Autosalón Incheba BA 15.-20.apríl 2008

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
boro
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:14
Garáž (2)

hmmm

Príspevok od používateľa boro »

Hmmm, a to ako ked tam chcem vliest zajtra autom, tak musim zase zaplatit vstupne? :shock:
Supafly666
Dátum registrácie: 21.10.2007, 17:01
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Supafly666 »

jj vstupne pre auto je este plus 150sk
MaroK
Dátum registrácie: 20.02.2008, 20:39
Garáž (4)

Príspevok od používateľa MaroK »

Hosi bolo fajn , rad som Vas vsetkych co ste tam boli spoznal ;) Len skoda ze rano prislo tak malo ludi :-/
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

mno ja som bol len na skok kuknut :) vcelku sa dalo ale vatsi relax som zazil v sade JK :D
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
omaron
Dátum registrácie: 12.07.2007, 17:43
Garáž (1)

Príspevok od používateľa omaron »

Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre :)) aj hondicky co nepoznam som si omrkol :)
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

...len skoda,ze sme sa nepozoznamovali...rad by som videl nove tvare :) ,
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Scray
Dátum registrácie: 22.12.2007, 18:42
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Scray »

omaron napísal:Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre :)) aj hondicky co nepoznam som si omrkol :)
presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..
Rodom
Dátum registrácie: 19.02.2007, 13:53
Garáž (5)

Príspevok od používateľa Rodom »

Scray napísal:
omaron napísal:Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre :)) aj hondicky co nepoznam som si omrkol :)
presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..
no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvorene ;)
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
omaron
Garáž (1)

no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvorene ;)[/quote]

Bol by som rad keby si aj mne privrel len ze som dnu bohuzial nebol koli nejakemu ...u BA..:(
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

fesaci len tu nefnukajte :wink: hlavne je ze ste tam vobec boli a ze bol krasny den...
omaron
Garáž (1)

Denka napísal:fesaci len tu nefnukajte :wink: hlavne je ze ste tam vobec boli a ze bol krasny den...
To teda mas pravdu pekny vyletik som mal aj s mojou Denkou :)
jurajjj
Dátum registrácie: 15.02.2008, 10:27
Garáž (1)

Príspevok od používateľa jurajjj »

Majo&Rado napísal:...len skoda,ze sme sa nepozoznamovali...rad by som videl nove tvare :) ,
No ved ja som aj chodil okolo tvojho nisana aj okolo hondiciek, ale nikde nikoho...zoznámil som sa len s petom009. A akcia bola super...
Scray
Dátum registrácie: 22.12.2007, 18:42
Garáž (2)

Príspevok od používateľa Scray »

Rodom napísal:
Scray napísal:
no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvorene ;)
hej no moze byt :oops: spolujazdcove ze?lebo kamos ich zatvaral, ja som zatvaral vodicove, hnup jeden..tak dakujem teda :D
Rodom
Dátum registrácie: 19.02.2007, 13:53
Garáž (5)

Príspevok od používateľa Rodom »

Scray napísal:
Rodom napísal:
Scray napísal:presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..
hej no moze byt :oops: spolujazdcove ze?lebo kamos ich zatvaral, ja som zatvaral vodicove, hnup jeden..tak dakujem teda :D
hej hej spolujazdcove to boli :) davaj nabuduce pozor na to ;) len som ti to nemal ani ako povedat, ze su otvorene, tak som ich skusil zavriet :)
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
PoD3s
Dátum registrácie: 14.04.2008, 22:33
Garáž (1)

Príspevok od používateľa PoD3s »

cawte vsetci..no v nedelu som dosiel do incheby okolo pol 10_tej a tiez ma ten pan v reflexnej vesticke otocil,nechapal som ale budis..ale najvacsie nervy som chytil ked som dosiel pod ten pristresok ci co to bolo za stan a tam same hrdzave hnusne plechovky,az na par peknych kuskov to bolo o nicom....inac obsmietal som sa okolo dvoch hondiciek s nalepkami hondaclub,no bohuzial nikto pri nich nebol..chcel som sa zoznamit a hlavne by som si chcel dat klubovu nalepku na karu :D mozno ste ma tam aj videli:modra mikina,cerne gate a nagelovaneho kohutika na gebulke...musime dat niekedy stretko bez toho ze by sa dial nejaky autosalon,napriklad v piestanoch na tuning zraze alebo take neco..majte sa zatial pekne a jazdite opatrne,je vela panov,ktori rozdavaju pokuty za rychlost :twisted:
Napísať odpoveď