Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Honda zraz Prešov

joki H tune
Zaslal: 16.11.2007, 18:15 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
s tym umyvanim hosani jasne nerieste skoda umyvat...ehm inac ziram ze zacinaju odpadavat prvii ludia hm moc ma to netesi teda ale co narobim...posledna vec pohar za najkrajsiu HONDU je uz nachystany nalesteny u mna na policke verim ze v sobotu vecer uz bude zdobit niekoho ineho policku Smile ..na zajtra hlasia pocasie take ako dnes,no zraz plati kto pride pride co uz...
PS:kvoli nam otvoria podnik skor ciste kvoli nam tak please nech sa nas zide co najviac nech sa toto setko neriesilo pre par aut a par ludi...stay tuned
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
phantom
Zaslal: 17.11.2007, 2:45 Odpovedať s citátom
Založený: 28 september 2007 Príspevky: 107 Bydlisko: michalovce 1998 Honda Civic
Shocked hmm tak to bude zaujimave v takom pocasi...takze pomalicky pomaly do presova.inak nemame sajnu kde je ta sportova hala.nehodis na seba cislo ak by nas trebalo naviest?? Rolling Eyes
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
MarekVTi
Zaslal: 17.11.2007, 10:36 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
Takze: smer Poprad, velka svetelna krizovatka (Kaufland po pravej strane) do lava, rovno, potom cca po 500m na most do lava z mosta do prava rovno a po pravej strane by mala byt hala... tel kontakt: Joki 0910 191 338
Vela stastia Very Happy
joki H tune
Zaslal: 17.11.2007, 13:33 Odpovedať s citátom
marek ty si im to napisal tak ze si to budu musiet vytlacit na papier a mat nalepene na okne v aute ked pojdu Laughing taakze den D a hodina H zachvilku:))tesim sa
joki H tune
Zaslal: 17.11.2007, 18:42 Odpovedať s citátom
akurat som sa vratil domov a myslim ze jedna celkom pekne stravena sobota,pocasicko vyslo nadmieru,aut bolo menej ako sa hlasilo ale moc pekne kusky takze spokojnost...setkym zucastnenim vdaka ze ste prisli dufam ze nelutujete... Razz
Durko setko najlepsie k narodkam a iez blahozelam k poharu Very Happy dufam ze sa takto stretneme aj niekedy na jar a v hojnejsom pocte...prichysta sa toho viac Very Happy see ya
2Bera
Zaslal: 17.11.2007, 18:48 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
nahodou dajake fotky?

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
joki H tune
Zaslal: 17.11.2007, 19:10 Odpovedať s citátom
uz sa to riesi...ehm auticok bolo sedem a vykon dokopy cital bezmala 1000koni..nie zle no ne? Laughing coskoro fotoz
MarekVTi
Zaslal: 17.11.2007, 19:17 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
Heh no akurat sme dorazili z PO... za velmi konkretnu navigaciu ma nikto neukamenoval takze v poho... Tak ako pisal Joki trosku mensia ucast ale vyvazena peknymi kuskami... kto nebol nevie takze si to mozme zopakovat niekedy na jar ked nam bude priat pocasie...

Teším sa...
2Bera
Zaslal: 17.11.2007, 19:19 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
MarekVTi napísal:
Heh no akurat sme dorazili z PO... za velmi konkretnu navigaciu ma nikto neukamenoval takze v poho...

nedoslo ich menej koly tomu ze doteraz hladaju tu Halu podla tvojej navigacky? Very HappyVery HappyVery Happy Laughing

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
joki H tune
Zaslal: 17.11.2007, 19:37 Odpovedať s citátom
Laughing LOOOOOOOOOOOOOOOL Laughing uz davno som sa tak nezasmial ako teraz
pito25
Zaslal: 17.11.2007, 20:59 Odpovedať s citátom
Založený: 08 júl 2007 Príspevky: 7 1988 Honda Civic
takze k tomu zrazu v presove len tolko:bolo dobre ,ale bolo by este lepsie keby sme sa spoznavali viacej ako 3 hodiny.nejaka ta chata a alkohol by to spravilo Laughing .velmi som sa tesil na zraz nakolko som chcel spoznat novych ludi..a aj ked si nepamatam mena tych co prisli (nech mi prepacia),tak dufam ze na dalsom zraze uz ich mena budem ovladat aj podla hlasu Laughing ...tesim sa na dalsi zraz na jar. ZUZI MOHLA SI NAPISAT ZE NEJDES!!! Sad
RasoSVK
Zaslal: 17.11.2007, 21:50 Odpovedať s citátom
Založený: 30 jún 2007 Príspevky: 36 2000 Honda Civic
thakze fotos su k stiahnutiu tu(rapidshare;43,6MB) neupravene Embarassed Very Happy
a par som nahodil aj sem <<neskor dohodim aj ostatne na tu linku.
MarekVTi - vyfuk.mp3 Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
phantom
Zaslal: 18.11.2007, 3:48 Odpovedať s citátom
Založený: 28 september 2007 Príspevky: 107 Bydlisko: michalovce 1998 Honda Civic
dobre bolo a myslim ze bude este lepsie Very Happy som velmi rad ze sme sa videli a pokecali aj ked kratko.ale este bude na to cas.ten navod bol som si precital az teraz takze je odpustene Wink ,a prepacte tie zasvinene plechovky nabuduce ich umyjeme doma.... tak a mam zasa nad cim rozmyslat,. ze marek vti.vdaka vam vsetky za peknu sobotu.banzai!
joki H tune
Zaslal: 18.11.2007, 15:25 Odpovedať s citátom
pito nic neboj podla aut nas spoznas hehe...ZUZKA veru ze si mohla aspon ciarku napisat ale pito hajil vase SPZ hah...nabuduce vymyslime cosi na dlhsie samozrejme aj s nejakymi sprievodnymi akciami a verim ze v hojnejsom pocte urcite potesi:)
Raso more si dal zvuk marekovho Vti a skoro som menil spodary,boa to je sound Razz masaker pustam si to dokolecka Laughing
ZUZKACRX
Zaslal: 18.11.2007, 17:48 Odpovedať s citátom
Založený: 11 február 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Spišská Nová Ves 1988 Honda CR-X
velmi ma to mrzi Crying or Very sad nebudem tu rozoberat dovod preco som neprisla,pre mna su niektore veci dolezitejsie.............................................................
Mozno sa stretneme na jar Wink

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 5 z 64
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 62, 63, 64  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: