|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Jarny VTEC Meeting |
sallo |
Zaslal: 07.06.2010, 17:22 |
|
|
Založený: 27 máj 2009
1998 Honda Civic |
super bolo teším sa na jesenný zraz |
EK4 99 po-face black pearl
EK4 98 po-face white EK9 style |
|
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 07.06.2010, 18:12 |
|
|
Založený: 28 október 2008
1998 Honda Civic |
ludia, budu aj dake foto/video???
ved takmer kazdy druhy mal v ruke fotak a teraz sa nenajde nik, kto by to sem nahral?? |
_________________ Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2 |
|
Návrat hore |
|
Gandzi |
Zaslal: 07.06.2010, 18:19 |
|
|
Založený: 03 apríl 2007
|
ale volaco som odfotil, fotku, dve |
|
|
Návrat hore |
|
mmaxima |
Zaslal: 07.06.2010, 19:44 |
|
|
Založený: 08 marec 2010
1998 Honda Civic |
budú fotky, budú, len ja napr riešim teraz iné veci, hádam v stredu sa k nim dostanem, bo ich bude treba aj trochen upraviť pokúsim sa ASAP |
|
|
Návrat hore |
|
Supafly666 |
Zaslal: 08.06.2010, 6:41 |
|
|
Založený: 21 október 2007
2006 Honda Civic |
zraz bol celkom v pohode...slniecko pieklo o106 (doma sa mi teraz smeju ze mam vypalene okuliare na ksichte ). Kazdopadne som stale trpol, kedy sa tam niekto zrazi, bo sprinty mi prisli trosku chaoticke a ludia chodili hore dole dost neorganizovane. Nabuduce uz nemusi byt tolko stastia a pokial nechceme byt v spravach s nejakou tragediou, bolo by dobre to trosku dopracovat. Vsetci sprintujuci by pockali po odsprintovani na konci drahy az dojdu vsetci a potom hromadne sa vratili na start (resp aspon po skupinkach). Inak zraz hodnotim pozitivne, no trosku ma sklamalo, ze nebol slalom na ktory som sa tesim asi najviac. Dakujem organizatorom, ze robia pre ostatnych nieco taketo...hadam sa uvidime aj nabuduce |
_________________ Radšej budem plávam proti prúdu, po prúde sa nesú len mŕtvoly
ex Honda Civic 1.7vtec coupe 2001
ex Mazda 323f 2.0i Sportive 2002
Honda Civic 1.8iVtec Sport 2006 |
|
Návrat hore |
|
aapalo |
Zaslal: 08.06.2010, 7:39 |
|
|
Založený: 27 október 2008
1999 Honda Prelude |
Nechcel som, aby ma zasa neohovárali, ale dám aj ja niečo. Súhlasím zo supafly. Krásna príroda, je pekné vidieť ľudí takto sa stretnúť, ale..Organizáciu hodnotiť nemožno, nakoľko žiadna nebola. Toto malo byť hlavne o ľuďoch, ale je vidno, že mnohým ľuďom chýba štipka zodpovednosti. A tie šprinty. 2 aj 3 autá vedľa seba, oproti nim sa vracali ďalši zo zadu, míňali sa o centimetre, vrchol bol keď chalan išiel do protismeru prostriedkom dráhy a dvaja šprintujúci ho obiehali jeden z prava a jeden z ľava v plnej rýchlosti . Je len zázrak a veľké štastie, že sa nestala nejaká tragédia. Zraz v lone prírody je síce krásna vec, ale trošku zdravého rozumu nezaškodí. Prídem sa pozrieť aj na budúce, páči sa mi tam, ale parkovať budem v úctivej vzdialenosti |
_________________ KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 08.06.2010, 7:57 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
aapalo napísal: Nechcel som, aby ma zasa neohovárali, ale dám aj ja niečo. Súhlasím zo supafly. Krásna príroda, je pekné vidieť ľudí takto sa stretnúť, ale..Organizáciu hodnotiť nemožno, nakoľko žiadna nebola. Toto malo byť hlavne o ľuďoch, ale je vidno, že mnohým ľuďom chýba štipka zodpovednosti. A tie šprinty. 2 aj 3 autá vedľa seba, oproti nim sa vracali ďalši zo zadu, míňali sa o centimetre, vrchol bol keď chalan išiel do protismeru prostriedkom dráhy a dvaja šprintujúci ho obiehali jeden z prava a jeden z ľava v plnej rýchlosti . Je len zázrak a veľké štastie, že sa nestala nejaká tragédia. Zraz v lone prírody je síce krásna vec, ale trošku zdravého rozumu nezaškodí. Prídem sa pozrieť aj na budúce, páči sa mi tam, ale parkovať budem v úctivej vzdialenosti
dobre napisane...ved nech sa aj vybera nejake vstupne...napr. 5 Ecok...aspon pridu naozaj len ti, ktori to myslia vazne....ziadne take, ze uprostred trate sa na lane taha moskvic a skodovka |
_________________ Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT |
|
Návrat hore |
|
NandoVti |
Zaslal: 08.06.2010, 8:08 |
|
|
Založený: 29 január 2008
1994 Honda Civic |
tak tie skodovky to bol iny bonus som si myslel ze to su niake speciale ze sa musia roztahovat....
