|
Autor |
Správa |
< Zrazy ~ 2.Live4tuning zraz Levice/ 30.5.-1.6.2008 |
Marek-TTN |
Zaslal: 10.05.2008, 16:31 |
|
|
Založený: 10 máj 2008
|
Ak zbožňujete autá a tuning máme tu niečo pre Vás. V dňoch 30. mája až 1. júna sa na kúpalisku Margita Ilona pri Leviciach uskutoční párty. Parkovanie priamo v areáli kúpaliska, jazda zručnosti, show&shine, night show, vyhodnotenie 3 najkrajších áut zrazu, tombola o hodnotné ceny, súťaž v hode diskom, stanovanie, grilovačka, diskotéka, karaoke, premietanie filmov, možnosť športových aktivít ako plážový volejbal (vo volejbale sa podľa záujmu môže uskutočniť aj turnaj) tenis, podľa počasia možno aj kúpanie a pod. Vstupné 200,-Sk/osoba, k dispozicii sú športoviská, wc, sprchy, kto by chcel bývat v chatke tak si môže objednaťchatku na http://www.margita-ilona.sk. O obcerstvenie sa budu starat bufety s veľmi dobrým jedlom a samozrejme aj pivom a kofolou a bude tu aj tuningovy jarmok. Poháre pre víťazov jazdy zručnosti a najkrajšie autá.
Vidíme sa na zraze, začíname v piatok 30.5. o 17:00 Very Happy
pridavam aj GPS suradnice 48*11'18.81 N 18*39'54.65 E mali by to byt suradnice priamo na vstup, ale je to cez google earth takze moze tu byt nejaka odchylka |
_________________ www.duchracing.sk |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 10.05.2008, 18:10 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
to sa zase maze...
dpc skoda ze idem na vychod..inac by som kukol |
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 10.05.2008, 18:33 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
2Bera napísal: to sa zase maze...
dpc skoda ze idem na vychod..inac by som kukol
prepac to som bola ja, ale myslim ze som ti nijak neuskodila....bolo zbytocne tu mat dva rovnake prispevky od fesaka a mna a ten tvoj som uz sekla aj s mojim |
|
Marek-TTN |
Zaslal: 10.05.2008, 18:47 |
|
|
|
Denka napísal: 2Bera napísal: to sa zase maze...
dpc skoda ze idem na vychod..inac by som kukol
prepac to som bola ja, ale myslim ze som ti nijak neuskodila....bolo zbytocne tu mat dva rovnake prispevky od fesaka a mna a ten tvoj som uz sekla aj s mojim
inak, denka, dakujem Dufam ze sa vidime na zraze, potom ta pozyvam na kofolu |
|
Návrat hore |
|
Marek-TTN |
Zaslal: 14.05.2008, 18:57 |
|
|
|
hej, Hondaci?? co je? snad ste sa len na nas nevykaslali a dufam ze uz sa pripravujete Vas prichod je vysoko ocakavany!!!! |
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 14.05.2008, 19:02 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
neboj, uz su nejake plany na prichod(beach voley team sa chysta ) |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|