Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Zraz Trnava - |
RMarek_TT |
Zaslal: 27.07.2010, 17:37 |
|
|
Založený: 30 júl 2008
1997 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
TTmirko |
Zaslal: 31.07.2010, 17:44 |
|
|
Založený: 26 jún 2010
1994 Honda Civic |
toto je tu organizacia jak hovado preco 21.8 sak to je neskoro co ste mimo novy datum je 15.8 pred AMFIKOM stretko kto dojde ten dojde hotovo |
|
|
Návrat hore |
|
6Tommy9 |
Zaslal: 01.08.2010, 21:44 |
|
|
Založený: 12 december 2009
2003 Honda Civic |
TTmirko napísal: toto je tu organizacia jak hovado preco 21.8 sak to je neskoro co ste mimo novy datum je 15.8 pred AMFIKOM stretko kto dojde ten dojde hotovo presne tak! |
_________________ Nikdy nejazdi rychlejsie nez lieta tvoj
aniel strazny... |
|
Návrat hore |
|
RMarek_TT |
Zaslal: 03.08.2010, 5:41 |
|
|
1997 Honda Civic |
ako tommy... ides pocuvat dakoho, kto je v klube ani ne mesiac?? jasen, mohol som dat aj takyto datum.. ale sa pozri, kolko ludi sa ohlasilo, dala pruipomienku.. len ty a mirko... takze tak..
a pre mirka..
Sloven84 napísal: TTmirko napísal: tu to uplne umira nikto nema cas raz za rok jaaj no comment
A ty čo si sa v sobotu neukázal? však si pri návrhu zrazu na sobotu "bol za"
takze asi tak |
|
TTmirko |
Zaslal: 04.08.2010, 9:06 |
|
|
1994 Honda Civic |
tomuto hovoris klub? to ma daleko od klubu clovek sa tu snazi normalne neco zbuchat a |censored| s teho mozem sa ja nato akurat tak vy....t aj keby som tu bol den co to koho trapi sa uz trcha spametajte |
|
|
Návrat hore |
|
RMarek_TT |
Zaslal: 04.08.2010, 12:42 |
|
|
1997 Honda Civic |
vyskakujes tu, a co si zbuchat.. ucast tommy a ty... preto som pisal datum na inokedy, na neskorsi datum, neh sa to roznesie dalej.... kazdy tu neni furt.. |
|
Juro |
Zaslal: 04.08.2010, 16:37 |
|
|
Založený: 20 január 2009
1998 Honda Aerodeck |
TTmirko napísal: tomuto hovoris klub? to ma daleko od klubu clovek sa tu snazi normalne neco zbuchat a |censored| s teho mozem sa ja nato akurat tak vy....t aj keby som tu bol den co to koho trapi sa uz trcha spametajte
z coho sa mame spametat? marek ti len rozumne radi, nech je na to viac casu,lebo vsetci sem nechodia stale. na takto"normalne" zbuchnutom zraze budete fakt dvaja.. |
|
|
Návrat hore |
|
TTmirko |
Zaslal: 04.08.2010, 19:29 |
|
|
1994 Honda Civic |
vim jak to chodi tento rok to je o nicom kazdy potrebuje cas a cas aj ked je tak nikto nedojde jak vzdy tolko hondakov je aj v tt aj inde a nikto ani len nedojde pozret nic v zlom ale uplne to upada ale uplne |
|
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 04.08.2010, 20:19 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
TTmirko napísal: vim jak to chodi tento rok to je o nicom kazdy potrebuje cas a cas aj ked je tak nikto nedojde jak vzdy tolko hondakov je aj v tt aj inde a nikto ani len nedojde pozret nic v zlom ale uplne to upada ale uplne
chlapec, krot vasne... a hlavne si neprdkaj do huby... aj toho 24.7. si prvy pisal ze tam budes a nevies prist... ked nieco zorganizujes vlastymi silami potom mozes zacat sa tu do niekoho obuvat.
nie si tu zas tak dlho tak daj priestor trosku zbehlejsim, vedia co robia a preco to robia... jasneeeee...
PIECE |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
RMarek_TT |
Zaslal: 05.08.2010, 5:19 |
|
|
1997 Honda Civic |
pekne pa1ec.. pekne... to tebe PEACE... tak mirko chce silou mocou sa stretnut.. ked che, neh dojde... kumne pod barak.. zavedem ho k jednej kanadskej a jednemu anglanovi a mozme si povedat, ze malio sme zraz... prvi zraz som tu kolko riesil, ale mesiac, a ucast bola perfektna.. na velke veci treba pockat chvilku predca.. |
|
Sloven84 |
Zaslal: 05.08.2010, 11:39 |
|
|
Založený: 11 január 2010
1998 Honda Accord |
Na poslednom "trnavskom" zraze sme boli dvaja - pa1ec z BA a ja ktorý nebývam v TT. Zraz sa nedá organizovať jednoducho, že si povieme, že za dva dni (týždeň) sa stretneme. Zraz na východe túto sobotu organizovaný M@jkom sa organizuje už min. 4 mesiace. Zraz nie sú 2 autá, ani 6. Na zraz si musia nájsť ľudia čas, aby sa mohli zúčastniť, aby ten zraz bol naozaj zrazom a nie iba stretnutím dvoch ľudí.
V BA majú stretnutia pravidelne vo štvrtok, každý o tom vie a aj ja keď som bol vo štvrtok v BA som vedel, že tam určite niekoho stretnem.
Trnavské zrazy - stretnutia by sa dali organizovať rovnako - napr. vždy v prvú sobotu (nedeľu) v mesiaci, na rovnakom mieste a rovnakom čase. Ale k tomu sa musia vyjadriť viacerí TT členovia, nielen dvaja- traja. |
|
|
Návrat hore |
|
TTmirko |
Zaslal: 05.08.2010, 12:09 |
|
|
1994 Honda Civic |
no ja by som bol za stretka pravidelne napr kazdu nedelu alebo kazdu druhu a ja viem co je zraz ale ja som pisal o stretku to je rozdiel ale berem to ked chcete mat cas tak si dajte samozrejme treba cas tak uz nic nehovorim zorganizujte to dajte datum cas a uvidi sa kto dojde len je august a pomaly bude po lete tak preto som chcel aby to bolo este tento mesac naj po vyplate kazdemu vyhovuje datum po vyplate ale uz kaslem nato teda tak teda organizujte a cinte sa a som zvedavy ci aj nieco bude este tento rok |
|
|
Návrat hore |
|
RMarek_TT |
Zaslal: 05.08.2010, 16:25 |
|
|
1997 Honda Civic |
Sloven, to mas pravdu... Kazdy mesiac... Ale uz som to riesil dakedy, vzdy v prvu sobotu som to organizoval... Na jeden dosli, ucast bola, fotky tu boli... Potom nikdo, to som tam bol len ja... Miesto o 3tej sa tam zisli auta o 4tej.. A potom zas nikto nebol...
Takze riesenie???
Treba napisat ss kazdemu clenovi HC z okolia TT, neh sa vyjadri v teme,a dohodneme... |
|
Marekrossi |
Zaslal: 05.08.2010, 22:57 |
|
|
Založený: 12 január 2009
1997 Honda Prelude |
Ked nebudem nikde na cestách, tak dobehnem... |
|
|
Návrat hore |
|
RMarek_TT |
Zaslal: 06.08.2010, 7:14 |
|
|
1997 Honda Civic |
tak dobehni... to platy aj pre ostatnych, aj TTmirko, ked sa tak bucha do prs ze dojde... neham to tu vysiet teda na toho 15. 08 o 15:00 pri amfiku |
|
|