Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Honda zraz Prešov

adgo
Zaslal: 01.06.2008, 22:15 Odpovedať s citátom
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 289 Bydlisko: Michalovce 1999 Honda HR-V
Milos: daj casy zo slalomu na forum. Celkové poradie.

Myslím si ze to bolo velmi príjemné stretko. A ze som vás mohol spoznat. Snad nás bude na budúce viac. Ale aj tak sme sa akosi vsetci nejako nepozoznamovali. Na budúce.

Zaslal: 01.06.2008, 22:24 Odpovedať s citátom
Založený: 30 jún 2007 Príspevky: 36 2000 Honda Civic
>adgo: papier kde su zapisane casy ma joki Wink

pocasie bolo az velmi dobre Smile mohlo by nas byt viac na to kolko hond beha po vychode ale asiq necitaju tie spravne stranky na nete Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
joki H tune
Zaslal: 01.06.2008, 22:36 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
Adgo kus vytrim len upravim casy na papiery a dam to sem Laughing ...ako vzdy chalani velmi pekne fotky...je na nich to co tam byt ma...osobne tesim na videaa

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
phantom
Zaslal: 01.06.2008, 23:01 Odpovedať s citátom
Založený: 28 september 2007 Príspevky: 107 Bydlisko: michalovce 1998 Honda Civic
Laughing chlapi bravoooo kalap dole paradicka.... kto to tam vysprintoval???
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
2Bera
Zaslal: 01.06.2008, 23:13 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
fajn akcoska Wink trosku som si zasprintovaaal Smile)) ale na slalom som sa fakt necitil Razz Very Happy

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
adgo
Zaslal: 02.06.2008, 6:45 Odpovedať s citátom
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 289 Bydlisko: Michalovce 1999 Honda HR-V
Raso: daj aj ty na net foto.

Zaslal: 02.06.2008, 7:52 Odpovedať s citátom
Založený: 24 november 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: SR
[quote="adgo"]Soco: bol tam aj opel combi.... Ale to asi nebolo celkom dobre stopnute. Ale chlapec sa radoval.
Ja som mal na treti pokus 35,2s

praveze ten opel bol dobre stopovany, na treti pokus po sebe s prehladom vyhral, uz volnym okom bolo jasne ze jeho gumy trpia podstatne viac jak na nasich cirkularkach Razz Razz Razz
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Milos
Zaslal: 02.06.2008, 8:02 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
Keby sa fotografom chcelo, mohli by vsetok material natlacit ku mne domov, aby to bolo vsetko na jednom mieste. Dal som tam nejake svoje videa, ale dokopy nic som nezachytil, lebo ked sa nieco dialo, sedel som v aute.
Toto je moj FTP server, IP 88.212.18.92.

Pri pohlade na video mojho sprintu s bratovym favoritom som si uvedomil zaujimavu vec. Povodne som ani sprintovat nechcel, no ked ma xx290 vyzval pasovat sa s jeho vcelickou, postavil som sa na start, vypol TCS, odstavil klimu, dal si 2 sprinty, potom zaparkoval, zase zapol TCS a povolil klimu. Potom ma na sprint ukecal brat s favom a za nim som si dal hned sprint s 2berom, MarekomVTi a mozno este s niekym, no uz mi to nejako netahalo. Na mojom on-board videu Legend-Favo je jasne vidiet, ze na jednotke je favorit silnym superom. Az doma som si uvedomil, ze som zabudol vypnut TCS, takze pri kazdom starte som isiel na stvrt plynu Sad
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MarekVTi
Zaslal: 02.06.2008, 9:12 Odpovedať s citátom
Založený: 13 september 2007 Príspevky: 153 Bydlisko: Bardejov
Milos aspon si usetril pneu Smile
Phantom: vysprintoval to 2Bera a hned za nim tato Laughing
No aj mne sa pacilo az no to ze ma mrzi trochu to ze od haly odislo zopar hond,
ale co uz... Wink
marek355
Zaslal: 02.06.2008, 12:37 Odpovedať s citátom
Založený: 02 jún 2008 Príspevky: 20 Bydlisko: zehra
socoman napísal:
xx290 napísal:
dietny kombik na 17-kach na to natrel Surprised
do zrazenia Very Happy

neviem ci si myslel mna, ale ten dietny kombik mal 18-tky Wink

no to myslell mna a ja som mal 17"...hehee seriovy podvozok a 60 kW
marek355
Zaslal: 02.06.2008, 12:42 Odpovedať s citátom
adgo napísal:
Soco: bol tam aj opel combi.... Ale to asi nebolo celkom dobre stopnute. Ale chlapec sa radoval.

