Zraz Trnava -

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
RMarek_TT
Dátum registrácie: 30.07.2008, 8:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa RMarek_TT »

:lol: tiez dobre... ale to sa tyka vacsiny clenov..
TTmirko
Dátum registrácie: 26.06.2010, 14:18
Garáž (2)

Príspevok od používateľa TTmirko »

toto je tu organizacia jak hovado preco 21.8 sak to je neskoro co ste mimo novy datum je 15.8 pred AMFIKOM stretko kto dojde ten dojde hotovo :evil:
6Tommy9
Dátum registrácie: 12.12.2009, 17:48
Garáž (1)

Príspevok od používateľa 6Tommy9 »

TTmirko napísal:toto je tu organizacia jak hovado preco 21.8 sak to je neskoro co ste mimo novy datum je 15.8 pred AMFIKOM stretko kto dojde ten dojde hotovo :evil:
presne tak! :evil:
Nikdy nejazdi rychlejsie nez lieta tvoj
aniel strazny...
RMarek_TT
Garáž (1)

ako tommy... ides pocuvat dakoho, kto je v klube ani ne mesiac?? jasen, mohol som dat aj takyto datum.. ale sa pozri, kolko ludi sa ohlasilo, dala pruipomienku.. len ty a mirko... takze tak..

a pre mirka..
Sloven84 napísal:
TTmirko napísal:tu to uplne umira nikto nema cas raz za rok jaaj no comment
A ty čo si sa v sobotu neukázal? však si pri návrhu zrazu na sobotu "bol za"
takze asi tak
TTmirko
Garáž (2)

tomuto hovoris klub? to ma daleko od klubu clovek sa tu snazi normalne neco zbuchat a |censored| s teho mozem sa ja nato akurat tak vy....t aj keby som tu bol den co to koho trapi sa uz trcha spametajte
RMarek_TT
Garáž (1)

vyskakujes tu, a co si zbuchat.. ucast tommy a ty... preto som pisal datum na inokedy, na neskorsi datum, neh sa to roznesie dalej.... kazdy tu neni furt..
Juro
Dátum registrácie: 20.01.2009, 16:42
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Juro »

TTmirko napísal:tomuto hovoris klub? to ma daleko od klubu clovek sa tu snazi normalne neco zbuchat a |censored| s teho mozem sa ja nato akurat tak vy....t aj keby som tu bol den co to koho trapi sa uz trcha spametajte
z coho sa mame spametat? marek ti len rozumne radi, nech je na to viac casu,lebo vsetci sem nechodia stale. na takto"normalne" zbuchnutom zraze budete fakt dvaja..
TTmirko
Garáž (2)

vim jak to chodi tento rok to je o nicom kazdy potrebuje cas a cas aj ked je tak nikto nedojde jak vzdy tolko hondakov je aj v tt aj inde a nikto ani len nedojde pozret nic v zlom ale uplne to upada ale uplne
pa1ec
Dátum registrácie: 16.12.2006, 9:59
Garáž (1)

Príspevok od používateľa pa1ec »

TTmirko napísal:vim jak to chodi tento rok to je o nicom kazdy potrebuje cas a cas aj ked je tak nikto nedojde jak vzdy tolko hondakov je aj v tt aj inde a nikto ani len nedojde pozret nic v zlom ale uplne to upada ale uplne
chlapec, krot vasne... a hlavne si neprdkaj do huby... aj toho 24.7. si prvy pisal ze tam budes a nevies prist... ked nieco zorganizujes vlastymi silami potom mozes zacat sa tu do niekoho obuvat.
nie si tu zas tak dlho tak daj priestor trosku zbehlejsim, vedia co robia a preco to robia... jasneeeee...
PIECE :D
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO Obrázok
Obrázok
RMarek_TT
Garáž (1)

pekne pa1ec.. pekne... to tebe PEACE... tak mirko chce silou mocou sa stretnut.. ked che, neh dojde... kumne pod barak.. zavedem ho k jednej kanadskej a jednemu anglanovi a mozme si povedat, ze malio sme zraz... prvi zraz som tu kolko riesil, ale mesiac, a ucast bola perfektna.. na velke veci treba pockat chvilku predca..
Sloven84
Dátum registrácie: 11.01.2010, 11:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Sloven84 »

Na poslednom "trnavskom" zraze sme boli dvaja - pa1ec z BA a ja ktorý nebývam v TT. Zraz sa nedá organizovať jednoducho, že si povieme, že za dva dni (týždeň) sa stretneme. Zraz na východe túto sobotu organizovaný M@jkom sa organizuje už min. 4 mesiace. Zraz nie sú 2 autá, ani 6. Na zraz si musia nájsť ľudia čas, aby sa mohli zúčastniť, aby ten zraz bol naozaj zrazom a nie iba stretnutím dvoch ľudí.
V BA majú stretnutia pravidelne vo štvrtok, každý o tom vie a aj ja keď som bol vo štvrtok v BA som vedel, že tam určite niekoho stretnem.
Trnavské zrazy - stretnutia by sa dali organizovať rovnako - napr. vždy v prvú sobotu (nedeľu) v mesiaci, na rovnakom mieste a rovnakom čase. Ale k tomu sa musia vyjadriť viacerí TT členovia, nielen dvaja- traja.
TTmirko
Garáž (2)

no ja by som bol za stretka pravidelne napr kazdu nedelu alebo kazdu druhu a ja viem co je zraz ale ja som pisal o stretku to je rozdiel ale berem to ked chcete mat cas tak si dajte samozrejme treba cas tak uz nic nehovorim zorganizujte to dajte datum cas a uvidi sa kto dojde len je august a pomaly bude po lete tak preto som chcel aby to bolo este tento mesac naj po vyplate kazdemu vyhovuje datum po vyplate ale uz kaslem nato teda tak teda organizujte a cinte sa a som zvedavy ci aj nieco bude este tento rok
RMarek_TT
Garáž (1)

Sloven, to mas pravdu... Kazdy mesiac... Ale uz som to riesil dakedy, vzdy v prvu sobotu som to organizoval... Na jeden dosli, ucast bola, fotky tu boli... Potom nikdo, to som tam bol len ja... Miesto o 3tej sa tam zisli auta o 4tej.. A potom zas nikto nebol...

Takze riesenie???

Treba napisat ss kazdemu clenovi HC z okolia TT, neh sa vyjadri v teme,a dohodneme...
Marekrossi
Dátum registrácie: 12.01.2009, 18:54
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marekrossi »

Ked nebudem nikde na cestách, tak dobehnem... :)
RMarek_TT
Garáž (1)

tak dobehni... to platy aj pre ostatnych, aj TTmirko, ked sa tak bucha do prs ze dojde... neham to tu vysiet teda na toho 15. 08 o 15:00 pri amfiku
Napísať odpoveď