turanza napísal:hoši ja normalne ziram

normalne uvazujem ze zrusim svoju ucast,a ze sem prestanem chodit!!!to sa uz neda citat!!!otvorte novu temu radsej!!!
Hej,mas pravdu,neda sa to citat,ale preco by sme to mali zamykat,to mozem hned pomazat nicky ludi co s nami nesuhlasia a bude pokoj,ale tu ide o ine.Toto je forum.Chcel som to zamknut,ale potom by to len vrelo a prepuklo mozno inde,proste da sa to zamknut,pomazat a je pokoj,ale mame hned nieco zamykat,mazat ked niekto nesuhlasi?
Co ti tak vadi?
Stale sa snazime,aj ked zbytocne presviedcat argumentami,nie hlupostou,preto odpisujeme stale aj ked je to zbytocne.
Nechapem co ta tak poburuje,preco by si mal rusit svoju ucast,nechodit sem uz,teda jedine ak s nami nesuhlasis,potom chapem.Viem,ze je to tu nedostojne,ale kazdy si spravi svoj nazor preco,kto sa ako chova,kto ma pravdu a kto je ten rozumnejsi.
Pali dobre pises,aspon v tej druhej tebe bude klud,ja viem,ze by rozumni ludia boli radi keby sa to zamklo,ale to budeme vsetko tak riesit?chceme aby ste argumentami pochopili kto ma pravdu,aky smer je ten lepsi.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.