Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Jarny VTEC Meeting

M&R
Zaslal: 08.06.2010, 20:46 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Kedze tieto zrazy sa organizuju pravidelne ako citam,HondaClub uz neorganizuje ziadne akcie a chodi tam vela ludi odtialto a je to taky neoficialny zraz clenov clubu tak na dalsiu akciu HondaClub prispeje nejakymi malo peniazkami na tuto akcia.Na lepsiu organizaciu,zrazove nalepky,alebo co uznaju organizatori za vhodne.
Piseme si potom.

Zaslal: 09.06.2010, 0:31 Odpovedať s citátom
Založený: 31 október 2008 Príspevky: 49 Bydlisko: Czech Republic 2000 Honda Civic
nejake foto tady -> http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=458219&#458219
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
aapalo
Zaslal: 09.06.2010, 6:58 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 664 Bydlisko: Nová Baňa 1999 Honda Prelude
pepo crx napísal:
samozrejme že zraz mal svoje muchy a o sposobe jeho "organizácie" každý vedel, je to tu v téme hneď v prvom príspevku, ktorý som pridával ja. čo dodať, kužele chalani nezobrali tak slalom nebol, vzhľadom na jeho nebezpečnosť z minulého zrazu myslím že to mnohým účastníkom nevadilo... Laughing
chalanisko v zelenej crx mal sosnuté, chvíľu blbol, pak mu jeho kámoši zobrali kľúče od auta a bol pokoj Cool
myslím, že by nebol problém zohnať pár ľudí, ktorí by s organizáciou pomohli keby sa im niečo zaplatilo, taktiež zrazové samolepky by mohli byť už v cene "vstupného", je otázka či by to každý až tak pozitívne uvítal a cvakol napr.tých 5 éčok... na druhej strane čo s takým čo tam príde a nezaplatí, chodí tam hodne ľudí aj civilov, pak zas budú ohlasy na to že jedny platili a druhý nie atď., ono je to všetko trošku komplikovanejšie ako by sa možno zdalo... Rolling Eyes
Každopádne je to náš zraz a každý sa može na ňom podielať, takže každý ohlas je vítaný Wink

O spôsobe jeho neorganizácie každý vedel. Píšeš,že to je váš zraz a to sa vás tam pre Boha nenájde pár ľudí-kamošov honďákov ktorý to tam budú usmerňovať aj bez nároku na nejaký honorár? Ja by som to nevidel nejako komplikovane. Malý príklad a návrh: 1 človek pri vstupe usmerňuje a rozdeluje autá- hondy na jednu strany, ostatok na druhú, úplne mimo trať kde sa šprintuje, 1 človek usmerňuje autá pri parkovaní, 1 radí autá na šprint, 1 vzadu stráži autá, aby nikto nešiel do protismeru nazad kým sa jazdí- vzadu je miesta na parkovanie odjazdených áut až až. Sem tam urobiť v šprintoch malú pauzu aby sa nevybúrený jedinci mohli vyšantiť,vykrútiť, samozrejme nie tam kde stoja autá. Drobnosti sa dajú doladiť na mieste.

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
pepo crx
Zaslal: 09.06.2010, 16:46 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
aapalo napísal:
pepo crx napísal:
samozrejme že zraz mal svoje muchy a o sposobe jeho "organizácie" každý vedel, je to tu v téme hneď v prvom príspevku, ktorý som pridával ja. čo dodať, kužele chalani nezobrali tak slalom nebol, vzhľadom na jeho nebezpečnosť z minulého zrazu myslím že to mnohým účastníkom nevadilo... Laughing
chalanisko v zelenej crx mal sosnuté, chvíľu blbol, pak mu jeho kámoši zobrali kľúče od auta a bol pokoj Cool
myslím, že by nebol problém zohnať pár ľudí, ktorí by s organizáciou pomohli keby sa im niečo zaplatilo, taktiež zrazové samolepky by mohli byť už v cene "vstupného", je otázka či by to každý až tak pozitívne uvítal a cvakol napr.tých 5 éčok... na druhej strane čo s takým čo tam príde a nezaplatí, chodí tam hodne ľudí aj civilov, pak zas budú ohlasy na to že jedny platili a druhý nie atď., ono je to všetko trošku komplikovanejšie ako by sa možno zdalo... Rolling Eyes
Každopádne je to náš zraz a každý sa može na ňom podielať, takže každý ohlas je vítaný Wink

