PS:kvoli nam otvoria podnik skor ciste kvoli nam tak please nech sa nas zide co najviac nech sa toto setko neriesilo pre par aut a par ludi...stay tuned
Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
s tym umyvanim hosani jasne nerieste skoda umyvat...ehm inac ziram ze zacinaju odpadavat prvii ludia hm moc ma to netesi teda ale co narobim...posledna vec pohar za najkrajsiu HONDU je uz nachystany nalesteny u mna na policke verim ze v sobotu vecer uz bude zdobit niekoho ineho policku
..na zajtra hlasia pocasie take ako dnes,no zraz plati kto pride pride co uz...
PS:kvoli nam otvoria podnik skor ciste kvoli nam tak please nech sa nas zide co najviac nech sa toto setko neriesilo pre par aut a par ludi...stay tuned
-
joki H tune
-
joki H tune
akurat som sa vratil domov a myslim ze jedna celkom pekne stravena sobota,pocasicko vyslo nadmieru,aut bolo menej ako sa hlasilo ale moc pekne kusky takze spokojnost...setkym zucastnenim vdaka ze ste prisli dufam ze nelutujete...
Durko setko najlepsie k narodkam a iez blahozelam k poharu
dufam ze sa takto stretneme aj niekedy na jar a v hojnejsom pocte...prichysta sa toho viac
see ya
Durko setko najlepsie k narodkam a iez blahozelam k poharu
-
joki H tune
-
joki H tune
takze k tomu zrazu v presove len tolko:bolo dobre ,ale bolo by este lepsie keby sme sa spoznavali viacej ako 3 hodiny.nejaka ta chata a alkohol by to spravilo
.velmi som sa tesil na zraz nakolko som chcel spoznat novych ludi..a aj ked si nepamatam mena tych co prisli (nech mi prepacia),tak dufam ze na dalsom zraze uz ich mena budem ovladat aj podla hlasu
...tesim sa na dalsi zraz na jar. ZUZI MOHLA SI NAPISAT ZE NEJDES!!! 
thakze fotos su k stiahnutiu tu(rapidshare;43,6MB) neupravene
a par som nahodil aj sem <<neskor dohodim aj ostatne na tu linku.
MarekVTi - vyfuk.mp3
a par som nahodil aj sem <<neskor dohodim aj ostatne na tu linku.
MarekVTi - vyfuk.mp3
dobre bolo a myslim ze bude este lepsie
som velmi rad ze sme sa videli a pokecali aj ked kratko.ale este bude na to cas.ten navod bol som si precital az teraz takze je odpustene
,a prepacte tie zasvinene plechovky nabuduce ich umyjeme doma.... tak a mam zasa nad cim rozmyslat,. ze marek vti.vdaka vam vsetky za peknu sobotu.banzai!
-
joki H tune
pito nic neboj podla aut nas spoznas hehe...ZUZKA veru ze si mohla aspon ciarku napisat ale pito hajil vase SPZ hah...nabuduce vymyslime cosi na dlhsie samozrejme aj s nejakymi sprievodnymi akciami a verim ze v hojnejsom pocte urcite potesi:)
Raso more si dal zvuk marekovho Vti a skoro som menil spodary,boa to je sound
masaker pustam si to dokolecka 
Raso more si dal zvuk marekovho Vti a skoro som menil spodary,boa to je sound