|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Jarny VTEC Meeting |
M&R |
Zaslal: 08.06.2010, 20:46 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Kedze tieto zrazy sa organizuju pravidelne ako citam,HondaClub uz neorganizuje ziadne akcie a chodi tam vela ludi odtialto a je to taky neoficialny zraz clenov clubu tak na dalsiu akciu HondaClub prispeje nejakymi malo peniazkami na tuto akcia.Na lepsiu organizaciu,zrazove nalepky,alebo co uznaju organizatori za vhodne.
Piseme si potom. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
silenec |
Zaslal: 09.06.2010, 0:31 |
|
|
Založený: 31 október 2008
2000 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
aapalo |
Zaslal: 09.06.2010, 6:58 |
|
|
Založený: 27 október 2008
1999 Honda Prelude |
pepo crx napísal: samozrejme že zraz mal svoje muchy a o sposobe jeho "organizácie" každý vedel, je to tu v téme hneď v prvom príspevku, ktorý som pridával ja. čo dodať, kužele chalani nezobrali tak slalom nebol, vzhľadom na jeho nebezpečnosť z minulého zrazu myslím že to mnohým účastníkom nevadilo...
chalanisko v zelenej crx mal sosnuté, chvíľu blbol, pak mu jeho kámoši zobrali kľúče od auta a bol pokoj
myslím, že by nebol problém zohnať pár ľudí, ktorí by s organizáciou pomohli keby sa im niečo zaplatilo, taktiež zrazové samolepky by mohli byť už v cene "vstupného", je otázka či by to každý až tak pozitívne uvítal a cvakol napr.tých 5 éčok... na druhej strane čo s takým čo tam príde a nezaplatí, chodí tam hodne ľudí aj civilov, pak zas budú ohlasy na to že jedny platili a druhý nie atď., ono je to všetko trošku komplikovanejšie ako by sa možno zdalo...
Každopádne je to náš zraz a každý sa može na ňom podielať, takže každý ohlas je vítaný
O spôsobe jeho neorganizácie každý vedel. Píšeš,že to je váš zraz a to sa vás tam pre Boha nenájde pár ľudí-kamošov honďákov ktorý to tam budú usmerňovať aj bez nároku na nejaký honorár? Ja by som to nevidel nejako komplikovane. Malý príklad a návrh: 1 človek pri vstupe usmerňuje a rozdeluje autá- hondy na jednu strany, ostatok na druhú, úplne mimo trať kde sa šprintuje, 1 človek usmerňuje autá pri parkovaní, 1 radí autá na šprint, 1 vzadu stráži autá, aby nikto nešiel do protismeru nazad kým sa jazdí- vzadu je miesta na parkovanie odjazdených áut až až. Sem tam urobiť v šprintoch malú pauzu aby sa nevybúrený jedinci mohli vyšantiť,vykrútiť, samozrejme nie tam kde stoja autá. Drobnosti sa dajú doladiť na mieste. |
_________________ KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird |
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 09.06.2010, 16:46 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
aapalo napísal: pepo crx napísal: samozrejme že zraz mal svoje muchy a o sposobe jeho "organizácie" každý vedel, je to tu v téme hneď v prvom príspevku, ktorý som pridával ja. čo dodať, kužele chalani nezobrali tak slalom nebol, vzhľadom na jeho nebezpečnosť z minulého zrazu myslím že to mnohým účastníkom nevadilo...
chalanisko v zelenej crx mal sosnuté, chvíľu blbol, pak mu jeho kámoši zobrali kľúče od auta a bol pokoj
myslím, že by nebol problém zohnať pár ľudí, ktorí by s organizáciou pomohli keby sa im niečo zaplatilo, taktiež zrazové samolepky by mohli byť už v cene "vstupného", je otázka či by to každý až tak pozitívne uvítal a cvakol napr.tých 5 éčok... na druhej strane čo s takým čo tam príde a nezaplatí, chodí tam hodne ľudí aj civilov, pak zas budú ohlasy na to že jedny platili a druhý nie atď., ono je to všetko trošku komplikovanejšie ako by sa možno zdalo...
