Honda zraz Prešov

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Blitzkrieg
Dátum registrácie: 17.02.2008, 9:30
Garáž (2)

trubbles

Príspevok od používateľa Blitzkrieg »

moja ucast velky ? hadam sa dozviem az v nedelu rano ci idem alebo nie, prave som odviezol manzelku na statnice a poobede ju nesiem do porodnice, heh len malemu sa akosi este nekce na tento svet
joki H tune
Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29

Príspevok od používateľa joki H tune »

socomanzelka>pisal som to parkrat ale mile rad zopakujem...pre tunajsich a spol to jest bardejov,sabinov a okolica stretnutie je o 10tej pri Mestskej hale v Presove..odtial je odjazd cca o 11 v kolone smer Klcov...kto sa prida cestou v pohode kto nie pride rovno do Klcova na letisko...po prvykrat sme trosku bludili ale da sa to najst...
PS>v pripade fest hnusneho pocasia ako napr kosa a lejak sa samo nejde...urci sa potom nahradny termin...peace 8)
Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!

Obrázok
socomanzelka
Dátum registrácie: 10.05.2008, 11:52
Garáž (1)

Príspevok od používateľa socomanzelka »

No uz si to zapamatam :D a este ze co sa bude robit na letisku? ci mam nabalit do toho nasho pohrebaku piknikovy stol so stolickami (pre vsetkych) lebo tam sa toho zmesti.... :lol:
trucker sexi bejbe

Honda Accord tourer 2,4l S-type
joki H tune

berte co chceteee....mozno vynde aj na grilovanie atd...tesim saa

Obrázok
socomanzelka
Garáž (1)

Ale ja sa vazne pytam, ze co budeme robit na letisku? kukat na asfaltovy povrch?
trucker sexi bejbe

joki H tune

nikto nepovedal co bolo posledne?mno...na zaciatok zrejme slalom ako posledne,potom sprinty,bude nejaky gril mozno,posedenie...posledne to bolo vazne super a isiel sa len slalom a sprint a cista pohoda...je to malo? :roll:

Obrázok
Používateľov profilový obrázok
Milos
Moderátor
Dátum registrácie: 13.06.2007, 14:53

Príspevok od používateľa Milos »

Na to, ze pred minulym zrazom nikto nejavil zaujem o slalom ani sprinty, to dopadlo perfektne.
Dufam, ze sa dostavim aj na tento zraz a ze slalom bude este lepsi. Ten minuly bol priliz jednoduchy, vlastne vsetok kumst bol sustredeny do otocky a to esicko bolo vhodne skor pre rychlejsie auta.
Ja som skor za klasicky slalom, kde kuzele (alebo flase) su len v strede cesty, vzdialene od seba 8-15 metrov, co umozni rychlosti vyse 60kmh a preveri schopnosti vodica aj auta. Otocka by kludne mohla byt aj na jednom z parkovisk, aby sa dalo otacat vo vecsej rychlosti.
socomanzelka
Garáž (1)

joki H tune napísal:nikto nepovedal co bolo posledne?mno...na zaciatok zrejme slalom ako posledne,potom sprinty,bude nejaky gril mozno,posedenie...posledne to bolo vazne super a isiel sa len slalom a sprint a cista pohoda...je to malo? :roll:
Hmmm, sa nam to trosku skomplikovalo mi dnes soco nahlasil :( dufam ze to nejak rozumne poriesime a budeme moct dofrcat...
trucker sexi bejbe

tatoHP
Dátum registrácie: 12.11.2007, 20:44

Príspevok od používateľa tatoHP »

...
Naposledy upravil/-a tatoHP v 30.06.2008, 20:20, upravené celkom 1 krát.
joki H tune

k tomu slalomu...no kazdy iny vkus...ja radsej cosi podobne ako minule ale vo vacsom a zlozitejsie..aj ked tentoraz uz startovat nebudem...skor budem predvadzat par veci odpovedat rozpravat sa a rozdavat vizitky hehe...
tato co za prekvapko hm? :D

Obrázok
adgo
Dátum registrácie: 11.12.2007, 19:35
Garáž (2)

Príspevok od používateľa adgo »

No ked pridem tak na HR-V by to bolo trosku tazsie slalomovat :cry: Takze to nejako neriešim. V piatok idem este do Hondy do Vranova na výmenu prevodových olejov a trosku na kontrolu. Skoda ze som nemohol prist minule (total crash Civic). Tak to snad víde tentokrat.
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1
joki H tune

Ado no dojst bz si mohol a slalomovat nemusis nikto nenuti kamosko :D ...inac verim ze vezmes aj kamerku lebo nejake pekne spomienkove DVD by nebolo na skodu 8)

Obrázok
adgo
Garáž (2)

Pisal som Phantomovi ale nejak neodpisuje. Aby som nesiel sam z MI.
Ked donesiete take nízke kužele tak ja snad prejdem aj ponad nich. A vy bydete chodit okolo nich na slalom. Moze byt? :D
Hmmm... Kamerku. Uz som ju nemal v ruke asi rok. :cry: Nemam cas to strihat. Ale aspon fotak donesiem urcite aby bola aspon nejaka spomienka.
Inac by nebolo zle mat tu na webe taku sekciu nejaku Fotogaleria z akcii spravovanu administrátormi. Aby to bolo priamo na hondaklube a nie po nejakych azetoch a podobne.
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1
Milos
Moderátor
Dátum registrácie: 13.06.2007, 14:53

Príspevok od používateľa Milos »

adgo napísal:No ked pridem tak na HR-V by to bolo trosku tazsie slalomovat :cry:
Ja som si minule skusil slalomovat s Legendom, ved ide o srandu a mozno to niekomu posluzi ako nejake porovnanie.
Nejde o vitazenie, ale o zazitok, ktory na ceste nestretnes (a manzelku som minule nevedel donutit skusit slalom, lebo sa hanbila, ze to pokazi).
adgo
Garáž (2)

Tak kto vsetko sa chystá prísť?
2bera: ked prides a bude platit ponuka ze zoberes podznacky tak by som zobral jedny. Najlepsie kombináciu jednu japonsku a jednu slovensku.
Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1
Napísať odpoveď