Chalani prepacte ze meskam s tou casomierou ale mal som problemi pri vyrobe plosneho spoja ale tento tyzden by mi to mali spravit a osadene to budem mat za 3h takze hned ako mi dojde polsak sa do toho pustim
Vcra sa mi konecne podarilo vyrobit plosny spoj takze dnes to navrtam a zacnem osadzat ak to bude fungovat tak na buduci tyzden to budem testovat v terene...info zverejnim
No o tej druhej by to vyhovovalo(uz na kocke)Len chcem upozornit vsetkych jazdychtivych hondakov,ze to v nedelu bude viacmenej o uprave povrchu a stavani drahy a ked vyde cas tak aj prve testovanie.....Cim viac vas pride tym viac napadov na postavenie drahy(neaka predstava uz je)
Tak sa napiste kto by siel,nech vieme ze nas tam bude viac ako len ja,Majo a Matulo
idem s vami!
moj navrh by bol tam ist kludne skor prave kvoli tomu aby sme si stihli aj trosku pojazdit - prave pri stavani trate by sa mali podla mna robit testovacie jazdy aby to bolo jazditelne. az potom nastriekat pozicie kuzelov.
hlavne si nezabudnite zohnat co najvacsie metly (sikovny mozu aj dvoma naraz), a nejake kozene pracovne rukavice - asi by sme mali posunut aj ten vrak niekama do prec a poriadne to pod nim pozametat.
neviem ci by nebolo rozumne nieco povedat aj inym klubom o ktorych viete ze tam chodia aby tam uz nerobili zbytocny skodlivy bordel ked uz nedojdu pomoct...
a ci v nedelu alebo sobotu mi je jedno... - teda dufam ze do toho nic vazne nedojde...
ja by som aj dosiel... inak mohli by sme spravit taku povinnu brigadu...
omluveny budu len ti co pracuju...alebo donesu ospravedlnenku od rodicov...
snad nam matulova praca zabezpeci aj nejake obcerstvenie...
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO