Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Celoslovensky HondaClub zraz 2011-nove hlasovanie.

Chces prist na zraz aj po precitani diskusie?

Ano.Ak budem moct.  
95%
  [ 58 ]  95%

Nie.  
4%
  [ 3 ]  4%

Celkom hlasov : 61
CRZ
Zaslal: 29.12.2010, 17:54 Odpovedať s citátom
Založený: 29 december 2010 Príspevky: 4 Bydlisko: nitra
Tento prispevok porusil pravidla fora a musel byt vymazany.

Moderatori.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
matoxba
Zaslal: 29.12.2010, 18:08 Odpovedať s citátom
Založený: 19 august 2007 Príspevky: 898 Bydlisko: Bratislava
CRZ tazko ti nieco odpisat...
sam sa prezentujes ako inteligentny a rozumny clovek Wink
kazdy si spravi nazor,nech sa ti dari
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tatoHP
Zaslal: 29.12.2010, 18:14 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
CRZ tu maš výťah o kvalite-odporúčam ti prečítať si celý posledný príspevok nie len to čo som vytiahol z textu aby si to pochopil poriadne

Akcia na urovni mozno aj v mensiom pocte ako hromadnom, sa mi rozhodne pozdava viac ako nejaka masovka neznamych ludi.

Skvely napad. Ako oddelit skutocnych zaujemcov zapalenych pre akciu od tych co len tak fantaziruju-v kontexte s výškou zálohy

Nemyslim,ze minimalny ale je to mozne,no na druhej strane lepsie minimalny pocet spravnaych ludi ako maximalny pocet nezvladnutelnej hordy ludi. /Dolezita je bezpecnost Exclamation

Exclamation Ak spravime cisto HONDA zraz, bojim sa, ze 90% ludi tam pride prave takych, s ktorymi je zbytocne sa zoznamovat.... Exclamation a ine dalsie nezmysli. Z tohto pohladu je forum Hondaclub.sk ako forum pre skutocnych nadsencov znacky honda je MRTVE. Exclamation

Zaslal: 29.12.2010, 18:32 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 664 Bydlisko: Nová Baňa 1999 Honda Prelude
Tak toto snáď nemôže byť ani pravda. Neverím vlastným očiam. Niekto tu napísal, že organizoval meeting. Vybavenie letiska- až vôbec hentaké letisko treba vybavovať, je nejaká organizácia? Lebo ten zraz bol všetko, len nie organizovaný. Tu vidno aj túžbu ludí, honďákov sa stretnúť-mať zraz keďže sú ochotní sa stretávať aj za takýchto podmienok. Celoslovenský Honda zraz určite bude a určite nebude len na letisku, keďže tam nikto z nás nie je schopný zabezpečiť to čo je potrebné: catering, WC, sprchy, ubytovanie... Zraz musí byť jednoznačne niekde v kempe poblíž letiska- týmto smerom by som sa uberal. Uvidíme čo napíše Marek, aké miesto rieši. Po novom roku aj my- nakoľko v okolí nás je veľa zapálených honďákov (nie však nekritických ibahonďákov) a spoločne niečo zbúchame ak to bude potrebné samozrejme.

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
turanza
Zaslal: 29.12.2010, 20:22 Odpovedať s citátom
Založený: 04 apríl 2010 Príspevky: 84 Bydlisko: SB 2007 Honda Civic
hoši ja normalne ziram Shocked normalne uvazujem ze zrusim svoju ucast,a ze sem prestanem chodit!!!to sa uz neda citat!!!otvorte novu temu radsej!!!
Milos
Zaslal: 29.12.2010, 20:33 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
CTR01: Chapem, ze si zapaleny pre Hondy, uz vyse roka a pol si vsimam, ako chodis na zrazy. No kolko ludi si uz na zrazoch spoznal ? Kolki z nich sa daju nazvat "stalymi clenmi", teda neprisli len na jeden-dva zrazy sa ukazat ? Kolki z nich maju co povedat o Hondach a prispievaju na fore do odbornych tem ?

Chceme sa stretavat s ludmi, ktori sa Hondou len chvalia, alebo radsej spozname ludi, ktori s Hondami aj ziju a vedia rozumne poradit a sirit skusenosti ?

Ak pridem na zraz, zaparkujem svoje H-cko medzi nehondy. Viem, ze to nebude horsia spolocnost.

Zaslal: 29.12.2010, 21:09 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 19 február 2008 Príspevky: 1746 Bydlisko: Bratislava
ak sa to bude "mazat" navrhujem dat do kravin, je to celkom haluz.. jak sme sa zhodli na zraze hondiakov a nehondiakov dnes, aspon je zabava.. Laughing
chalani nova tema uz je len ešte zamknuta. tam pojdu len veci k veci.. takze kto toto nema ako parodiu, tak nech nečita a nedviha si tlak.. a sleduje druhu spravnu temu.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
M&R
Zaslal: 29.12.2010, 21:21 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
turanza napísal:
hoši ja normalne ziram Shocked normalne uvazujem ze zrusim svoju ucast,a ze sem prestanem chodit!!!to sa uz neda citat!!!otvorte novu temu radsej!!!

Hej,mas pravdu,neda sa to citat,ale preco by sme to mali zamykat,to mozem hned pomazat nicky ludi co s nami nesuhlasia a bude pokoj,ale tu ide o ine.Toto je forum.Chcel som to zamknut,ale potom by to len vrelo a prepuklo mozno inde,proste da sa to zamknut,pomazat a je pokoj,ale mame hned nieco zamykat,mazat ked niekto nesuhlasi?
Co ti tak vadi?
Stale sa snazime,aj ked zbytocne presviedcat argumentami,nie hlupostou,preto odpisujeme stale aj ked je to zbytocne.
Nechapem co ta tak poburuje,preco by si mal rusit svoju ucast,nechodit sem uz,teda jedine ak s nami nesuhlasis,potom chapem.Viem,ze je to tu nedostojne,ale kazdy si spravi svoj nazor preco,kto sa ako chova,kto ma pravdu a kto je ten rozumnejsi.