Každopádne je to náš zraz a každý sa može na ňom podielať, takže každý ohlas je vítaný
O spôsobe jeho neorganizácie každý vedel. Píšeš,že to je váš zraz a to sa vás tam pre Boha nenájde pár ľudí-kamošov honďákov ktorý to tam budú usmerňovať aj bez nároku na nejaký honorár? Ja by som to nevidel nejako komplikovane. Malý príklad a návrh: 1 človek pri vstupe usmerňuje a rozdeluje autá- hondy na jednu strany, ostatok na druhú, úplne mimo trať kde sa šprintuje, 1 človek usmerňuje autá pri parkovaní, 1 radí autá na šprint, 1 vzadu stráži autá, aby nikto nešiel do protismeru nazad kým sa jazdí- vzadu je miesta na parkovanie odjazdených áut až až. Sem tam urobiť v šprintoch malú pauzu aby sa nevybúrený jedinci mohli vyšantiť,vykrútiť, samozrejme nie tam kde stoja autá. Drobnosti sa dajú doladiť na mieste.
náš zraz som myslel jako nás všetkých honďákov, nie chalanov z Oravy. keď Ťa poprosím aby si stál na konci trate tak vidím ako sa tam hrnieš aj bez nároku na honorár... každý kto tam bol si to tam chcel aj užiť, popozerať sa, zabaviť a nie len niekde stáť...
to M&R: fajn vedieť, jak to bude aktuálne, ohlásime sa |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
Gandzi |
Zaslal: 09.06.2010, 23:14 |
|
|
Založený: 03 apríl 2007
|
par foto z Jakubovan
|
Naposledy upravil Gandzi dňa 10.06.2010, 9:55, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
Supafly666 |
Zaslal: 10.06.2010, 7:36 |
|
|
Založený: 21 október 2007
2006 Honda Civic |
Gandzi: paradne foto tak si nakoniec asi nafotil viac ako jednu dve fotky |
_________________ Radšej budem plávam proti prúdu, po prúde sa nesú len mŕtvoly
ex Honda Civic 1.7vtec coupe 2001
ex Mazda 323f 2.0i Sportive 2002
Honda Civic 1.8iVtec Sport 2006 |
|
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 10.06.2010, 7:56 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
SUper foto, konečne som si tam našiel aj svoje auto |
_________________ coupe EJ6 /// CRV RE6
|
|
Návrat hore |
|
tunerkoBB |
Zaslal: 10.06.2010, 8:14 |
|
|
Založený: 27 apríl 2008
1997 Honda Civic |
gandzi pekne foto , len som ti kazal odfotit moje auto nie moju segru! |
|
|
Návrat hore |
|
Gandzi |
Zaslal: 10.06.2010, 9:49 |
|
|
Založený: 03 apríl 2007
|
tunerkoBB napísal: gandzi pekne foto , len som ti kazal odfotit moje auto nie moju segru!
a nie je v tvojom aute ?
pridal som teda aj tvoje auto |
|
|
Návrat hore |
|
mmaxima |
Zaslal: 10.06.2010, 10:00 |
|
|
Založený: 08 marec 2010
1998 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 10.06.2010, 10:18 |
|
|
Založený: 05 november 2008
1994 Honda Prelude |
mas to na FB a nemas verejny album-musis to zmenit aby sme si mohli kuk |
_________________ Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS |
|
Návrat hore |
|
mmaxima |
Zaslal: 10.06.2010, 10:21 |
|
|
Založený: 08 marec 2010
1998 Honda Civic |
666potky napísal: mas to na FB a nemas verejny album-musis to zmenit aby sme si mohli kuk
ale JE.. mám ho aj u seba aj v skupine Honda Klub Prievidza Slovensko |
|
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 10.06.2010, 13:46 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
fajné fotke |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
Petrick Vti |
Zaslal: 10.06.2010, 20:37 |
|
|
Založený: 25 júl 2009
|
bude aj dake videjko |
_________________ ...Honda Civic 1.6VTi, 5G... |
|
Návrat hore |
|
Mirec22 |
Zaslal: 11.06.2010, 12:30 |
|
|
Založený: 01 máj 2008
|
ta replika EK9 je prekrasna. |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|