Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Zraz Dobrá Niva, nedela 1.6.2008,/odchod o 11:00 TESCO-BB |
pa1ec |
Zaslal: 24.05.2008, 10:39 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
ja nic, ja muzikant...
z dovodu prenechania orgaizacnych zalezitosti na domace osadenstvo, boli moje prispevky ciastocne zmazane... |
Naposledy upravil pa1ec dňa 25.05.2008, 10:47, celkom upravené 1 krát. _________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
Janko |
Zaslal: 24.05.2008, 10:53 |
|
|
Založený: 14 august 2007
1991 Honda Civic |
Pozeram, same "nove" auta, tak ak sa mi podari, pridem vam ukazat Old school |
|
|
Návrat hore |
|
rumy |
Zaslal: 24.05.2008, 14:05 |
|
|
Založený: 13 február 2008
2001 Honda Civic Coupe |
pa1ec napísal: chlapci vy stale nechapete podstatu veci...
to mozeme byt rovno jak U.K.N.L. a ked kazdy sam za seba, to si rovno kazdy moze zobrat svoj gril a vsetko, aby nahodou nikto od nikoho nic nexcel...
pre boha, sak sme klub a mali by sme byt jednotny a to ze ked zaspi je to jeho vec... ako nikomu z vas sa to este nestalo ze si prispal a potom pri velkom zhone na nieco zabudol???
to co som napisal, ze natankuje za posledne kilo, to malo byt ako obrazne...
ja ked nahodou tankujem za posledne tak poctam ci mi to vyjde aj na cestu domov, nie...
a skrz to ze kazdy zaraba inak, to beriem, ale pri mojom plate 10 000v hrubom a premiach max 3000 nesebcim a kolkokrat som zabezpecil pitny rezim pomaly pre vsetkych... takze ako o com???
pozor ale teraz ty to nechapes... ten gril ze kazdy donesie...coo? to nie ale ze dvaja grili donesu.. aby sa dlho necakalo chapes? dobre a teraz si to zoberme inac.. ty pises kazdy ze sam za seba to nie je ok..ale tak fajne.. tak teraz si zober taku situaciu ze ty nemusis voobec klobasu.. a ja zabezpecim len klobasu..tak sa na nas budes pozerat ze ako jeme? ja tymto chcem povedat ze preto je lepsie aby si aspon meso alebo klobasu doniesol kazdy sam a o vodu sa postareme..a take mensie dorbnosti |
|
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 24.05.2008, 14:25 |
|
|
2005 Honda Civic |
ja nic, ja muzikant...
z dovodu prenechania orgaizacnych zalezitosti na domace osadenstvo, boli moje prispevky ciastocne zmazane... |
Naposledy upravil pa1ec dňa 25.05.2008, 10:47, celkom upravené 1 krát. _________________ ja mam HONDU, kto je viac!
NO
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 24.05.2008, 14:50 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
...stacilo...
To co navrhuje pa1ec je zabehnuta prax,tak to bezne robime na grilovackach...
Ok,maso a na opekanie si kazdy zoberte sam na co mate chut,len aby sa to nenieslo zase naspat,my napacujeme nejake maso teda len pre nas ,kazdy si doneste nejaku zeleninu teda len pre seba,aj chleba len pre seba,mozete aj pitie len pre seba,uhlie tiez mozete po ceste kupit na nejakej pumpe len pre seba srandujem...,len potom to je taka divna spolocna grilovacka ...
Vazne,organizujete si to sami,tak vam do toho nebudeme kecat,ze pa1ec ,pa1ec ma skusenosti,bezne to takto robime...my to tu organizujeme inac,rozdelime si ulohy a je klud .