Pali dobre pises,aspon v tej druhej tebe bude klud,ja viem,ze by rozumni ludia boli radi keby sa to zamklo,ale to budeme vsetko tak riesit?chceme aby ste argumentami pochopili kto ma pravdu,aky smer je ten lepsi.

Zaslal: 29.12.2010, 22:10 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
podla mojho nazoru sa to malo zamknut.
po precitani tejto temy komplet od zaciatku a vzhladom na to kolko ludi je tu rozhadanych tak sa opytam:
Ma vobec vyznam nieco organizovat?

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Sloven84
Zaslal: 29.12.2010, 22:17 Odpovedať s citátom
Založený: 11 január 2010 Príspevky: 114 Bydlisko: TT 1998 Honda Accord
chlapi nebol som na predvianočnom označovacom zraze kvôli chorobe ... ako to tam bolo, na fotkách vidno, že tam boli aj iné značky - prekážalo to niekomu?
Pochopil som, že HondaClub zraz bude niečo ako predvianočný, iba vo väčšom meradle - stretnutie členov HC z celého Slovenska, s ktorými si tu viac ako rok píšem, stretnutie s ľudmi, ktorým som vďačný za rady, info, návody, skúsenosti ...
Spája nás všetkých Honda, nedovoľme, aby nás Honda rozdelila. please
M&R
Zaslal: 29.12.2010, 22:29 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Marek,ma vobec vyznam nieco robit,pomahat,stretavat sa,pisat?
To sa pytam vzdy sam seba ked vam pomahame,ked ma niekto nastve tu ked zase odpisujem na milion ss denne,ked idem po diely a zabijem tym pol dna co by som mohol robit ine veci a niektori sa ani neozvu co si nieco objednali,alebo nezaplatia ked im nieco poslem a tak dalej a tak dalej..ma to vyznam?Tymto chcem len napisat,ze tato diskusia je len piesok pod nohami oproti tym kamenom co musime prekracovat denne.
Myslim si,ze hej,ma to vyznam,pre tych rozumnych urcite a verim,ze je ich tu viacej ako 50 a verim,ze aj ti chcu aby sa nieco organizovalo a pridu.
Rychlo sa vzdavas,ale ako ty chces,ja vas presviedcat a tahat nebudem,musite sa nakopnut vy a potiahnut to niekam,v podstate ja ani hondu nemam,hondaci by mali zamakat a pre druhych hondakov nieco robit,ak sa na to vykaslete tak sa nic nestane,bude to len klasika,snivat ako nieco spravit a kaslat na to.

Zaslal: 29.12.2010, 22:37 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
majo, z toho co som sa opytal nemozes posudit ci sa rychlo vzdavam. ale zraz je kvoli tomu aby sa ludia spoznali a istym sposobom spojili, lenze odkedy sa prislo s navrhom ma to prave opacny charakter.
a co mi je viac luto je to ze sa tu rozhadali ludia o ktorych som dufal ze sa na zraze ukazu a prave oni dotiahnu dalsich.
nechajme to tak, ale stale tvrdim, aspon docasne zamknutie na vychladnutie vasni by veci len prospelo. s tym ze sa tato tema(aj ked podla mna nikam nesmeruje) moze o par dni odomknut.
to len moj skromny nazor.

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
k3ksik
Zaslal: 29.12.2010, 22:42 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 11 apríl 2010 Príspevky: 810 Bydlisko: Sereď 2004 Honda Civic
ja sa pridam len v tom.Pokial budem mat v den celorocneho zrazu cas tak sto percentne pridem.Kludne dam aj prispevok na to pokial bude treba.Este som sice nebol na ziadnom zraziku,bo cas mi to nikdy nedovolil,ale pokial to vyjde tak budem velmi rad.A este dodam ze mne osobne nevadia auta inych znaciek.Hlavne nech tam je kopa dobrych ludi.. Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
M&R
Zaslal: 29.12.2010, 23:01 Odpovedať s citátom
opacny charakter?podla mna sa len oddelili jablka od hrusiek,ukazali ludia,co v nas je,opakujem,ti co to chapu,sedi im,ze im aj nehondaci pomahaju,niekto pomaha tak pridu,budu chciet ist dalej,ostatni mozu na iny zraz,ktory tu kludne podporime.
Ja osobne som rad,ze viem kto aky je aj keby nemal byt zraz,keby toto nevzniklo tak mam ine predstavy o ludoch,opakujem,ludia si aspon teraz uvedomia akou cestou chcu ist,vlastny nazor na vec,na ludi,ukazalo nas aki sme.
Marek,pritiahnut dalsich ludi?Ten kto toto cele chape,vyhovuje mu to ten pride,si nas najde,bude rad,mozno na dalsi zraz pridu sami,lebo to pochopia,ze to nie je o autach,ale o ludoch co v nich sedia,autu dava dusu clovek.

Zaslal: 29.12.2010, 23:09 Odpovedať s citátom
Porusim pravidlo aby som to zvyraznil.

Dal som nove hlasovanie aby mohli znovu hlasovat aj ti co ich ovplyvnila tato diskusia!
Takze hlasujte ci to ma vyznam.

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 11 z 13
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: