Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Stretko parkovisko kaufland trnavska BA 02.03.2010 21:30 |
funtomino |
Zaslal: 15.03.2010, 10:52 |
|
|
Založený: 08 jún 2007
2007 Honda Civic |
nelobuj, a radsej sa ukaz na obyc, zraze |
_________________ AHcTT
OZNAMKO 6.6. |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 15.03.2010, 10:59 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
funtomino napísal: nelobuj, a radsej sa ukaz na obyc, zraze
Nepotrebujem lobovat,staci pozriet fotky z minulej akcie,skor potrebujem vyhradit miesto pre hondakov aby mali vlastne parkovisko a zmestili sa.
Motre by tam mal mat lepsi fotak ako na zrazoch a mozete sa fotit v pitlajne cez prestavku,pekne zavodne miesto,atmosfera,ale jasne,treba vo vsetkom vidiet to zle... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
funtomino |
Zaslal: 15.03.2010, 11:02 |
|
|
Založený: 08 jún 2007
2007 Honda Civic |
vidim v tom fotografa gratis
M-R: v tom neni nic zle !!!! |
_________________ AHcTT
OZNAMKO 6.6. |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 15.03.2010, 11:08 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
funtomino napísal: vidim v tom fotografa gratis
?
Vsetci co tam fotia su gratis,su radi,ze tam mozu vobec fotit,malokto moze fotit v strede drahy, medzi drahu budu moct ist len dvaja clenovia HC,Motre a Matoxba. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
komar |
Zaslal: 15.03.2010, 11:50 |
|
|
Založený: 12 jún 2008
1998 Honda Prelude |
pri organizovanom foteni treba mysliet aj na to, ze fotky su krasne ak su auta ciste. Ked sa zacne jazdit uz budu "spinavsie" to je ale este okej. Ludia co pojdu jazdit tak si cez prestavku urcite nebudu prehadzovat kolesa pre krajsiu fotku. Ja osobne nebudem prehadzovat, ale urcite si niekto bude chciet na jazdenie dat ine kola. Nehovorim, ze je to zly napad, ja budem moc rad ak budem mat foto na okruhu |
_________________ (: |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 15.03.2010, 12:02 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Komar,je to aj tuning zraz,bude tam viac ludi co pridu vystavovat a nie jazdit,toto bolo myslene najma pre tych co budu vystavovat,lebo ti co jazdia maju uz pravdepodobne fotky z okruhu
Okrem toho dufam,ze bude sucho |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 15.03.2010, 14:29 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 15.03.2010, 20:58 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
jopal napísal: M&R napísal: ... mozeme spravit to fotenie na Ringu,...
Co je Ring, kde sa to riesi?
Slovakiaring,akcia 10.4.na nom. |
|
Návrat hore |
|
Motre |
Zaslal: 15.03.2010, 21:08 |
|
|
Založený: 14 október 2007
|
ospravedlnujem sa ale zvysne fotky dnes nebudu nakolko sa moj pobyt mimo SR necakane predlzil...
fotenie na ringu bude urcite, (ak sa nestane nic nepredvidane) ci aj v pitline uz zalezi od organizatora a zaujmu zucastnenych. so spinou a "skaredsimi" kolesami by som si starosti vobec nerobil, ved kazde auto co jazdi je po case aj spinave a je pochopitelne ze malokto ma na to aby mal X sad nadhernych diskov. aspon to bude vyzerat realne a nie len ako nastrcene auta na fotenie co sa tvaria ze jazdia. kto bude chciet odfoti sa aj na plechoch... sanca dostat sa do pitlinu uz len kvoli foteniu sa nenaskyta kazdy den, ci vikend. nikto nikoho nenuti
co sa tyka toho fotozrazu je dost mozne ze sa podari kvalitny fotak pozicat aj na tuto akciu zalezi od terminu a ochoty majitela, ktory mi zatial vychadza v ustrety (ci jak sa to pise...) s terminom sa nijak neponahlam bol to zatial len navrh. pripadne sa kludne mozu ozvat aj jednotlivci do SS, kedze pri vacsom mnozstve aut a rozdielnych poziadavkach na "pozadie" to bude docela narocne spojit. urcite zopar z vas bude chciet aj samostatne fotky a cakat jeden na druheho je tiez docela na píííííp.
co sa tyka toho "fotografa" zadarmo - ano je to zadarmo, nakolko je to moj konicek, ale priznam sa ze nejaku dobrovolnu symbolicku odmenu by som urcite neodmietol, naopak by mi to docela pomohlo. teda ani nie tak mne ako Sisinke pri snahe prebudit sa z umeleho spanku...
(pre tych co nevedia: Sisinka je moj Civic ktory bohuzial doplatil na moju hlupost) |
|
|
Návrat hore |
|
komar |
Zaslal: 15.03.2010, 22:25 |
|
|
Založený: 12 jún 2008
1998 Honda Prelude |
Motre ked Sisinku opravis tak ti vratim s5 bezpecnostnu vestu |
_________________ (: |
|
Návrat hore |
|
JEERII |
Zaslal: 21.03.2010, 13:10 |
|
|
Založený: 08 máj 2008
1994 Honda CR-X |
na SR sa seci vidime to je pekne.....ale chcelo by to opat v nejaky stvrtok akciu...2bera alebo komar???? (neviem kto to vzdy da dokopy) novy datum??? |
_________________ HONDA CRX Del sol 1.6 vtec |
|
Návrat hore |
|
piotir |
Zaslal: 07.11.2010, 10:39 |
|
|
Založený: 03 jún 2008
1999 Honda Civic |
sava.. co takto dat pred pred koncom roka tohoto daco vecie znova pred kauflandom..teraz tam postavili kraasnu nadzemnu garaz uplne na streche to je stale prazdne pekne osvetlene a zatial aj zadarmo sa tam da dostat takze by sme mohli daco spachat haa hm |
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 07.11.2010, 12:39 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
piotir napísal: sava.. co takto dat pred pred koncom roka tohoto daco vecie znova pred kauflandom..teraz tam postavili kraasnu nadzemnu garaz uplne na streche to je stale prazdne pekne osvetlene a zatial aj zadarmo sa tam da dostat takze by sme mohli daco spachat haa hm
a uz to je hotove?bo som videl rozostavanu stavbu tak som rozmyslal dat inde ale ked to je uz hotov tak vpohode |
Návrat hore |
|
Satikk |
Zaslal: 07.11.2010, 13:03 |
|
|
Založený: 17 január 2007
1993 Honda Civic |
a vyskriabu sa tam vsetci? |
|
|
Návrat hore |
|
Branislav |
Zaslal: 07.11.2010, 15:41 |
|
|
Založený: 23 február 2007
2000 Honda CR-V |
Satikk napísal: a vyskriabu sa tam vsetci?
S vysokozdviznym vozikom ano |
_________________ Breath the taste of delSol , Make tribute to delSol !
http://kocuriatko.mybrute.com <== Mas namna nervy ? Zbi ma !
Som len Kocurik. Let me be
Bazar dielov A kto si chce zalietat takOnline lietanie |
|
Návrat hore |
|
|