Ak niekto nieco donesie,napriklad to pivo a niekto bude mat chut tak mu za to zaplati kolko za to dal a hotovo. . |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 24.05.2008, 15:02 |
|
|
2005 Honda Civic |
alebo majlo mozeme to spravit tak ze my z BA sa zorganizujeme ako obvykle a BB a vsetci ostatny mozu organizovat podla vlastnej chuti... |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
NO
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 24.05.2008, 15:23 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
Mali sme sa na to po prve vykaslat a len si hapat niekde a spoznat sa a pokecat....Lebo to tu vyzera jak keby sa riesila dovolenka do zahranicia pre 40 ludi a nie opekacka a grilovacka pre ludi z clubu....
Rumy coho sa bojite?Nebudte taky konzervativny.
Majo a palec vravia dobre, je to zabehane a je to okey....
neebudeme fakt jak na skolskom vylete ze kazdy bude hrabkat pre seba a chlebik a jednu spekacku:D
Ludia ja si tu uz naozaj niekedy pripadam ako v detskom tabore...
prepacte za niektore slova, ale aj ja mavam zle dni |
|
xtp |
Zaslal: 24.05.2008, 15:42 |
|
|
Založený: 13 apríl 2008
1997 Honda Civic |
omg toto je uz fakt ako na ihrisku |
_________________ AHcTT
Fiat Power! |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 24.05.2008, 16:16 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
lol....
p.s.:mna mozte vyskrtat z prvej strany |
Návrat hore |
|
rumy |
Zaslal: 24.05.2008, 19:46 |
|
|
2001 Honda Civic Coupe |
noo pozrite ja som tu daval navrh ja som nic nepovedal ze toto takto musi byt takze pozor nato.. zase ja toto organizujem prvy krat..tak nieze si tu bude niekto mysliet ze ked to ja takto poviem tak kazdy to tak spravi.. ved ty co to robia castejsie tak ja sa podla nich zariadim ked to tak uz je overene.. a
Denka ...nicoho sa nebojime .. len aby si sa ty nas nebala )))srandujem |
|
|
Návrat hore |
|
Shrink |
Zaslal: 24.05.2008, 20:10 |
|
|
Založený: 09 máj 2008
1998 Honda Civic |
Takze ak by ste chceli ja mam moznost nejake to pitie a nejake tie klobasky, pivko a podobne somarinky doniest. Potom by sa zaplatilo len tolko koklko by sa z toho zjedlo (vypilo). Takze ked chcete ja donesiem jedlo pitie a potom sa to vyuctuje kazdemu co si kto da. Bude to jednoduchsie a bez starosti |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 24.05.2008, 20:15 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
Shrink napísal: Takze ak by ste chceli ja mam moznost nejake to pitie a nejake tie klobasky, pivko a podobne somarinky doniest. Potom by sa zaplatilo len tolko koklko by sa z toho zjedlo (vypilo). Takze ked chcete ja donesiem jedlo pitie a potom sa to vyuctuje kazdemu co si kto da. Bude to jednoduchsie a bez starosti
...super,este napis co vsetko mas aby ostatni co chcu nieco ine si priniesli |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Shrink |
Zaslal: 24.05.2008, 20:16 |
|
|
Založený: 09 máj 2008
1998 Honda Civic |
no robim v obchode takze kto co chce, nieje problem. |
|
|
Návrat hore |
|
rumy |
Zaslal: 24.05.2008, 21:55 |
|
|
2001 Honda Civic Coupe |
no pocuj tak dones klobasy ..potom to pivo nealko zober viac a kazdy si pokupi tam potom oki |
|
|
Návrat hore |
|
xtp |
Zaslal: 24.05.2008, 22:07 |
|
|
Založený: 13 apríl 2008
1997 Honda Civic |
Shrink napísal: Takze ak by ste chceli ja mam moznost nejake to pitie a nejake tie klobasky, pivko a podobne somarinky doniest. Potom by sa zaplatilo len tolko koklko by sa z toho zjedlo (vypilo). Takze ked chcete ja donesiem jedlo pitie a potom sa to vyuctuje kazdemu co si kto da. Bude to jednoduchsie a bez starosti
ano presne takto by som si to predstavoval, toto je najlepsie riesenie ake tou bolo navrhnute! |
_________________ AHcTT
Fiat Power! |
|
Návrat hore |
|
|