6.4.2008, 14:00 - Spolocne stretko HondaClubu a BMWklubu

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Papek napísal:
Majo&Rado napísal:Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....
Ak si bol na operacii oci, tak presne viem, co to je... v novembri som ju absolvoval a ten prvy tyzden bol brutal. Ale stalo to za to.

...ja som bol v stvrtok takze vies ako mi je...:( a ako mi bude zajtra na zraze...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
MarekVTi
Dátum registrácie: 13.09.2007, 15:46
Garáž (1)

Re: RE:

Príspevok od používateľa MarekVTi »

tatoHP napísal:kto je zo Žiliny,kedy mate odchod a s kade,rad by som sa pridal k vam,nechce sa mi isť samemu
no zo Ziliny neviem ale z BJ by som vedel :D:D:D no dufam ze do Kalnej na mna nezabudnes :lol: a si dobre precitaj co pisal Majo... ziadne pretekanie :lol: :lol: :lol:
Papek
Moderátor
Dátum registrácie: 09.09.2007, 13:13
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Papek »

Btw. bude sa aj zajtra lepit? Lebo uvazujem, ze sa zajtra zastavim, aj ked holka vravi, ze chce ist "inde", ale neviem, kde to jej "inde" je... V horsom pripade ju necham doma trucovat, v lepsom so mnou pride na mazde :oops:
Obrázok
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
M&R
HC Team
Garáž (1)

Papek napísal:Btw. bude sa aj zajtra lepit? Lebo uvazujem, ze sa zajtra zastavim, aj ked holka vravi, ze chce ist "inde", ale neviem, kde to jej "inde" je... V horsom pripade ju necham doma trucovat, v lepsom so mnou pride na mazde :oops:
...lepit sa este nebude nic,lebo kazdy jeden dostanete svoju nalepku samostatne :) ked pride cas.. a ten cas sa blizi ako vidite ked si spustite tuto stranku vzdy...:)
...a k tej holke...myslim si,ze spravna holka s tebou chvilku niekde vydrzi aj ked ju to tam nebavi...najma ked ty s nou vydrzis niekde kde to teba nemusi bavit :) o tom je laska a vztah...,ale ty vies... :)
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Papek
Moderátor
Garáž (1)

Ono si myslim, ze by ju to nie ze nebavilo, ona okolo aut vyrastala a do aut vie toho mrte viac nez ja :oops: a aj sa o ne viac zaujima. Ono zenska ked sa zatne, tak jej mozes dat 1000 dovodov a aj tak si bude mliet to svoje.
Obrázok
EP2sport
Dátum registrácie: 27.03.2008, 19:37
Garáž (1)

Príspevok od používateľa EP2sport »

Tak žiaľ nakoniec neprídem! mám nevyliečený zápal pľúc a teplota sa mi vyhupla na 39st., :oops: Tak ma to hnevá!!! Želám vám príjemnú zábavu a opatrne :lol: Ale na najbližší zraz prídem, sľubujem!
Honda Civic 7G 3D Sport
ajdus
Dátum registrácie: 16.04.2007, 19:00
Garáž (2)

Príspevok od používateľa ajdus »

Banda, kedze sa nemozem zucastnit, cakam kvalitnu fotoreportaz. Nie ze sa zas vybiju baterky hned na zaciatku ;)
Papek
Moderátor
Garáž (1)

no, za nic nerucim, lebo s mojim sa dneska vecer porobilo mrte fotiek, ale su to nove baterky full nabite, tak aspon otestujem, kolko vydrzia :P
Obrázok
funtomino
Dátum registrácie: 08.06.2007, 3:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa funtomino »

Papek napísal:
Majo&Rado napísal:Papek: to nieje vyhovorka,to je realita,idem sa zblaznit od bolesti....
Ak si bol na operacii oci, tak presne viem, co to je... v novembri som ju absolvoval a ten prvy tyzden bol brutal. Ale stalo to za to.
Verim ze operacia oci je brutal, takze Majo&Rado, naco cumis do monitora. Mal si sa cely tyzden liecit a dnes byt fit. Vidimesa o 14h :)
Xader
Dátum registrácie: 19.03.2008, 16:27
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Xader »

Sorry, voslo mi do toho nieco, tak nemozem byt na celom zraze... :( dojdem tam na audi allroad :evil: :cry: :cry: :cry: a o 14:30 vas budem musiet opustit a ist opacnym smerom ... :evil:
M&R
HC Team
Garáž (1)

funtomino napísal:
Papek napísal:
Verim ze operacia oci je brutal, takze Majo&Rado, naco cumis do monitora. Mal si sa cely tyzden liecit a dnes byt fit. Vidimesa o 14h :)
...mne ani tak ten monitor nevadi ako niekedy tie vase "vtipne"prispevky. :)
funtomino
Dátum registrácie: 08.06.2007, 3:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa funtomino »

Majo&Rado napísal:
funtomino napísal:
Papek napísal: Ak si bol na operacii oci, tak presne viem, co to je... v novembri som ju absolvoval a ten prvy tyzden bol brutal. Ale stalo to za to.
...mne ani tak ten monitor nevadi ako niekedy tie vase "vtipne"prispevky. :)
to je super, ze sa bavis :)
boro
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:14
Garáž (2)

Príspevok od používateľa boro »

Kua a ja zase nemam kridlo... svacne ma...
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

no a bol niekto?
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Xader
Dátum registrácie: 19.03.2008, 16:27
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Xader »

Bol som tam pozret na 15 minut a potom som musel odist ... ale bolo veeeeeeeeeeeeela hond , ale aj par baworakov ... neviem ci to niekto pocital, ale odhadom dokopy cca 30-40 aut ? proste hromada :shock: :)
Zamknuté