Zraz Dobrá Niva, nedela 1.6.2008,/odchod o 11:00 TESCO-BB

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

omaron
Dátum registrácie: 12.07.2007, 17:43
Garáž (1)

Príspevok od používateľa omaron »

2Bera napísal:nejde oto ze si to neviem zariadit ale to ze sa tu zriesil datum a ja som si to tak naplanoval aby som stihal aj vychod ked som uz na polceste od spisskej.

sak co :) vedenie si da snad raz cestu aj na vychod Obrázok
No tak ako 2Bera prides ci nie?
Používateľov profilový obrázok
2Bera
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa 2Bera »

omaron napísal:No tak ako 2Bera prides ci nie?
ne e bo vtom case budem na vychodze 8)
Obrázok
H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

2Bera napísal:
Shrink napísal:Hmm no skoda ze si to nevies nejako zariadit :(
nejde oto ze si to neviem zariadit ale to ze sa tu zriesil datum a ja som si to tak naplanoval aby som stihal aj vychod ked som uz na polceste od spisskej.

sak co :) vedenie si da snad raz cestu aj na vychod Obrázok
Zas si nevies odpustit ironicke poznamky, ze ta to este bavi. Pisal som s tatomHP, bolo by fajn, pokial by si im mohol zobrat nejaky material v podobe nalepiek a ECV podznaciek, ak mas moznost, napis mi SS kedy presne ides a dohodneme meet kde ti to odovzdam. Dik

A HC team na Vychod raz urcite pride - u mna je dost mozne ze koncom juna som tam. Bratia vychodniari, kde budem spat? :D
Duracell
Dátum registrácie: 22.03.2008, 12:41
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Duracell »

Potvrdzujem účasť
Rozprávaj, správaj sa, konaj - jednoducho povedané ži tak, aby si nesklamal sám seba.
Shrink
Dátum registrácie: 09.05.2008, 19:12
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Shrink »

No fajn takze ja tiez dojdem.
matoxba
Dátum registrácie: 19.08.2007, 8:46

Príspevok od používateľa matoxba »

ak sa nic nestane tak dofrcim aj ja
xtp
Dátum registrácie: 13.04.2008, 22:44
Garáž (1)

Príspevok od používateľa xtp »

ty co prichadzaju z opacnej strany to nieje moc vyhodne aby sne sa stretavali pred teskom ale skor vo Zvolene a bystricania a druha strana sa mozme pred teskom....
AHcTT
Fiat Power!
morloq
Garáž (1)

xtp napísal:ty co prichadzaju z opacnej strany to nieje moc vyhodne aby sne sa stretavali pred teskom ale skor vo Zvolene a bystricania a druha strana sa mozme pred teskom....
Dobry argument, mne je to sice jedno ked uz pojdem z BA, ale co sa stretnut priamo v dedine (je to dedina?) niekde pri kostole, :) (maju tam kostol?)
A odtial nas rumy odvedie na letisko.
DeniZ
Dátum registrácie: 10.09.2007, 7:33
Garáž (3)

Príspevok od používateľa DeniZ »

toto schvalujem. ak dojdem tak priamo do dediny, alebo sa vieme vo zv stretnut. neoplati sa mi prist do bb a potom tiahnut naspat do zv.
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Banda,spravte to tak ako to robime tu v BA.kto netrafi tak sa stretnete pred Tescom a pojdete spolu,ostatni na mieste,alebo v dedine.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
maroz
Dátum registrácie: 24.12.2006, 13:31
Garáž (1)

Príspevok od používateľa maroz »

a bude sa organizovať nejaký spoločný odchod z bratislavy? :) je možné že už budem mať hotový gangsta kchár :)(rozumej auto) :)) tak by som sa išiel kuknúť aj ja...
NH-0 championship white EK9
!!!honda the power of dreams!!!
AHcTT
rumy
Dátum registrácie: 13.02.2008, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa rumy »

chalani takyto mam plan.. ty co idu z okolia tesco musia byt presne o 11:00 tam stade vyrazame do ZV... tam sa stretneme okolo 11:40 pred Lidl to je pri autobusovej stanici ..a stade by sme mohli spolocne vyrazit.. na to letisko.. dalej este pripravim mapu a tu potom sem hodim.. spravim mapu od zv lebo viem ze co su ludia z BA tak im je vyhodnejsie ist do ZV a potom stade na letisko.. pani nebojte vsetko mam pod palcom :D
2Bera
Garáž (4)

rumy napísal:chalani takyto mam plan.. ty co idu z okolia tesco musia byt presne o 11:00 tam stade vyrazame do ZV... tam sa stretneme okolo 11:40 pred Lidl to je pri autobusovej stanici ..a stade by sme mohli spolocne vyrazit.. na to letisko.. dalej este pripravim mapu a tu potom sem hodim.. spravim mapu od zv lebo viem ze co su ludia z BA tak im je vyhodnejsie ist do ZV a potom stade na letisko.. pani nebojte vsetko mam pod palcom :D

jooo :D a preco je to zraz BB ked to je kusok od ZV ? :lol:
Obrázok
2Bera
Garáž (4)

morloq napísal:Zas si nevies odpustit ironicke poznamky, ze ta to este bavi.
Obrázok
Obrázok
morloq
Garáž (1)

rumy napísal:chalani takyto mam plan.. ty co idu z okolia tesco musia byt presne o 11:00 tam stade vyrazame do ZV... tam sa stretneme okolo 11:40 pred Lidl to je pri autobusovej stanici ..a stade by sme mohli spolocne vyrazit.. na to letisko.. dalej este pripravim mapu a tu potom sem hodim.. spravim mapu od zv lebo viem ze co su ludia z BA tak im je vyhodnejsie ist do ZV a potom stade na letisko.. pani nebojte vsetko mam pod palcom :D
super, perfektne...
Zamknuté