Autosalón Incheba BA 15.-20.apríl 2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
- Supafly666
- Dátum registrácie: 21.10.2007, 17:01
- Garáž (1)
Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre
) aj hondicky co nepoznam som si omrkol 
presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..omaron napísal:Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre) aj hondicky co nepoznam som si omrkol
no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvoreneScray napísal:presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..omaron napísal:Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre) aj hondicky co nepoznam som si omrkol
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
hej no moze bytRodom napísal:no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvoreneScray napísal:presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..omaron napísal:Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre) aj hondicky co nepoznam som si omrkol
hej hej spolujazdcove to boliScray napísal:hej no moze bytRodom napísal:no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvoreneScray napísal:presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..spolujazdcove ze?lebo kamos ich zatvaral, ja som zatvaral vodicove, hnup jeden..tak dakujem teda
Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!!
cawte vsetci..no v nedelu som dosiel do incheby okolo pol 10_tej a tiez ma ten pan v reflexnej vesticke otocil,nechapal som ale budis..ale najvacsie nervy som chytil ked som dosiel pod ten pristresok ci co to bolo za stan a tam same hrdzave hnusne plechovky,az na par peknych kuskov to bolo o nicom....inac obsmietal som sa okolo dvoch hondiciek s nalepkami hondaclub,no bohuzial nikto pri nich nebol..chcel som sa zoznamit a hlavne by som si chcel dat klubovu nalepku na karu
mozno ste ma tam aj videli:modra mikina,cerne gate a nagelovaneho kohutika na gebulke...musime dat niekedy stretko bez toho ze by sa dial nejaky autosalon,napriklad v piestanoch na tuning zraze alebo take neco..majte sa zatial pekne a jazdite opatrne,je vela panov,ktori rozdavaju pokuty za rychlost 

.jpg)