|
Autor |
Správa |
< Motocykle ~ motorkari HONDACLUB-u SLOVENSKO |
HMT |
Zaslal: 21.05.2008, 22:06 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
morloq napísal:
ja viem, ja viem :DDD
no neviem, ci vies.. trosku som totiz zmenil vyber..... |
Naposledy upravil HMT dňa 26.05.2008, 7:38, celkom upravené 1 krát. _________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 22.05.2008, 7:48 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
He,he...len sa prosim ta nezabi,strasne by nas to mrzelo ... ,sa tesim na sobotu ked ju uvidime...a doma to pochopi ... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 26.05.2008, 7:56 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
Majo&Rado napísal: He,he...len sa prosim ta nezabi,strasne by nas to mrzelo ... ,sa tesim na sobotu ked ju uvidime...a doma to pochopi ...
Takze Majo a Rado videli.. Foto hodim neskor, lebo este je na nej malinko co dorabat.. Zatial aspon info o mojej novej hracke:
Honda CBR 929 RR Fireblade, 2001, 152k pri 11000 ot./min. v serii, kompletny vyfukovy system Akrapovič Evolution TITAN - titanove zvody 4-2-1, prepoj. rura, koncovy ovalny tlmič tiez z titanu. Priamy vstrek PGM-FI, digitalna pristrojovka (samozrejme okrem otackomera), pneu: vpredu 120/70 ZR17, vzadu 190/50 ZR17. Skuseny jazdec da z 0-100 do 2,2 sek.
Ja osobne som ju este netocil na viac ako 7-8 tis. otacok. Tak sa to strasne berie dopredu, ze clovek musi mat respekt. Je to cistokrvny supersport urceny hlavne na okruh. V beznej premavke musim davat velky pozor a krotit svoje vasne.. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 26.05.2008, 8:54 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 26.05.2008, 10:11 |
|
|
Založený: 20 december 2006
|
No pekne HMT. Trochu sokujes, pretoze toto je nieco uplne ine co si povodne hovoril, ze by si chcel. RR hovori za vsetko...opatrne na RR? To musi predat, uz je len otazkou casu kedy prekonas strach, apropo RR si nekupuje clovek, ktory bude jazdit opatrne. Vsak HMT... |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 26.05.2008, 13:08 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
Tomáš napísal: No pekne HMT. Trochu sokujes, pretoze toto je nieco uplne ine co si povodne hovoril, ze by si chcel. RR hovori za vsetko...opatrne na RR? To musi predat, uz je len otazkou casu kedy prekonas strach, apropo RR si nekupuje clovek, ktory bude jazdit opatrne. Vsak HMT...
Samozrejme, ze obcas ponakladam... ale musi to byt vypadovka a najlepsie prazdna. Najdolezitejsie je neblaznit sa v meste, ci dedine, kde je husta premavka. Predvcerom mi prave volali rodicia, ze sa zabil na motorke sused. 32-rokov, v Topolcanoch pri Topvare predbiehal kolonu asi 12-tich aut naraz vo vysokej rychlosti, na konci ktorej bol kamion, co sa zacal otacat. Vpalil to rovno do neho cca 160 km rychlostou. Mal R1-ku cca tyzden. Este dve hodiny bojoval o zivot.. prehral. Bol rozflakany na cucky.
Je to obrovska vystraha pre vsetkych, co jazdia na SuperSportoch.. Viem, ze uz mnoho ludi na motorke zahucalo, ale ked zomrie clovek s ktorym som ako decko hraval futbal a robil rozne blbosti - pozeram sa na to trochu inak....
Tomas, na tomto sa v jednom kuse blaznit je skutocne hazardovanie so zivotmi vsetkych okolo a zivotom svojim. Na tom sa proste blaznit v meste neda. Za 8 sekund tam mam 200, maximalka elektronicky obmedzena na 299..
Chcem si ju uzit, pojazdit, mat k dispozicii ten obrovsky vykon na rychle a bezpecne predbiehanie, ale na cestovanie mi vklude staci 150 km/h. Aj tak tam uz pri 200 a viac nenormalne fuka a musim byt zalahnuty, co ma az tak nebavi. Tiez mam rad zakruty a kopce - ako P. Baba..
Zatial mam za sebou cca 600 km a som z nej nadseny... |
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 26.05.2008, 23:39 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
HMT napísal: Tomáš napísal: No pekne HMT. Trochu sokujes, pretoze toto je nieco uplne ine co si povodne hovoril, ze by si chcel. RR hovori za vsetko...opatrne na RR? To musi predat, uz je len otazkou casu kedy prekonas strach, apropo RR si nekupuje clovek, ktory bude jazdit opatrne. Vsak HMT...
Samozrejme, ze obcas ponakladam... ale musi to byt vypadovka a najlepsie prazdna. Najdolezitejsie je neblaznit sa v meste, ci dedine, kde je husta premavka. Predvcerom mi prave volali rodicia, ze sa zabil na motorke sused. 32-rokov, v Topolcanoch pri Topvare predbiehal kolonu asi 12-tich aut naraz vo vysokej rychlosti, na konci ktorej bol kamion, co sa zacal otacat. Vpalil to rovno do neho cca 160 km rychlostou. Mal R1-ku cca tyzden. Este dve hodiny bojoval o zivot.. prehral. Bol rozflakany na cucky.
Je to obrovska vystraha pre vsetkych, co jazdia na SuperSportoch.. Viem, ze uz mnoho ludi na motorke zahucalo, ale ked zomrie clovek s ktorym som ako decko hraval futbal a robil rozne blbosti - pozeram sa na to trochu inak....