No mne vadila najviac trat rano sa este dalo pekne sprintovat ale odobeda bola lava draha moc vysmykana a to som mal obute aj semislicky takze tie sprinty boli fakt len od nudy...keby aspon casomiera bola ale to je uz ina polozka...ale pocasie super |
|
|
Návrat hore |
|
sallo |
Zaslal: 08.06.2010, 10:54 |
|
|
1998 Honda Civic |
nando, marek a performance pekne nakladacky davali na sprintoch |
|
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 08.06.2010, 11:02 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
No ja som šiel nadoraz, ale kua niečo s tým ešte musím porobiť
Inak zase super zraz, aj keď s pár nedostatkami (ktoré sa asi nedajú riešiť, pokiaľ by nebolo letisko len pre nás). Spálený som až moc, nemusím ísť ani na dovolenku .
Ten príjazd na štart, keď oproti idú 2 autá v plnej nakladačke bol dosť adrenalínový, ale nejako sme to prežili .
Chalan na zelenej crx (ťahal sa sebou nejaké stužky alebo čo) pekne blbol, raz mu to ledva vydalo, že nenapálil do druhého auta, ako nechápem aký má zmysel ešte v dosť velkej rýchlosti zatiahnúť ručnú a dúfať, že sa |censored| z trate
Autá fajné, biela EK4 (alias EK9) z MT bola proste nádherná (nevie niekto čo tam má za výfuk? Ten zvuk sa mi páčil), rovnako ako aj Acura alebo úchylný motorový priestor na 6G vti z BB
Verím tomu, že do jesene sa nejaké tie muchy vychytajú a dúfam, že to bude čisto len H zraz aj za cenu nejakého rozumného vstupného....
Proste takto nás tam bolo až moc, keby sú len H tak by to bola taká rodinnejšia atmosféra a aspoň by človek pokecal s viac ľuďmi |
_________________ coupe EJ6 /// CRV RE6
|
|
Návrat hore |
|
sallo |
Zaslal: 08.06.2010, 11:09 |
|
|
1998 Honda Civic |
citácia: Autá fajné, biela EK4 (alias EK9) z MT bola proste nádherná (nevie niekto čo tam má za výfuk? Ten zvuk sa mi páčil)
"ek9" tam bola snami a keby si ma dokazal aspon pozdravit aj by si sa viac dozvedel o nej |
|
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 08.06.2010, 11:58 |
|
|
1998 Honda Civic |
ja som siel takisto na doraz. kazdy sprint som pod 8500 ani nepreradil
neviem cim to je, ale moje auto sa na tom danom letisku citi ako ryba vo vode, alebo je tam nejaka specificka hustota vzduchu, ktoru mu specialne vyhovuje
PS: co ma obvzlast tesi je, ze po kontrole oleja v garazi v nedelu rano a v nedelu vecer nedoslo k absolutne ziadnemu ubytku |
CRV RD1 B20Z
|
Návrat hore |
|
aapalo |
Zaslal: 08.06.2010, 14:01 |
|
|
Založený: 27 október 2008
1999 Honda Prelude |
Prídi už na nejaké normálne šprinty, nech vidíme čo v skutočnosti tá krásna bábika dokáže. Dedinské šprinty sú síce fajn ale chcelo by to objektívne zmerať. |
_________________ KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird |
|
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 08.06.2010, 15:08 |
|
|
1998 Honda Civic |
aapalo napísal:
Prídi už na nejaké normálne šprinty, nech vidíme čo v skutočnosti tá krásna bábika dokáže. Dedinské šprinty sú síce fajn ale chcelo by to objektívne zmerať.
ja viem, viem. len bez slikov to nema vyznam. a tie zatial kupovat nechcem. uz som dohodnuty s Radom od nas z BB ze mi ich na jednom zraze meranom(napr TN) na dake 2-3 jazdy pozicia |
CRV RD1 B20Z
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 08.06.2010, 16:53 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
samozrejme že zraz mal svoje muchy a o sposobe jeho "organizácie" každý vedel, je to tu v téme hneď v prvom príspevku, ktorý som pridával ja. čo dodať, kužele chalani nezobrali tak slalom nebol, vzhľadom na jeho nebezpečnosť z minulého zrazu myslím že to mnohým účastníkom nevadilo...
chalanisko v zelenej crx mal sosnuté, chvíľu blbol, pak mu jeho kámoši zobrali kľúče od auta a bol pokoj
myslím, že by nebol problém zohnať pár ľudí, ktorí by s organizáciou pomohli keby sa im niečo zaplatilo, taktiež zrazové samolepky by mohli byť už v cene "vstupného", je otázka či by to každý až tak pozitívne uvítal a cvakol napr.tých 5 éčok... na druhej strane čo s takým čo tam príde a nezaplatí, chodí tam hodne ľudí aj civilov, pak zas budú ohlasy na to že jedny platili a druhý nie atď., ono je to všetko trošku komplikovanejšie ako by sa možno zdalo...
Každopádne je to náš zraz a každý sa može na ňom podielať, takže každý ohlas je vítaný |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|