O spôsobe jeho neorganizácie každý vedel. Píšeš,že to je váš zraz a to sa vás tam pre Boha nenájde pár ľudí-kamošov honďákov ktorý to tam budú usmerňovať aj bez nároku na nejaký honorár? Ja by som to nevidel nejako komplikovane. Malý príklad a návrh: 1 človek pri vstupe usmerňuje a rozdeluje autá- hondy na jednu strany, ostatok na druhú, úplne mimo trať kde sa šprintuje, 1 človek usmerňuje autá pri parkovaní, 1 radí autá na šprint, 1 vzadu stráži autá, aby nikto nešiel do protismeru nazad kým sa jazdí- vzadu je miesta na parkovanie odjazdených áut až až. Sem tam urobiť v šprintoch malú pauzu aby sa nevybúrený jedinci mohli vyšantiť,vykrútiť, samozrejme nie tam kde stoja autá. Drobnosti sa dajú doladiť na mieste.

náš zraz som myslel jako nás všetkých honďákov, nie chalanov z Oravy. keď Ťa poprosím aby si stál na konci trate tak vidím ako sa tam hrnieš aj bez nároku na honorár... Laughing každý kto tam bol si to tam chcel aj užiť, popozerať sa, zabaviť a nie len niekde stáť... Rolling Eyes

to M&R: fajn vedieť, jak to bude aktuálne, ohlásime sa

Zaslal: 09.06.2010, 23:14 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
par foto z Jakubovan

Naposledy upravil Gandzi dňa 10.06.2010, 9:55, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Supafly666
Zaslal: 10.06.2010, 7:36 Odpovedať s citátom
Založený: 21 október 2007 Príspevky: 670 Bydlisko: Žilina 2006 Honda Civic
Gandzi: paradne foto Wink tak si nakoniec asi nafotil viac ako jednu dve fotky Cool

ex Honda Civic 1.7vtec coupe 2001
ex Mazda 323f 2.0i Sportive 2002
Honda Civic 1.8iVtec Sport 2006
Performance
Zaslal: 10.06.2010, 7:56 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
SUper foto, konečne som si tam našiel aj svoje auto Smile

Zaslal: 10.06.2010, 8:14 Odpovedať s citátom
Založený: 27 apríl 2008 Príspevky: 786 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
gandzi pekne foto , len som ti kazal odfotit moje auto nie moju segru!Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Gandzi
Zaslal: 10.06.2010, 9:49 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
tunerkoBB napísal:
gandzi pekne foto , len som ti kazal odfotit moje auto nie moju segru!Very Happy

a nie je v tvojom aute ? Very Happy
pridal som teda aj tvoje auto
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
mmaxima
Zaslal: 10.06.2010, 10:00 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2010 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza 1998 Honda Civic
ďalšie fotky..nechce sa mi ich sem vkladať.. Laughing

http://www.facebook.com/album.php?aid=232149&id=737259306#!/album.php?aid=232149&id=737259306
666potky
Zaslal: 10.06.2010, 10:18 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
mas to na FB a nemas verejny album-musis to zmenit aby sme si mohli kuk

Zaslal: 10.06.2010, 10:21 Odpovedať s citátom
Založený: 08 marec 2010 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza 1998 Honda Civic
666potky napísal:
mas to na FB a nemas verejny album-musis to zmenit aby sme si mohli kuk

ale JE.. mám ho aj u seba aj v skupine Honda Klub Prievidza Slovensko Laughing
pepo crx