Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Treningove vikendy clenov hondaclubu...

peto009
Zaslal: 17.02.2008, 23:24 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
...a co takto ist v sobotu rano o piatej na kocku natrenovat a odtial by sme sa presunuli na Babu Very Happy Very Happy Very Happy

Zaslal: 18.02.2008, 11:32 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
Chalani prepacte ze meskam s tou casomierou ale mal som problemi pri vyrobe plosneho spoja ale tento tyzden by mi to mali spravit a osadene to budem mat za 3h takze hned ako mi dojde polsak sa do toho pustim
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 18.02.2008, 12:08 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
peto009 napísal:
...a co takto ist v sobotu rano o piatej na kocku natrenovat a odtial by sme sa presunuli na Babu Very Happy Very Happy Very Happy

...ja som za...

...len Petko v piatok vecer sa zastav po kuzele nech ma rano v sobotu tak skoro nezobudus Smile Smile

Zaslal: 18.02.2008, 22:38 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
...takze mame kuzele...su zlte a su male Smile snad nebude fukat vietor Smile ,ale je ich dobre vidiet...to keby uleteli Smile

Zaslal: 19.02.2008, 0:19 Odpovedať s citátom
Majo&Rado napísal:
...takze mame kuzele...su zlte a su male Smile snad nebude fukat vietor Smile ,ale je ich dobre vidiet...to keby uleteli Smile

Vsak keby ich odfukovalo,tak ich zalejeme olovom Very Happy Very Happy

Zaslal: 19.02.2008, 9:29 Odpovedať s citátom
Založený: 24 december 2006 Príspevky: 441 Bydlisko: Bratislava 1997 Honda Prelude
peto009 napísal:
Majo&Rado napísal:

Vsak keby ich odfukovalo,tak ich zalejeme olovom Very Happy Very Happy

alebo betonom.. par kubikov by som vedel vybavit Very Happy

BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Havran
Zaslal: 22.02.2008, 7:43 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
Vcra sa mi konecne podarilo vyrobit plosny spoj takze dnes to navrtam a zacnem osadzat ak to bude fungovat tak na buduci tyzden to budem testovat v terene...info zverejnim Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M&R
Zaslal: 24.02.2008, 12:01 Odpovedať s citátom
2.3.nedela sa ide na stvorec cca 14.00.mozno neskorsie,ako vam bude vyhovovat...
...piste...

Zaslal: 24.02.2008, 13:18 Odpovedať s citátom
Založený: 21 december 2006 Príspevky: 82 Bydlisko: Bratislava 1992 Honda Civic
mne by viac vyhovoval piatok alebo sobota...v nedelu som v praci Sad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
M&R
Zaslal: 24.02.2008, 16:57 Odpovedať s citátom
...pojdes nabuduce....kto pojde a kedy sa stretneme?

Zaslal: 24.02.2008, 18:49 Odpovedať s citátom
No o tej druhej by to vyhovovalo(uz na kocke)Len chcem upozornit vsetkych jazdychtivych hondakov,ze to v nedelu bude viacmenej o uprave povrchu a stavani drahy a ked vyde cas tak aj prve testovanie.....Cim viac vas pride tym viac napadov na postavenie drahy(neaka predstava uz je)
Tak sa napiste kto by siel,nech vieme ze nas tam bude viac ako len ja,Majo a Matulo Wink

Zaslal: 24.02.2008, 19:11 Odpovedať s citátom
Založený: 14 október 2007 Príspevky: 268 Bydlisko: Bratislava
idem s vami!
moj navrh by bol tam ist kludne skor prave kvoli tomu aby sme si stihli aj trosku pojazdit - prave pri stavani trate by sa mali podla mna robit testovacie jazdy aby to bolo jazditelne. az potom nastriekat pozicie kuzelov.
hlavne si nezabudnite zohnat co najvacsie metly (sikovny mozu aj dvoma naraz), a nejake kozene pracovne rukavice - asi by sme mali posunut aj ten vrak niekama do prec a poriadne to pod nim pozametat.
neviem ci by nebolo rozumne nieco povedat aj inym klubom o ktorych viete ze tam chodia aby tam uz nerobili zbytocny skodlivy bordel ked uz nedojdu pomoct...
a ci v nedelu alebo sobotu mi je jedno... - teda dufam ze do toho nic vazne nedojde...
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pa1ec
Zaslal: 24.02.2008, 19:24 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
ja by som aj dosiel... inak mohli by sme spravit taku povinnu brigadu...
omluveny budu len ti co pracuju...alebo donesu ospravedlnenku od rodicov... Wink
snad nam matulova praca zabezpeci aj nejake obcerstvenie... Razz Razz Razz

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
peto009
Zaslal: 24.02.2008, 19:36 Odpovedať s citátom
Motre-na ten vrak sa niekto ulakomil-uz tam neni Very Happy
Teraz je svetlo uz do 17:30tak by sa to mohlo stihnut,ale komu vyde moze dojst skor Wink

Zaslal: 24.02.2008, 19:43 Odpovedať s citátom
Založený: 09 september 2007 Príspevky: 67 Bydlisko: Bratislava
inak keby ste potrebovali previest tam nieco na dodavke dajte vediet, aspon sa tam pojdem pozriet
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 12 z 18
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: