motorkari HONDACLUB-u SLOVENSKO

Všetko o jednostopových riadených strelách zem-zem, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

Používateľov profilový obrázok
HMT
HC Team
Dátum registrácie: 21.12.2006, 21:39
Garáž (4)

Príspevok od používateľa HMT »

morloq napísal: ja viem, ja viem :DDD
no neviem, ci vies.. trosku som totiz zmenil vyber.....
Naposledy upravil/-a HMT v 26.05.2008, 7:38, upravené celkom 1 krát.
Hamlet
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

He,he...len sa prosim ta nezabi,strasne by nas to mrzelo ... ,sa tesim na sobotu ked ju uvidime...a doma to pochopi :) ...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
HMT
HC Team
Garáž (4)

Majo&Rado napísal:He,he...len sa prosim ta nezabi,strasne by nas to mrzelo ... ,sa tesim na sobotu ked ju uvidime...a doma to pochopi :) ...
Takze Majo a Rado videli.. Foto hodim neskor, lebo este je na nej malinko co dorabat.. Zatial aspon info o mojej novej hracke:

Honda CBR 929 RR Fireblade, 2001, 152k pri 11000 ot./min. v serii, kompletny vyfukovy system Akrapovič Evolution TITAN - titanove zvody 4-2-1, prepoj. rura, koncovy ovalny tlmič tiez z titanu. Priamy vstrek PGM-FI, digitalna pristrojovka (samozrejme okrem otackomera), pneu: vpredu 120/70 ZR17, vzadu 190/50 ZR17. Skuseny jazdec da z 0-100 do 2,2 sek.
Ja osobne som ju este netocil na viac ako 7-8 tis. otacok. Tak sa to strasne berie dopredu, ze clovek musi mat respekt. Je to cistokrvny supersport urceny hlavne na okruh. V beznej premavke musim davat velky pozor a krotit svoje vasne..
Hamlet
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

HMT gratulacie... a opatrne, chceme ta mat celeho... :)
Tomáš
Dátum registrácie: 20.12.2006, 14:03

Príspevok od používateľa Tomáš »

No pekne HMT. Trochu sokujes, pretoze toto je nieco uplne ine co si povodne hovoril, ze by si chcel.:) RR hovori za vsetko...opatrne na RR? To musi predat, uz je len otazkou casu kedy prekonas strach, apropo RR si nekupuje clovek, ktory bude jazdit opatrne.:) Vsak HMT...
HMT
HC Team
Garáž (4)

Tomáš napísal:No pekne HMT. Trochu sokujes, pretoze toto je nieco uplne ine co si povodne hovoril, ze by si chcel.:) RR hovori za vsetko...opatrne na RR? To musi predat, uz je len otazkou casu kedy prekonas strach, apropo RR si nekupuje clovek, ktory bude jazdit opatrne.:) Vsak HMT...
Samozrejme, ze obcas ponakladam... ale musi to byt vypadovka a najlepsie prazdna. Najdolezitejsie je neblaznit sa v meste, ci dedine, kde je husta premavka. Predvcerom mi prave volali rodicia, ze sa zabil na motorke sused. 32-rokov, v Topolcanoch pri Topvare predbiehal kolonu asi 12-tich aut naraz vo vysokej rychlosti, na konci ktorej bol kamion, co sa zacal otacat. Vpalil to rovno do neho cca 160 km rychlostou. Mal R1-ku cca tyzden. Este dve hodiny bojoval o zivot.. prehral. Bol rozflakany na cucky.
Je to obrovska vystraha pre vsetkych, co jazdia na SuperSportoch.. Viem, ze uz mnoho ludi na motorke zahucalo, ale ked zomrie clovek s ktorym som ako decko hraval futbal a robil rozne blbosti - pozeram sa na to trochu inak....

Tomas, na tomto sa v jednom kuse blaznit je skutocne hazardovanie so zivotmi vsetkych okolo a zivotom svojim. Na tom sa proste blaznit v meste neda. Za 8 sekund tam mam 200, maximalka elektronicky obmedzena na 299..

Chcem si ju uzit, pojazdit, mat k dispozicii ten obrovsky vykon na rychle a bezpecne predbiehanie, ale na cestovanie mi vklude staci 150 km/h. Aj tak tam uz pri 200 a viac nenormalne fuka a musim byt zalahnuty, co ma az tak nebavi. Tiez mam rad zakruty a kopce - ako P. Baba..

Zatial mam za sebou cca 600 km a som z nej nadseny...
Hamlet
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Príspevok od používateľa morloq »

HMT napísal:
Tomáš napísal:No pekne HMT. Trochu sokujes, pretoze toto je nieco uplne ine co si povodne hovoril, ze by si chcel.:) RR hovori za vsetko...opatrne na RR? To musi predat, uz je len otazkou casu kedy prekonas strach, apropo RR si nekupuje clovek, ktory bude jazdit opatrne.:) Vsak HMT...
Samozrejme, ze obcas ponakladam... ale musi to byt vypadovka a najlepsie prazdna. Najdolezitejsie je neblaznit sa v meste, ci dedine, kde je husta premavka. Predvcerom mi prave volali rodicia, ze sa zabil na motorke sused. 32-rokov, v Topolcanoch pri Topvare predbiehal kolonu asi 12-tich aut naraz vo vysokej rychlosti, na konci ktorej bol kamion, co sa zacal otacat. Vpalil to rovno do neho cca 160 km rychlostou. Mal R1-ku cca tyzden. Este dve hodiny bojoval o zivot.. prehral. Bol rozflakany na cucky.
Je to obrovska vystraha pre vsetkych, co jazdia na SuperSportoch.. Viem, ze uz mnoho ludi na motorke zahucalo, ale ked zomrie clovek s ktorym som ako decko hraval futbal a robil rozne blbosti - pozeram sa na to trochu inak....

