
Zaslal: 08.06.2010, 7:57 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
aapalo napísal:
Nechcel som, aby ma zasa neohovárali, ale dám aj ja niečo. Súhlasím zo supafly. Krásna príroda, je pekné vidieť ľudí takto sa stretnúť, ale..Organizáciu hodnotiť nemožno, nakoľko žiadna nebola. Toto malo byť hlavne o ľuďoch, ale je vidno, že mnohým ľuďom chýba štipka zodpovednosti. A tie šprinty. 2 aj 3 autá vedľa seba, oproti nim sa vracali ďalši zo zadu, míňali sa o centimetre, vrchol bol keď chalan išiel do protismeru prostriedkom dráhy a dvaja šprintujúci ho obiehali jeden z prava a jeden z ľava v plnej rýchlosti Twisted Evil . Je len zázrak a veľké štastie, že sa nestala nejaká tragédia. Zraz v lone prírody je síce krásna vec, ale trošku zdravého rozumu nezaškodí. Prídem sa pozrieť aj na budúce, páči sa mi tam, ale parkovať budem v úctivej vzdialenosti Very Happy

dobre napisane...ved nech sa aj vybera nejake vstupne...napr. 5 Ecok...aspon pridu naozaj len ti, ktori to myslia vazne....ziadne take, ze uprostred trate sa na lane taha moskvic a skodovka Laughing

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
NandoVti
Zaslal: 08.06.2010, 8:08 Odpovedať s citátom
Založený: 29 január 2008 Príspevky: 69 Bydlisko: Tvrdošín 1994 Honda Civic
tak tie skodovky to bol iny bonus Laughing som si myslel ze to su niake speciale ze sa musia roztahovat....
No mne vadila najviac trat rano sa este dalo pekne sprintovat ale odobeda bola lava draha moc vysmykana a to som mal obute aj semislicky Confused takze tie sprinty boli fakt len od nudy...keby aspon casomiera bola ale to je uz ina polozka...ale pocasie super Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
sallo
Zaslal: 08.06.2010, 10:54 Odpovedať s citátom
nando, marek a performance pekne nakladacky davali na sprintoch Very Happy

EJ9 00 po-face red
EJ9 97 pred-face black
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Performance
Zaslal: 08.06.2010, 11:02 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
No ja som šiel nadoraz, ale kua niečo s tým ešte musím porobiť Shocked Smile

Inak zase super zraz, aj keď s pár nedostatkami (ktoré sa asi nedajú riešiť, pokiaľ by nebolo letisko len pre nás). Spálený som až moc, nemusím ísť ani na dovolenku Very Happy.
Ten príjazd na štart, keď oproti idú 2 autá v plnej nakladačke bol dosť adrenalínový, ale nejako sme to prežili Smile.
Chalan na zelenej crx (ťahal sa sebou nejaké stužky alebo čo) pekne blbol, raz mu to ledva vydalo, že nenapálil do druhého auta, ako nechápem aký má zmysel ešte v dosť velkej rýchlosti zatiahnúť ručnú a dúfať, že sa |censored| z trate Rolling Eyes
Autá fajné, biela EK4 (alias EK9) z MT bola proste nádherná (nevie niekto čo tam má za výfuk? Ten zvuk sa mi páčil), rovnako ako aj Acura alebo úchylný motorový priestor na 6G vti z BB Wink
Verím tomu, že do jesene sa nejaké tie muchy vychytajú a dúfam, že to bude čisto len H zraz aj za cenu nejakého rozumného vstupného....
Proste takto nás tam bolo až moc, keby sú len H tak by to bola taká rodinnejšia atmosféra a aspoň by človek pokecal s viac ľuďmi Smile

Zaslal: 08.06.2010, 11:09 Odpovedať s citátom
citácia:
Autá fajné, biela EK4 (alias EK9) z MT bola proste nádherná (nevie niekto čo tam má za výfuk? Ten zvuk sa mi páčil)

"ek9" tam bola snami a keby si ma dokazal aspon pozdravit aj by si sa viac dozvedel o nej Very Happy Very Happy

EJ9 00 po-face red
EJ9 97 pred-face black
Marek BB
Zaslal: 08.06.2010, 11:58 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
ja som siel takisto na doraz. kazdy sprint som pod 8500 ani nepreradil Very Happy
neviem cim to je, ale moje auto sa na tom danom letisku citi ako ryba vo vode, alebo je tam nejaka specificka hustota vzduchu, ktoru mu specialne vyhovuje Very Happy Very Happy Very Happy
PS: co ma obvzlast tesi je, ze po kontrole oleja v garazi v nedelu rano a v nedelu vecer nedoslo k absolutne ziadnemu ubytku Smile

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
aapalo
Zaslal: 08.06.2010, 14:01 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 664 Bydlisko: Nová Baňa 1999 Honda Prelude
Marek BB napísal:
ja som siel takisto na doraz. kazdy sprint som pod 8500 ani nepreradil Very Happy
neviem cim to je, ale moje auto sa na tom danom letisku citi ako ryba vo vode, alebo je tam nejaka specificka hustota vzduchu, ktoru mu specialne vyhovuje Very Happy Very Happy Very Happy
PS: co ma obvzlast tesi je, ze po kontrole oleja v garazi v nedelu rano a v nedelu vecer nedoslo k absolutne ziadnemu ubytku Smile

Prídi už na nejaké normálne šprinty, nech vidíme čo v skutočnosti tá krásna bábika dokáže. Dedinské šprinty sú síce fajn ale chcelo by to objektívne zmerať. Wink

Marek BB
Zaslal: 08.06.2010, 15:08 Odpovedať s citátom
aapalo napísal:
Marek BB napísal:

Prídi už na nejaké normálne šprinty, nech vidíme čo v skutočnosti tá krásna bábika dokáže. Dedinské šprinty sú síce fajn ale chcelo by to objektívne zmerať. Wink

ja viem, viem. len bez slikov to nema vyznam. a tie zatial kupovat nechcem. uz som dohodnuty s Radom od nas z BB ze mi ich na jednom zraze meranom(napr TN) na dake 2-3 jazdy pozicia Smile

pepo crx
Zaslal: 08.06.2010, 16:53 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
samozrejme že zraz mal svoje muchy a o sposobe jeho "organizácie" každý vedel, je to tu v téme hneď v prvom príspevku, ktorý som pridával ja. čo dodať, kužele chalani nezobrali tak slalom nebol, vzhľadom na jeho nebezpečnosť z minulého zrazu myslím že to mnohým účastníkom nevadilo... Laughing
chalanisko v zelenej crx mal sosnuté, chvíľu blbol, pak mu jeho kámoši zobrali kľúče od auta a bol pokoj Cool
myslím, že by nebol problém zohnať pár ľudí, ktorí by s organizáciou pomohli keby sa im niečo zaplatilo, taktiež zrazové samolepky by mohli byť už v cene "vstupného", je otázka či by to každý až tak pozitívne uvítal a cvakol napr.tých 5 éčok... na druhej strane čo s takým čo tam príde a nezaplatí, chodí tam hodne ľudí aj civilov, pak zas budú ohlasy na to že jedny platili a druhý nie atď., ono je to všetko trošku komplikovanejšie ako by sa možno zdalo... Rolling Eyes
Každopádne je to náš zraz a každý sa može na ňom podielať, takže každý ohlas je vítaný Wink

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 9 z 16
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: