Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Honda zraz Prešov |
Blitzkrieg |
Zaslal: 26.05.2008, 7:44 |
|
|
Založený: 17 február 2008
1997 Honda Civic |
moja ucast velky ? hadam sa dozviem az v nedelu rano ci idem alebo nie, prave som odviezol manzelku na statnice a poobede ju nesiem do porodnice, heh len malemu sa akosi este nekce na tento svet |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 26.05.2008, 22:05 |
|
|
Založený: 16 jún 2007
|
socomanzelka>pisal som to parkrat ale mile rad zopakujem...pre tunajsich a spol to jest bardejov,sabinov a okolica stretnutie je o 10tej pri Mestskej hale v Presove..odtial je odjazd cca o 11 v kolone smer Klcov...kto sa prida cestou v pohode kto nie pride rovno do Klcova na letisko...po prvykrat sme trosku bludili ale da sa to najst...
PS>v pripade fest hnusneho pocasia ako napr kosa a lejak sa samo nejde...urci sa potom nahradny termin...peace |
_________________ Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!
|
|
Návrat hore |
|
socomanzelka |
Zaslal: 27.05.2008, 6:51 |
|
|
Založený: 10 máj 2008
2003 Honda Accord |
No uz si to zapamatam a este ze co sa bude robit na letisku? ci mam nabalit do toho nasho pohrebaku piknikovy stol so stolickami (pre vsetkych) lebo tam sa toho zmesti.... |
_________________ trucker sexi bejbe
Honda Accord tourer 2,4l S-type |
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 27.05.2008, 13:26 |
|
|
|
berte co chceteee....mozno vynde aj na grilovanie atd...tesim saa |
|
|
Návrat hore |
|
socomanzelka |
Zaslal: 27.05.2008, 14:01 |
|
|
2003 Honda Accord |
Ale ja sa vazne pytam, ze co budeme robit na letisku? kukat na asfaltovy povrch? |
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 27.05.2008, 14:44 |
|
|
|
nikto nepovedal co bolo posledne?mno...na zaciatok zrejme slalom ako posledne,potom sprinty,bude nejaky gril mozno,posedenie...posledne to bolo vazne super a isiel sa len slalom a sprint a cista pohoda...je to malo? |
|
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 27.05.2008, 18:19 |
|
|
Moderátor
Založený: 13 jún 2007
|
Na to, ze pred minulym zrazom nikto nejavil zaujem o slalom ani sprinty, to dopadlo perfektne.
Dufam, ze sa dostavim aj na tento zraz a ze slalom bude este lepsi. Ten minuly bol priliz jednoduchy, vlastne vsetok kumst bol sustredeny do otocky a to esicko bolo vhodne skor pre rychlejsie auta.
Ja som skor za klasicky slalom, kde kuzele (alebo flase) su len v strede cesty, vzdialene od seba 8-15 metrov, co umozni rychlosti vyse 60kmh a preveri schopnosti vodica aj auta. Otocka by kludne mohla byt aj na jednom z parkovisk, aby sa dalo otacat vo vecsej rychlosti. |
|
|
Návrat hore |
|
socomanzelka |
Zaslal: 27.05.2008, 19:27 |
|
|
2003 Honda Accord |
joki H tune napísal: nikto nepovedal co bolo posledne?mno...na zaciatok zrejme slalom ako posledne,potom sprinty,bude nejaky gril mozno,posedenie...posledne to bolo vazne super a isiel sa len slalom a sprint a cista pohoda...je to malo?
Hmmm, sa nam to trosku skomplikovalo mi dnes soco nahlasil dufam ze to nejak rozumne poriesime a budeme moct dofrcat... |
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 27.05.2008, 20:15 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
... |
Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 20:20, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 27.05.2008, 21:57 |
|
|
|
k tomu slalomu...no kazdy iny vkus...ja radsej cosi podobne ako minule ale vo vacsom a zlozitejsie..aj ked tentoraz uz startovat nebudem...skor budem predvadzat par veci odpovedat rozpravat sa a rozdavat vizitky hehe...
tato co za prekvapko hm? |
|
|
Návrat hore |
|
adgo |
Zaslal: 28.05.2008, 7:15 |
|
|
Založený: 11 december 2007
1999 Honda HR-V |
No ked pridem tak na HR-V by to bolo trosku tazsie slalomovat Takze to nejako neriešim. V piatok idem este do Hondy do Vranova na výmenu prevodových olejov a trosku na kontrolu. Skoda ze som nemohol prist minule (total crash Civic). Tak to snad víde tentokrat. |
_________________ Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1 |
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 28.05.2008, 8:10 |
|
|
|
Ado no dojst bz si mohol a slalomovat nemusis nikto nenuti kamosko ...inac verim ze vezmes aj kamerku lebo nejake pekne spomienkove DVD by nebolo na skodu |
|
|
Návrat hore |
|
adgo |
Zaslal: 28.05.2008, 8:37 |
|
|
1999 Honda HR-V |
Pisal som Phantomovi ale nejak neodpisuje. Aby som nesiel sam z MI.
Ked donesiete take nízke kužele tak ja snad prejdem aj ponad nich. A vy bydete chodit okolo nich na slalom. Moze byt?
Hmmm... Kamerku. Uz som ju nemal v ruke asi rok. Nemam cas to strihat. Ale aspon fotak donesiem urcite aby bola aspon nejaka spomienka.
Inac by nebolo zle mat tu na webe taku sekciu nejaku Fotogaleria z akcii spravovanu administrátormi. Aby to bolo priamo na hondaklube a nie po nejakych azetoch a podobne. |
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 28.05.2008, 10:06 |
|
|
Moderátor
Založený: 13 jún 2007
|
adgo napísal: No ked pridem tak na HR-V by to bolo trosku tazsie slalomovat
Ja som si minule skusil slalomovat s Legendom, ved ide o srandu a mozno to niekomu posluzi ako nejake porovnanie.
Nejde o vitazenie, ale o zazitok, ktory na ceste nestretnes (a manzelku som minule nevedel donutit skusit slalom, lebo sa hanbila, ze to pokazi). |
|
|
Návrat hore |
|
adgo |
Zaslal: 28.05.2008, 12:03 |
|
|
1999 Honda HR-V |
Tak kto vsetko sa chystá prísť?
2bera: ked prides a bude platit ponuka ze zoberes podznacky tak by som zobral jedny. Najlepsie kombináciu jednu japonsku a jednu slovensku. |
|
Návrat hore |
|
|