Tomas, na tomto sa v jednom kuse blaznit je skutocne hazardovanie so zivotmi vsetkych okolo a zivotom svojim. Na tom sa proste blaznit v meste neda. Za 8 sekund tam mam 200, maximalka elektronicky obmedzena na 299..

Chcem si ju uzit, pojazdit, mat k dispozicii ten obrovsky vykon na rychle a bezpecne predbiehanie, ale na cestovanie mi vklude staci 150 km/h. Aj tak tam uz pri 200 a viac nenormalne fuka a musim byt zalahnuty, co ma az tak nebavi. Tiez mam rad zakruty a kopce - ako P. Baba..

Zatial mam za sebou cca 600 km a som z nej nadseny...
Mudro pises, mysli na to vzdy ked si budes nasadzovat prilbu :) Zelam vela zabavnych km.
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

HMTovi sa nesmie nic stat :wink: ...!

...a je to brutal parada,uvidite na zraze :) som rad,ze je Hamlet rad a vidiet to na nom,ze je stastny :)
...dame the run niekedy a budem tocit z auta a naopak... :) .
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
HMT
HC Team
Garáž (4)

Mas pravdu.. tesim sa z toho hrozne moc. Len to blbe celne plexi stale nechodi. Ach, tie nase (a ceske) posty. ..aaaaaa este tie polepy potrebujem ryyyyyychloooooooooo.. To budu zas isto 2 tyzdne.
Majo: posielam ti mail.
Hamlet
BAD-ANGEL
Dátum registrácie: 25.02.2007, 15:40

moto

Príspevok od používateľa BAD-ANGEL »

Ja sa uz zopar rokov vozim ako spolujazdec na roznych motorkach :) a tento rok som sa konecne naucila aj sama jazdit ale svoju vlastnu motorku si kupit netrufam ked vidim kazdy den v spravach ze sa niekto zabil :( .
Jazdila som aj na 4kolke yamahe raptor aj na yamahe 660 endure XT a je to parada ale zatial ostavam v "polohe" spolujazdca :)

Inak sa mi velmi paci Honda CBR 125 Repsol 8)
Žijeme len raz, tak žime nadoraz!
30b1
Dátum registrácie: 08.01.2008, 22:57
Garáž (1)

Príspevok od používateľa 30b1 »

HMT napísal:Mas pravdu.. tesim sa z toho hrozne moc. Len to blbe celne plexi stale nechodi. Ach, tie nase (a ceske) posty. ..aaaaaa este tie polepy potrebujem ryyyyyychloooooooooo.. To budu zas isto 2 tyzdne.
Majo: posielam ti mail.
teda gratulujem, stroj poznam doverne, dobry vyber. ale neprehnal si to trosku s tym zrychlenim z 0 na 100 km/h? :wink:
Miro
Dátum registrácie: 11.05.2008, 12:55
Garáž (3)

moto

Príspevok od používateľa Miro »

No caute, ja mam kawasaki ZX6R ninja,rok 97/98, super masina,je to moja uz druha kawasaki.
Mam rad rychle auta,moto a vsetko co ma motor a vsetko co ma unesie a netreba to tlacit.
morloq
Dátum registrácie: 12.12.2006, 21:18
Garáž (1)

Re: moto

Príspevok od používateľa morloq »

Miro napísal:No caute, ja mam kawasaki ZX6R ninja,rok 97/98, super masina,je to moja uz druha kawasaki.
skoda ze nie Hondu :)
chmelo
Dátum registrácie: 08.04.2008, 13:34

Príspevok od používateľa chmelo »

morloq napísal:
HMT napísal:No - vidim, ze ste sa tu celkom rozbehli. Aj ked trosku inym smerom ako by som cakal :)

Co sa mna osobne tyka, mal som viacero motoriek, teraz ide moj "veteran" Honda VFR 750F paaaa paaaa a onedlho sa tu dozviete, co som poriesil - malo by to byt do tejto soboty. Zatial prezradim, ze je to (napodiv) Honda, ma to viac ako 150k, ladene titanove zvody a vyfuk a je modro-bielo-zlta. Ak bude pekne - pridem na nej na zraz, ktory bude koncom juna.
ja viem, ja viem :DDD
Tak konečne niesom na svete sám "veteránista" :lol:
S mangelínou sme začínali Tatranom 125, potom výmena za Jawu 350-634. Potom išla aj tá z domu s tým, že ďalšiu motorienku si zadovážime, až keď deti odrastú....ale to by sa na scéne nesmela objaviť moja vysnívaná HONDA CX500 :shock: Síce som vždy túžil po cesťáku, ale neohrnul som nos ani nad Customom, takže už je v garáži.
Momentálne je napoly rozobratá, ale hádam ju v dohľadnej dobe dám zas do kopy a pôjde na veteránske značky...teda, keď všetko klapne :roll: :wink:

Viac môjho chvastanie je toť :lol: : http://forum.hondaclub.sk/viewtopic.php?t=375
HMT
HC Team
Garáž (4)

30b1 napísal:...ale neprehnal si to trosku s tym zrychlenim z 0 na 100 km/h? :wink:
neprehnal. Ide to na 1-tke 110. Ma 170 kg a s otvorenym filtrom, ladenymi zvodmi a vyfukom to ma (zmeranych na brzde) 165 koni.
..ale pisal som, ze s dobrym jazdcom. Ja to urcite nedam, lebo je problem najst pri akceleracii kompromis medzi tym, aby to zacalo hrabat a tym, aby sa to zacalo dvihat na zadne. Dufam, ze sa mi jedneho dna podari to zrychlenie nejako zmerat..
Hamlet
Napísať odpoveď