Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Autosalón Incheba BA 15.-20.apríl 2008 |
boro |
Zaslal: 19.04.2008, 18:17 |
|
|
Založený: 18 december 2006
2016 Honda Civic |
Hmmm, a to ako ked tam chcem vliest zajtra autom, tak musim zase zaplatit vstupne? |
|
|
Návrat hore |
|
Supafly666 |
Zaslal: 19.04.2008, 18:58 |
|
|
Založený: 21 október 2007
2006 Honda Civic |
jj vstupne pre auto je este plus 150sk |
|
|
Návrat hore |
|
MaroK |
Zaslal: 20.04.2008, 17:36 |
|
|
Založený: 20 február 2008
2009 Honda Civic |
Hosi bolo fajn , rad som Vas vsetkych co ste tam boli spoznal Len skoda ze rano prislo tak malo ludi :-/ |
_________________ Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 20.04.2008, 18:28 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
mno ja som bol len na skok kuknut vcelku sa dalo ale vatsi relax som zazil v sade JK |
Návrat hore |
|
omaron |
Zaslal: 20.04.2008, 18:35 |
|
|
Založený: 12 júl 2007
|
Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre ) aj hondicky co nepoznam som si omrkol |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 20.04.2008, 19:16 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
...len skoda,ze sme sa nepozoznamovali...rad by som videl nove tvare , |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Scray |
Zaslal: 20.04.2008, 21:33 |
|
|
Založený: 22 december 2007
1991 Honda CR-X |
omaron napísal: Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre ) aj hondicky co nepoznam som si omrkol presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to.. |
|
|
Návrat hore |
|
Rodom |
Zaslal: 20.04.2008, 21:48 |
|
|
Založený: 19 február 2007
2010 Honda Accord |
Scray napísal: omaron napísal: Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre ) aj hondicky co nepoznam som si omrkol presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..
no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvorene |
_________________ Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!! |
|
Návrat hore |
|
omaron |
Zaslal: 20.04.2008, 22:13 |
|
|
|
no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvorene [/quote]
Bol by som rad keby si aj mne privrel len ze som dnu bohuzial nebol koli nejakemu ...u BA.. |
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 20.04.2008, 22:32 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
fesaci len tu nefnukajte hlavne je ze ste tam vobec boli a ze bol krasny den... |
|
|
Návrat hore |
|
omaron |
Zaslal: 20.04.2008, 22:46 |
|
|
|
Denka napísal: fesaci len tu nefnukajte hlavne je ze ste tam vobec boli a ze bol krasny den...
To teda mas pravdu pekny vyletik som mal aj s mojou Denkou |
|
|
Návrat hore |
|
jurajjj |
Zaslal: 21.04.2008, 7:12 |
|
|
Založený: 15 február 2008
1998 Audi A6 |
Majo&Rado napísal: ...len skoda,ze sme sa nepozoznamovali...rad by som videl nove tvare ,
No ved ja som aj chodil okolo tvojho nisana aj okolo hondiciek, ale nikde nikoho...zoznámil som sa len s petom009. A akcia bola super... |
|
|
Návrat hore |
|
Scray |
Zaslal: 21.04.2008, 19:44 |
|
|
Založený: 22 december 2007
1991 Honda CR-X |
Rodom napísal: Scray napísal: omaron napísal: Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre ) aj hondicky co nepoznam som si omrkol presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..
no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvorene hej no moze byt spolujazdcove ze?lebo kamos ich zatvaral, ja som zatvaral vodicove, hnup jeden..tak dakujem teda |
|
|
Návrat hore |
|
Rodom |
Zaslal: 21.04.2008, 21:08 |
|
|
Založený: 19 február 2007
2010 Honda Accord |
Scray napísal: Rodom napísal: Scray napísal: omaron napísal: Noo bol som aj ja len skoda ze ma ten "..." pri vstupe nepustil ze vraj len leštenky - ako keby som za to mohol ze 220 km cesty ti sposoby 100 musiek na skle 250 na narazniku a ranna hmla a voda neposobi o 2 hodinky na lesk najlepsie, somar.... ale Škoda 130R z BR v pohode dnu aj ine "hrdze"co som videl...a seriovky.... no nevadi aj tak bolo dobre ) aj hondicky co nepoznam som si omrkol presne tak, ten buzer@nt ma tiez nechcel pustit..ale hlavne ze v jednej casti to tam vyzeralo jak vrakovisko..tak som sa vykaslal na to..
no hej a mal si na tom parkovisku otvorene dvere, ktore som ti optom zatvaral, teda pootvorene hej no moze byt spolujazdcove ze?lebo kamos ich zatvaral, ja som zatvaral vodicove, hnup jeden..tak dakujem teda
hej hej spolujazdcove to boli davaj nabuduce pozor na to len som ti to nemal ani ako povedat, ze su otvorene, tak som ich skusil zavriet |
_________________ Nie je dôležité ako pri aute stojíš, ale ako ho riadiš!! |
|
Návrat hore |
|
PoD3s |
Zaslal: 22.04.2008, 17:42 |
|
|
Založený: 14 apríl 2008
1994 Honda CR-X |
cawte vsetci..no v nedelu som dosiel do incheby okolo pol 10_tej a tiez ma ten pan v reflexnej vesticke otocil,nechapal som ale budis..ale najvacsie nervy som chytil ked som dosiel pod ten pristresok ci co to bolo za stan a tam same hrdzave hnusne plechovky,az na par peknych kuskov to bolo o nicom....inac obsmietal som sa okolo dvoch hondiciek s nalepkami hondaclub,no bohuzial nikto pri nich nebol..chcel som sa zoznamit a hlavne by som si chcel dat klubovu nalepku na karu mozno ste ma tam aj videli:modra mikina,cerne gate a nagelovaneho kohutika na gebulke...musime dat niekedy stretko bez toho ze by sa dial nejaky autosalon,napriklad v piestanoch na tuning zraze alebo take neco..majte sa zatial pekne a jazdite opatrne,je vela panov,ktori rozdavaju pokuty za rychlost |
|
|
Návrat hore |
|
|