Tomas, na tomto sa v jednom kuse blaznit je skutocne hazardovanie so zivotmi vsetkych okolo a zivotom svojim. Na tom sa proste blaznit v meste neda. Za 8 sekund tam mam 200, maximalka elektronicky obmedzena na 299..
Chcem si ju uzit, pojazdit, mat k dispozicii ten obrovsky vykon na rychle a bezpecne predbiehanie, ale na cestovanie mi vklude staci 150 km/h. Aj tak tam uz pri 200 a viac nenormalne fuka a musim byt zalahnuty, co ma az tak nebavi. Tiez mam rad zakruty a kopce - ako P. Baba..
Zatial mam za sebou cca 600 km a som z nej nadseny...
Mudro pises, mysli na to vzdy ked si budes nasadzovat prilbu Zelam vela zabavnych km. |
_________________ Mas uz podznacky a nalepky HC?
ZAPOJ SA! |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 27.05.2008, 0:16 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
HMTovi sa nesmie nic stat ...!
...a je to brutal parada,uvidite na zraze som rad,ze je Hamlet rad a vidiet to na nom,ze je stastny
...dame the run niekedy a budem tocit z auta a naopak... . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 27.05.2008, 7:36 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
Mas pravdu.. tesim sa z toho hrozne moc. Len to blbe celne plexi stale nechodi. Ach, tie nase (a ceske) posty. ..aaaaaa este tie polepy potrebujem ryyyyyychloooooooooo.. To budu zas isto 2 tyzdne.
Majo: posielam ti mail. |
|
Návrat hore |
|
BAD-ANGEL |
Zaslal: 27.05.2008, 14:02 |
|
|
Založený: 25 február 2007
|
Ja sa uz zopar rokov vozim ako spolujazdec na roznych motorkach a tento rok som sa konecne naucila aj sama jazdit ale svoju vlastnu motorku si kupit netrufam ked vidim kazdy den v spravach ze sa niekto zabil .
Jazdila som aj na 4kolke yamahe raptor aj na yamahe 660 endure XT a je to parada ale zatial ostavam v "polohe" spolujazdca
Inak sa mi velmi paci Honda CBR 125 Repsol |
_________________ Žijeme len raz, tak žime nadoraz! |
|
Návrat hore |
|
30b1 |
Zaslal: 30.05.2008, 15:11 |
|
|
Založený: 08 január 2008
|
HMT napísal: Mas pravdu.. tesim sa z toho hrozne moc. Len to blbe celne plexi stale nechodi. Ach, tie nase (a ceske) posty. ..aaaaaa este tie polepy potrebujem ryyyyyychloooooooooo.. To budu zas isto 2 tyzdne.
Majo: posielam ti mail.
teda gratulujem, stroj poznam doverne, dobry vyber. ale neprehnal si to trosku s tym zrychlenim z 0 na 100 km/h? |
|
|
Návrat hore |
|
Miro |
Zaslal: 02.06.2008, 21:00 |
|
|
Založený: 11 máj 2008
1998 Honda Civic |
No caute, ja mam kawasaki ZX6R ninja,rok 97/98, super masina,je to moja uz druha kawasaki. |
_________________ Mam rad rychle auta,moto a vsetko co ma motor a vsetko co ma unesie a netreba to tlacit. |
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 02.06.2008, 21:14 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
chmelo |
Zaslal: 03.06.2008, 7:36 |
|
|
Založený: 08 apríl 2008
|
morloq napísal: HMT napísal: No - vidim, ze ste sa tu celkom rozbehli. Aj ked trosku inym smerom ako by som cakal
Co sa mna osobne tyka, mal som viacero motoriek, teraz ide moj "veteran" Honda VFR 750F paaaa paaaa a onedlho sa tu dozviete, co som poriesil - malo by to byt do tejto soboty. Zatial prezradim, ze je to (napodiv) Honda, ma to viac ako 150k, ladene titanove zvody a vyfuk a je modro-bielo-zlta. Ak bude pekne - pridem na nej na zraz, ktory bude koncom juna.
ja viem, ja viem :DDD
Tak konečne niesom na svete sám "veteránista"
S mangelínou sme začínali Tatranom 125, potom výmena za Jawu 350-634. Potom išla aj tá z domu s tým, že ďalšiu motorienku si zadovážime, až keď deti odrastú....ale to by sa na scéne nesmela objaviť moja vysnívaná HONDA CX500 Síce som vždy túžil po cesťáku, ale neohrnul som nos ani nad Customom, takže už je v garáži.
Momentálne je napoly rozobratá, ale hádam ju v dohľadnej dobe dám zas do kopy a pôjde na veteránske značky...teda, keď všetko klapne
Viac môjho chvastanie je toť : http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=375 |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 03.06.2008, 12:28 |
|
|
HC Team
2012 Honda Civic |
30b1 napísal: ...ale neprehnal si to trosku s tym zrychlenim z 0 na 100 km/h?
neprehnal. Ide to na 1-tke 110. Ma 170 kg a s otvorenym filtrom, ladenymi zvodmi a vyfukom to ma (zmeranych na brzde) 165 koni.
..ale pisal som, ze s dobrym jazdcom. Ja to urcite nedam, lebo je problem najst pri akceleracii kompromis medzi tym, aby to zacalo hrabat a tym, aby sa to zacalo dvihat na zadne. Dufam, ze sa mi jedneho dna podari to zrychlenie nejako zmerat.. |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|
|