Uz upravujem foto.

nazdar to som ja stym oplom combi....ta mozno ze to mohlo byt aj daco pod 33,0 s ked si videl ten rozdiel v jazde:))...no ale ta skoda ze som nemal dajake stabilnejsie auto napr. hondu nejaku ktorych tam bolo dost myslim:)...ale nepocital som s tym akoze vobec, na seriovku v pohode ne?....
marek355
Zaslal: 02.06.2008, 12:54 Odpovedať s citátom
[quote="xx290"]
adgo napísal:
Soco: bol tam aj opel combi.... Ale to asi nebolo celkom dobre stopnute. Ale chlapec sa radoval.

praveze ten opel bol dobre stopovany, na treti pokus po sebe s prehladom vyhral, uz volnym okom bolo jasne ze jeho gumy trpia podstatne viac jak na nasich cirkularkach Razz Razz Razz

mnoo diki chlape za uznaniee:)...budu aj dajake fotky de som aj ja s tym oplom??..alebo aj videa?
xx290
Zaslal: 02.06.2008, 12:57 Odpovedať s citátom
Založený: 24 november 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: SR
priznaj sa kolko mm si stiahol z gum ha???? ci frajerkin foter je majitel pneuservisu? Laughing Laughing Laughing

otazka na accord kombi: blikalo ti ESP pri slalome?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Milos
Zaslal: 02.06.2008, 13:08 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
S tym oplom vidim vyhodu prave v dieseli. Vecsina Hond prechadzala slalom na dvojke (mozno aj trojke), takze sa im nedarilo rychlo reagovat na rozostup prekazok a slalomovali takmer pri konstantnej rychlosti. Opel daval tomu Marekovi prave vyhodu pohybom pedalu lahko akcelerovat a brzdit motorom, takze ziskaval na rychlych usekoch. Nebolo to o kolesach ani o podvozku (v ktorom Oply nijako nevynikaju).

Niektore Hondy slalomovali na jednotke s vytocenym motorom, ale vtedy sa motorom velmi neda brzdit, takze si nemohli dovolit zrychlit, co im prave trat dovolovala a potom len pustit plyn (tak ako ten oplik).
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
marek355
Zaslal: 02.06.2008, 13:45 Odpovedať s citátom
Milos napísal:
S tym oplom vidim vyhodu prave v dieseli. Vecsina Hond prechadzala slalom na dvojke (mozno aj trojke), takze sa im nedarilo rychlo reagovat na rozostup prekazok a slalomovali takmer pri konstantnej rychlosti. Opel daval tomu Marekovi prave vyhodu pohybom pedalu lahko akcelerovat a brzdit motorom, takze ziskaval na rychlych usekoch. Nebolo to o kolesach ani o podvozku (v ktorom Oply nijako nevynikaju).

Niektore Hondy slalomovali na jednotke s vytocenym motorom, ale vtedy sa motorom velmi neda brzdit, takze si nemohli dovolit zrychlit, co im prave trat dovolovala a potom len pustit plyn (tak ako ten oplik).

no vtom diesli by som vyhodu nehladal pretoze ten diesel ma 60kW a slalom som prechadzal tiez na dvojke,...pritom som mal motor v nudzovom rezime (kontrolka poruchy elektroinstalaciee), lebo mam poruchany egr ventil cize auto nema vtedy ani polovicny vykon(turbo je vypnute a nema to skoro ziadny tah)( si si mohol vsimnut ten dym z vyfuku) takze na tych rychlych usekoch som moc neziskal a pri tych pomalsich som pouzival brzdu+rucnu....cize s tym dieslom som medzi kuzelkami bohvie aky rozdiel v rychlosti nespravill...stacilo dat trochu autu viac pocititt...a ked slalomovali na jednotke vravis ze sa vtedy motor moc neda brzditt...a to tie hondy nemaju noznu brzdu alebo co?...ja som ju pouzival vzdy ked to bolo treba aj pri kazdej druhej kuzelke...

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 27 z 64
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 62, 63, 64  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: