Btw. bude sa aj zajtra lepit? Lebo uvazujem, ze sa zajtra zastavim, aj ked holka vravi, ze chce ist "inde", ale neviem, kde to jej "inde" je... V horsom pripade ju necham doma trucovat, v lepsom so mnou pride na mazde
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Papek napísal:Btw. bude sa aj zajtra lepit? Lebo uvazujem, ze sa zajtra zastavim, aj ked holka vravi, ze chce ist "inde", ale neviem, kde to jej "inde" je... V horsom pripade ju necham doma trucovat, v lepsom so mnou pride na mazde
...lepit sa este nebude nic,lebo kazdy jeden dostanete svoju nalepku samostatne ked pride cas.. a ten cas sa blizi ako vidite ked si spustite tuto stranku vzdy...
...a k tej holke...myslim si,ze spravna holka s tebou chvilku niekde vydrzi aj ked ju to tam nebavi...najma ked ty s nou vydrzis niekde kde to teba nemusi bavit o tom je laska a vztah...,ale ty vies...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Ono si myslim, ze by ju to nie ze nebavilo, ona okolo aut vyrastala a do aut vie toho mrte viac nez ja a aj sa o ne viac zaujima. Ono zenska ked sa zatne, tak jej mozes dat 1000 dovodov a aj tak si bude mliet to svoje.
Tak žiaľ nakoniec neprídem! mám nevyliečený zápal pľúc a teplota sa mi vyhupla na 39st., Tak ma to hnevá!!! Želám vám príjemnú zábavu a opatrne Ale na najbližší zraz prídem, sľubujem!
no, za nic nerucim, lebo s mojim sa dneska vecer porobilo mrte fotiek, ale su to nove baterky full nabite, tak aspon otestujem, kolko vydrzia
Sorry, voslo mi do toho nieco, tak nemozem byt na celom zraze... dojdem tam na audi allroad a o 14:30 vas budem musiet opustit a ist opacnym smerom ...
Bol som tam pozret na 15 minut a potom som musel odist ... ale bolo veeeeeeeeeeeeela hond , ale aj par baworakov ... neviem ci to niekto pocital, ale odhadom dokopy cca 30-40 aut ? proste hromada