2.Live4tuning zraz Levice/ 30.5.-1.6.2008

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Marek-TTN
Dátum registrácie: 10.05.2008, 16:28

2.Live4tuning zraz Levice/ 30.5.-1.6.2008

Príspevok od používateľa Marek-TTN »

Obrázok
Ak zbožňujete autá a tuning máme tu niečo pre Vás. V dňoch 30. mája až 1. júna sa na kúpalisku Margita Ilona pri Leviciach uskutoční párty. Parkovanie priamo v areáli kúpaliska, jazda zručnosti, show&shine, night show, vyhodnotenie 3 najkrajších áut zrazu, tombola o hodnotné ceny, súťaž v hode diskom, stanovanie, grilovačka, diskotéka, karaoke, premietanie filmov, možnosť športových aktivít ako plážový volejbal (vo volejbale sa podľa záujmu môže uskutočniť aj turnaj) tenis, podľa počasia možno aj kúpanie a pod. Vstupné 200,-Sk/osoba, k dispozicii sú športoviská, wc, sprchy, kto by chcel bývat v chatke tak si môže objednaťchatku na http://www.margita-ilona.sk. O obcerstvenie sa budu starat bufety s veľmi dobrým jedlom a samozrejme aj pivom a kofolou a bude tu aj tuningovy jarmok. Poháre pre víťazov jazdy zručnosti a najkrajšie autá.

Vidíme sa na zraze, začíname v piatok 30.5. o 17:00 Very Happy

pridavam aj GPS suradnice 48*11'18.81 N 18*39'54.65 E mali by to byt suradnice priamo na vstup, ale je to cez google earth takze moze tu byt nejaka odchylka
Používateľov profilový obrázok
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

Obrázok to sa zase maze...
dpc skoda ze idem na vychod..inac by som kukol ;)
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

2Bera napísal:Obrázok to sa zase maze...
prepac to som bola ja, ale myslim ze som ti nijak neuskodila....bolo zbytocne tu mat dva rovnake prispevky od fesaka a mna a ten tvoj som uz sekla aj s mojim :lol:
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Marek-TTN

Denka napísal:
2Bera napísal:Obrázok to sa zase maze...
prepac to som bola ja, ale myslim ze som ti nijak neuskodila....bolo zbytocne tu mat dva rovnake prispevky od fesaka a mna a ten tvoj som uz sekla aj s mojim :lol:
inak, denka, dakujem :) Dufam ze sa vidime na zraze, potom ta pozyvam na kofolu :)
Marek-TTN

hej, Hondaci?? co je? snad ste sa len na nas nevykaslali a dufam ze uz sa pripravujete :):):) Vas prichod je vysoko ocakavany!!!!
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

neboj, uz su nejake plany na prichod(beach voley team sa chysta :D )
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Napísať odpoveď