Ale samozrejme mate obaja pravdu len proste treba dako zacat
Zraz Dobrá Niva, nedela 1.6.2008,/odchod o 11:00 TESCO-BB
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
BB
Takze DaniZ a Danciswift s tym zrazom na bolkovciach je to samozrejme dobry napad a mozno by sa mohlo ist pozret aj v sobotu 31.5 do Levic..a co sa tyka honda stretka 1.6. to stretko sa robi hlavne s toho dvovodu aby sme sa stretli pokecali vymenili kontakty a dohodli sa ako sa zorganizovat a ist napr aj na taku akciu ako budu Bolkovce alebo dalsie zrazy...stretneme dohodneme pokecame a ked pojdeme o tyzden na zraz tak uz budeme dohodnuty co a ako
a aspon sa to skusi takto nieco male dat dokopy na strednom slovensku co moze byt take predpriprava pre daky celoslovensky honda zraz
Re: BB
dik za uznanie havran. dobre padne, ked vidim ze moj napad bol aspon pochopeny. ved dame aj toto aj bolkovce a budeme spokojny vsetci. chcem vidiet ako sa budu vase hondy drzat na sprintochHavran napísal:Takze DaniZ a Danciswift s tym zrazom na bolkovciach je to samozrejme dobry napad a mozno by sa mohlo ist pozret aj v sobotu 31.5 do Levic..a co sa tyka honda stretka 1.6. to stretko sa robi hlavne s toho dvovodu aby sme sa stretli pokecali vymenili kontakty a dohodli sa ako sa zorganizovat a ist napr aj na taku akciu ako budu Bolkovce alebo dalsie zrazy...stretneme dohodneme pokecame a ked pojdeme o tyzden na zraz tak uz budeme dohodnuty co a akoa aspon sa to skusi takto nieco male dat dokopy na strednom slovensku co moze byt take predpriprava pre daky celoslovensky honda zraz
Ked vylestis, daj si pyzamo aby vrabec nemal sancu a spi vnutri aby si nezmokolnota11 napísal:Dnes vylestim v noci poprsi popripade obs*re vrabec a som tam kde som bol pred lestenimDenka napísal:nevykecavajte tu a lestite kaary![]()
![]()
EE staci v sobotu 31![]()
![]()
Takze mozme sa dalej vykecavat![]()
![]()
good idea, pecenu divinu mozemnota11 napísal: Mozno by bolo dobre chytit nijaku zver a upiect
Nooo my bystricania by sme sa mohli trosku ponamhat ked sa uz blavaci dotrepu:D ja by som aj daky ten gulaš zvladol , domaci co vy nato??morloq napísal:Samozrejme som za, len som chcel domacim usetrit namahuMajo&Rado napísal:...podla mna by bolo fajn keby nieco pogrilovali,lebo budeme asi dost hladni
,lebo asi do koliby sa vsetci nezmestime ,teda dufam,ze nas pride dost
.
.
samozrejme mozme aj poopekat...
ja nic, ja muzikant...
z dovodu prenechania orgaizacnych zalezitosti na domace osadenstvo, boli moje prispevky ciastocne zmazane...
ja sa pokusim zabezpecit nejaky ten pitny rezim (no alc.)
len neviem ci bude dost pre vsetkych... takze si nemyslite ze dojdem s nejakym pickupom alebo s privesnym vozikom...
z dovodu prenechania orgaizacnych zalezitosti na domace osadenstvo, boli moje prispevky ciastocne zmazane...
ja sa pokusim zabezpecit nejaky ten pitny rezim (no alc.)
len neviem ci bude dost pre vsetkych... takze si nemyslite ze dojdem s nejakym pickupom alebo s privesnym vozikom...
Naposledy upravil/-a pa1ec v 25.05.2008, 10:45, upravené celkom 2 krát.
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO