Autor |
Správa |
< Racing ~ HondaClub Racing Team |
aapalo |
Zaslal: 17.09.2010, 11:20 |
|
|
Založený: 27 október 2008
1999 Honda Prelude |
LastV8 napísal: aapalo napísal: Idem do toho. Ozaj a piešťanský nevedia ako je to s Trebaticami?
do coho? s preludkou zacnes jazdit slalom?
S preludou jazdím slalom už dávno..Ale idem do toho, že by som sa zúčastnil prípadného tréningu. |
_________________ KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird |
|
Návrat hore |
|
DadAN |
Zaslal: 17.09.2010, 11:23 |
|
|
Založený: 04 január 2007
2006 Honda City |
aapalo napísal: Idem do toho. Ozaj a piešťanskí nevedia ako je to s Trebaticami?
Ked som tam bol naposledy pred par rokmi spat, dalo sa tam ist jazdit aj na aute s typkom sa to dalo dohodnut, trat je ale samozrejme stavana na motokari takze je trosku uzsia, ale jazdilo sa tam uz par zavodov a auta sa tam v pohode vosli. |
_________________ 4000 RPM? -kde ini este len zacinaju my uz sme skoncili Turbo POWER!! |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 17.09.2010, 11:27 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
aapalo napísal: LastV8 napísal: aapalo napísal: Idem do toho. Ozaj a piešťanský nevedia ako je to s Trebaticami?
S preludou jazdím slalom už dávno..Ale idem do toho, že by som sa zúčastnil prípadného tréningu.
a pohoda? ja mam trosku predsudky, ze budem v nevyhode voci autam s mensim razvorom....aj ked budem v kategorii aut do 2000 cm3, tak razvor bude ten mensi problem... |
_________________ Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 17.09.2010, 11:33 |
|
|
HC Team
2004 Honda Civic Coupe |
ked spominate Trebatice
|
|
Návrat hore |
|
aapalo |
Zaslal: 17.09.2010, 11:40 |
|
|
Založený: 27 október 2008
1999 Honda Prelude |
LastV8 napísal: aapalo napísal: LastV8 napísal: aapalo napísal: Idem do toho. Ozaj a piešťanský nevedia ako je to s Trebaticami?
S preludou jazdím slalom už dávno..Ale idem do toho, že by som sa zúčastnil prípadného tréningu.
a pohoda? ja mam trosku predsudky, ze budem v nevyhode voci autam s mensim razvorom....aj ked budem v kategorii aut do 2000 cm3, tak razvor bude ten mensi problem...
Predsudky sú opodstatnené , ale jazdiť sa s tým dá, vlastne jazdiť sa dá s hocičím. Ide o zábavu. A napr. slalom je veľká zábava. |
_________________ KRHLA Drag racing Nová Baňa
www.mongolrally.sk
XX blackbird |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 17.09.2010, 11:47 |
|
|
HC Team
2004 Honda Civic Coupe |
|
|
Návrat hore |
|
vticko |
Zaslal: 17.09.2010, 14:06 |
|
|
Založený: 23 október 2008
|
no s trebaticami je to tak, ze svojich znamich tam chalan necha nachvilu sa povozit, ale nejaka banda co dojde trenovat, tak to uz bude pytat zaplatene.. A ono trebatice su asi najlahsie zo vsetkych, nakolko cestu mas vymodelovanu, horsie je to pre novacika ked ide po letisku a draha je spravena z kuzelov.. ide aj o tu orientaciu a hladanie cesty.. Ono nikto na slalom neprisiel natrenovany a hned nieco vyhral, je to taka pinkacka na dlhsie kym sa do toho clovek dostane.. hlavne treba jazdit podnikove trate, skorej sa to clovek nauci ako ked budes kruzit dokola na nepodnikovej trati.. ja osobne som s vtickom zacal jazdit dobre casy az po asi pol roku kym som nadstavil auto, zistil tlaky gum, tvrdost tlmicov vpredu vzadu a kym som sa naucil aj trate.. a to si myslim, ze som sa do toho dostal celkom rychlo a aj celkom rychlo som odhadol nadstavenie auta.. moze sa stat, ze tento isty proces moze pri inom type auta trvat aj dlhsie.. pripadne zistis, ze auto na najlepsie umiestnenie ani nikdy nebude mat.. Ide aj o to mat auto co to zvladne a nielen sofera.. Pokial ti ide iba o zdokonalovanie sa na tvojom standartnom aute, tak rovno prid na preteky, je to najlepsia skola nakolko ta to tlaci ist co najlepsie narozdiel od treningu.. |
_________________ B16A2 EG6
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
http://www.mcp.estranky.sk/ |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 17.09.2010, 14:11 |
|
|
HC Team
2004 Honda Civic Coupe |
hej, ale kolko stoja si prenajat Trebatice? podla mna keby sa to rozlozilo, to urcite nebude extrem.... |
|
Návrat hore |
|
vticko |
Zaslal: 17.09.2010, 16:44 |
|
|
Založený: 23 október 2008
|
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 17.09.2010, 17:05 |
|
|
HC Team
2004 Honda Civic Coupe |
that's the spirit...
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 17.09.2010, 19:58 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Co takto zistit kolko pyta v Dunajskej..,myslim,ze Denka,alebo niekto mal kontakt na typka.
Dalsia alternativa pre bratislavskych a okolie je "kocka"pri Cunove kde sme chodili trenovat. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Papek |
Zaslal: 17.09.2010, 20:02 |
|
|
Moderátor
Založený: 09 september 2007
1996 Honda Civic |
na kocku su zakazy vjazdu z kazdej moznej strany... mozno cez povolenie by to slo |
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď" |
|
Návrat hore |
|
Branislav |
Zaslal: 17.09.2010, 20:09 |
|
|
Založený: 23 február 2007
2000 Honda CR-V |
co ja viem tak v DS na tej motokarovej drahe majitel nechce ziadne auta. Ale mozno ho to uz pomynulo. |
_________________ Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 17.09.2010, 20:44 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Papek napísal: na kocku su zakazy vjazdu z kazdej moznej strany... mozno cez povolenie by to slo
Na kocku sme chodili ked tam uz bol ten zakaz...Bez problemov.
Pravidelne tam chodili za nami policajti,dokonca raz isli aj drahu ,ktoru sme mali vyznacenu,niekde mam to video. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 17.09.2010, 20:46 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Branislav napísal: co ja viem tak v DS na tej motokarovej drahe majitel nechce ziadne auta. Ale mozno ho to uz pomynulo.
Mozno teraz tam nechce auta,lebo kedysi sme tam boli minimalne dva krat s autami. |
|
Návrat hore |
|
|